21 juli 2019
Sommerlektyre

Norli bokhandel

Lazarus av Kepler! Jeg elsker krim og lar meg trollbinde av en actionfylt historie. Lazarus er den sjuende boken om Joona Linna. Jeg er allerede godt inne i boken og sliter med å legge den ifra meg. 

 

Boken handler om en mann som blir funnet myrdet i en leilighet i Oslo. Den døde viser seg å være en hittil ukjent gravskjending og trofésamler. I fryseren på kjøkkenet gjør politiet et grusomt funn med en direkte kobling til Joona Linna. Noen dager senere drar Joona Linna til en campingplass utenfor Rostock for å hjelpe tysk politi i en annen mordetterforskning. Joona Linna gjør funn som danner et mønster som er ufattelig skremmende, men umulig å ignorere. 

 

Spenningsnivået er høyt helt fra start. Boken anbefales! 

Captcha-image
7 juli 2019
Hair powder

vita

Jeg elsker volum i håret og er veldig fornøyd med dette produktet fra Camilla Phil. Camilla Phil volume hair powder tilfører umiddelbart volum, samt løfter hårrøttene for et voluminøst og fyldig resultat. Den har en praktisk pumpe som gjør det enkelt å fordele produktet jevnt. Jeg liker ekstra godt at produktet har et hint av gullshimmer som gir et glansfullt resultat. 

Captcha-image
13 juni 2019
på ønskelisten

Høyer

Stine Goya lager så utrolige mye fint! Fargene, mønster og design - jeg elsker alt! Øverst på min ønskeliste er pums fra Stine Goya, med glitter. De kan brukes til alt - kjole, skjørt og jeans - og passer like fint til hverdag som til fest. 

Captcha-image
3 juni 2019
orden i kjøleskapet

clas ohlson

Jeg elsker å rydde og vaske. Ofte rydder jeg så mye at jeg ikke finner tilbake til det jeg ryddet (!!). Dette er til tider litt frustrerende for de jeg bor sammen med, og ikke minst meg selv. Likevel, er og blir jeg en rydder.  Derfor ble jeg veldig fornøyd da jeg fant disse fine, gjennomsiktige boksene fra clas Ohlson. De holder orden på innholdet i kjøleskapet og gir alt en fast plass. Det passer veldig fint for ei som liker å ha orden. I tillegg er de lette å vaske - hurra! 

Captcha-image
22 mai 2019
kule sokker

Flying Tiger

Flying Tiger har et stort utvalg av sokker - i alle farger og fasonger. Ethvert antrekk blir kulere med gøyale sokker! 

Captcha-image
20 mai 2019
farger farger farger

Nøste

Med disse fargene er vårens og sommerens strikk sikret. Jeg savner kule gensere til barn, og er igang med å lage noe gøyalt og kult som passer perfekt til barns bruk og deres betingelser: behagelig å ha på under lek, slitesterk og ull som ikke klør. 

 

Garnet kommer i mange fine farger og finnes på Nøste. :) 

Captcha-image
16 mai 2019
undertøy

Lindex

Nytt og lekkert undertøy fra Lindex. Veldig behagelig passform og en delikat farge. En ny favoritt i skapet mitt. :) 

Captcha-image
17 mars 2019
Helgemodus

søstrene grene / TGR / Narvesen 

Helg og tid til lang frokost. 🌸 Fat og kopp fra den nye kolleksjonen hos SøstreneGrene, serviett fra TGR og interiørblad fra Narvesen. 🤸🏻‍♀️ 

Captcha-image
17 februar 2019
DIY perlespenne

Panduro

DIY perlespenne.  En perlespenne trenger ikke koste mye. Denne har jeg laget av perler fra Panduro og en gammel spenne som jeg har funnet i skuffen hos mamma. En slik perlespenne kan enkelt pynte opp antrekket, og passer like godt til en chunky ullgenser som til kjole. Ved hjelp av en limpistol og perler i de farger du foretrekker - har du en ny hårspenne på 1,2,3! 

Captcha-image
10 februar 2019
plantedilla

Blomsterpian / Coop Obs Hypermarked

Jeg er veldig glad i planter - grønne, frodige planter. Hjemmet vårt er fylt med grønne planter, i neste alle rom. Plantene er fine å se på, skaper god luft og gir en skikkelig  lun stemning. 

 

Planter er noe jeg samler på, dvs. at alle plantene har en historie for meg og er ikke noe jeg tilfeldig kjøper. Plantenes avleggere gir mange fine små planter og er i tillegg en veldig fin gave. ☘️ 

Captcha-image