22 mai 2019
kule sokker

Flying Tiger

Flying Tiger har et stort utvalg av sokker - i alle farger og fasonger. Ethvert antrekk blir kulere med gøyale sokker! 

Captcha-image
20 mai 2019
farger farger farger

Nøste

Med disse fargene er vårens og sommerens strikk sikret. Jeg savner kule gensere til barn, og er igang med å lage noe gøyalt og kult som passer perfekt til barns bruk og deres betingelser: behagelig å ha på under lek, slitesterk og ull som ikke klør. 

 

Garnet kommer i mange fine farger og finnes på Nøste. :) 

Captcha-image
16 mai 2019
undertøy

Lindex

Nytt og lekkert undertøy fra Lindex. Veldig behagelig passform og en delikat farge. En ny favoritt i skapet mitt. :) 

Captcha-image
17 mars 2019
Helgemodus

søstrene grene / TGR / Narvesen 

Helg og tid til lang frokost. 🌸 Fat og kopp fra den nye kolleksjonen hos SøstreneGrene, serviett fra TGR og interiørblad fra Narvesen. 🤸🏻‍♀️ 

Captcha-image
17 februar 2019
DIY perlespenne

Panduro

DIY perlespenne.  En perlespenne trenger ikke koste mye. Denne har jeg laget av perler fra Panduro og en gammel spenne som jeg har funnet i skuffen hos mamma. En slik perlespenne kan enkelt pynte opp antrekket, og passer like godt til en chunky ullgenser som til kjole. Ved hjelp av en limpistol og perler i de farger du foretrekker - har du en ny hårspenne på 1,2,3! 

Captcha-image
10 februar 2019
plantedilla

Blomsterpian / Coop Obs Hypermarked

Jeg er veldig glad i planter - grønne, frodige planter. Hjemmet vårt er fylt med grønne planter, i neste alle rom. Plantene er fine å se på, skaper god luft og gir en skikkelig  lun stemning. 

 

Planter er noe jeg samler på, dvs. at alle plantene har en historie for meg og er ikke noe jeg tilfeldig kjøper. Plantenes avleggere gir mange fine små planter og er i tillegg en veldig fin gave. ☘️ 

Captcha-image
3 februar 2019
Egostrikk

Nøste

Jeg har flere strikkeprosjekter pågående på samme tid - jeg er ikke veldig flink til å avslutte et strikkeprosjekt før jeg starter på et nytt. Det nydelige oransje garnet skal bli til en finfin strikkejakke med loop stitches (løkker) som jeg allerede har brukt i flere av mine strikk. I tillegg skal jeg kombinere oransje med fargene skarp rosa og gult. Garnet er selvfølgelig Sandnes påfugl som er et at mine favorittgarn. Jeg skal dele mer etterhvert. 🧶 

Captcha-image
22 januar 2019
Julie tipser: Fjellski

XXL

Fjellski uten stålkant - perfekt for oss som har hund og som ønsker å gå på ski sammen med hunden. Uten stålkant unngår du skade på små poter som kan komme i veien på tur. 

Skiene kan brukes i all slags terreng og gir god flyt gjennom snøen. Skiene har en myk tupp som gjør det enklere å svinge og styre i snøen. I tillegg har de fellelås for enkelt å feste feller ved behov. 

Captcha-image
20 januar 2019
Boktips

Ark

Guden av Jørgen Jæger. Jeg leser mye krim og har tidligere skrevet om andre krimbøker som jeg har lest av forfatteren Jørgen Jæger. Siste bok er Guden - en krim der spenningen er høy fra start til slutt. Han skriver godt og har en fantastisk formidlingsevne. 

 

Om boken: Det er fullt av folk på torget i Fjellberghavn når ordfører Janne Wold går på talerstolen fulgt av politistasjonssjef Marte Mellingen. Midt i folkemengden roper en skingrende stemme: «Allahu akbar! etterfulgt av tre skudd. På scenen står ingen oppreist, og samtidig starter en serie med godt planlagte bankran. 

 

Det blir noen svært dramatiske døgn for politioverbetjent Cecilie Hopen der hun jakter på gjerningsmenn med begjær som vanskelig kan kontrolleres. I de mørkeste skygger trekker en anonym person i trådene. Han er Guden. 

 

Boken anbefales! 

Captcha-image
13 januar 2019
mine favoritter

Rituals

Jeg har tidligere skrevet om produkter til herre fra Rituals - denne gangen viser jeg mine personlige favoritter. Disse produktene har jeg på badet og de brukes flittig. Sakura (den hvite serien) er min absolutte favoritt - og jeg har testet alle produktene i serien. Ingrediensene rismelk og kirsebær gir en deilig, søt og kremaktig duft. Det lukter like godt av duftpinnene og duftlyset som det lukter av bodylotion og dusjsåpen. Anbefales. 

The Ritual of Karma (den turkise boksen) er en rik og fyldig krem og føles som fløyel på huden. Den er shimmerkorn i seg som gir en finfin glød på huden. 

Prøv deg frem blant alle de fine produktene som Rituals har å tilby, så er jeg sikker på at også du finner dine favoritter. :) 

Captcha-image