22 september 2019
planter

Blomsterpian

Planter er et must i vårt hjem og jeg elsker å supplere med nye planter til samlingen. Denne uken ble disse fine plantene med hjem fra Blomsterpian. Det var så mye fint å velge i og jeg kunne lett ha endt opp med flere! 

Captcha-image
15 september 2019
Sweet peacock

Coop Obs Bygg - fargekode S2065-R90B

En ny stol er malt i en finfin blåfarge. Den er skarp og passer perfekt inn sammen med de litt duse fargene. Nå skal flere stoler males! Maling er for meg en måte å fornye møblene på - uten at det trenger å koste så mye. 

Captcha-image
8 september 2019
Kettlebell

XXL

Vi har kjøpt Kettlebell til hytta slik at vi kan gjennomføre styrkeøkter også her. XXL har kettlebell i flere størrelser og de er enkle å frakte i mellom hjem og hytte. Kettlebell er et perfekt supplement for ei god treningsøkt. 

 

Tips: jeg bruker Instagram flittig for inspirasjon til økter med kettlebell. 

Captcha-image
1 september 2019
Is

TGR

Is er en stor favoritt i hjemmet vårt - derfor er disse silikonformene perfekte å ha i hus. I formene lager vi saftis og bestemmer selv hvilken smak vi ønsker. Til nå har vi testet å lage med på saft og brus - med stor suksess.  

Captcha-image
24 august 2019
Proteinrundstykker

Coop Obs

Proteinrundstykker - perfekt til frokost, lunsj mellommåltid eller til kvelds. Enkelt å lage og nydeliggodt med alt av pålegg. Oppskriften jeg har brukt er følgende: 

 

Til 6 rundstykker: 

Ca. 300 gram havregryn

Ca. 250 gram cottage cheese 

1 ts bakepulver

4 egg

Litt revet ost (kan sløyfes)

 

Rør alt sammen og la røren stå i 10 minutter. Del opp i ønsket størrelse på rundstykkene med skje. 20 min i ovnen på 200 grader. 

Captcha-image
24 august 2019
Trykknapper

Nøste

Blå trykknapper fra Nøste utgjør en nydelig detalj på mitt siste strikkeprosjekt 👏🏻 

Captcha-image
21 juli 2019
Sommerlektyre

Norli bokhandel

Lazarus av Kepler! Jeg elsker krim og lar meg trollbinde av en actionfylt historie. Lazarus er den sjuende boken om Joona Linna. Jeg er allerede godt inne i boken og sliter med å legge den ifra meg. 

 

Boken handler om en mann som blir funnet myrdet i en leilighet i Oslo. Den døde viser seg å være en hittil ukjent gravskjending og trofésamler. I fryseren på kjøkkenet gjør politiet et grusomt funn med en direkte kobling til Joona Linna. Noen dager senere drar Joona Linna til en campingplass utenfor Rostock for å hjelpe tysk politi i en annen mordetterforskning. Joona Linna gjør funn som danner et mønster som er ufattelig skremmende, men umulig å ignorere. 

 

Spenningsnivået er høyt helt fra start. Boken anbefales! 

Captcha-image
7 juli 2019
Hair powder

vita

Jeg elsker volum i håret og er veldig fornøyd med dette produktet fra Camilla Phil. Camilla Phil volume hair powder tilfører umiddelbart volum, samt løfter hårrøttene for et voluminøst og fyldig resultat. Den har en praktisk pumpe som gjør det enkelt å fordele produktet jevnt. Jeg liker ekstra godt at produktet har et hint av gullshimmer som gir et glansfullt resultat. 

Captcha-image
13 juni 2019
på ønskelisten

Høyer

Stine Goya lager så utrolige mye fint! Fargene, mønster og design - jeg elsker alt! Øverst på min ønskeliste er pums fra Stine Goya, med glitter. De kan brukes til alt - kjole, skjørt og jeans - og passer like fint til hverdag som til fest. 

Captcha-image
3 juni 2019
orden i kjøleskapet

clas ohlson

Jeg elsker å rydde og vaske. Ofte rydder jeg så mye at jeg ikke finner tilbake til det jeg ryddet (!!). Dette er til tider litt frustrerende for de jeg bor sammen med, og ikke minst meg selv. Likevel, er og blir jeg en rydder.  Derfor ble jeg veldig fornøyd da jeg fant disse fine, gjennomsiktige boksene fra clas Ohlson. De holder orden på innholdet i kjøleskapet og gir alt en fast plass. Det passer veldig fint for ei som liker å ha orden. I tillegg er de lette å vaske - hurra! 

Captcha-image