20 januar 2019
Boktips

Ark

Guden av Jørgen Jæger. Jeg leser mye krim og har tidligere skrevet om andre krimbøker som jeg har lest av forfatteren Jørgen Jæger. Siste bok er Guden - en krim der spenningen er høy fra start til slutt. Han skriver godt og har en fantastisk formidlingsevne. 

 

Om boken: Det er fullt av folk på torget i Fjellberghavn når ordfører Janne Wold går på talerstolen fulgt av politistasjonssjef Marte Mellingen. Midt i folkemengden roper en skingrende stemme: «Allahu akbar! etterfulgt av tre skudd. På scenen står ingen oppreist, og samtidig starter en serie med godt planlagte bankran. 

 

Det blir noen svært dramatiske døgn for politioverbetjent Cecilie Hopen der hun jakter på gjerningsmenn med begjær som vanskelig kan kontrolleres. I de mørkeste skygger trekker en anonym person i trådene. Han er Guden. 

 

Boken anbefales! 

Captcha-image
22 januar 2017
boktips

Norli / Ark

Jeg er veldig glad i å lese bøker - krimbøker. Det er lite som slår en god krim, kaffe med litt melk og  appelsinbåter på en regntung søndag. Bøkene til Kepler er en stor favoritt hos meg. 

 

Kepler er et pseudonym for Alexander Ahndoril og Alexandra Coelho Ahndoril. De har sammen skrevet seks bøker (Hypnotisøren, Sandmannen, Ildvitnet, Paganinikontrskten, Stalker, Kaninjegeren) om kriminaletterforsker Jonna Linna i hovedrollen. Jeg har lest alle sammen og blir like bergtatt hver gang. Bøkene er fylt med spenning både på det psykologiske og fysiske plan. 

 

Siste bok i samlingen er Kaninjegeren. Jonna Linna er endelig tilbake etter å ha sittet i fengsel i to år. Politiet trenger Jonna Linna for å stoppe den gåtefulle morderen Kaninjegeren. Den eneste koblingen mellom ofrene er at de alle hører et barn lese opp en regle om kaniner før de dør. En bok med mye action, grøss og gru. Anbefales! 

Captcha-image