1 september 2019
Is

TGR

Is er en stor favoritt i hjemmet vårt - derfor er disse silikonformene perfekte å ha i hus. I formene lager vi saftis og bestemmer selv hvilken smak vi ønsker. Til nå har vi testet å lage med på saft og brus - med stor suksess.  

Captcha-image
13 juni 2019
på ønskelisten

Høyer

Stine Goya lager så utrolige mye fint! Fargene, mønster og design - jeg elsker alt! Øverst på min ønskeliste er pums fra Stine Goya, med glitter. De kan brukes til alt - kjole, skjørt og jeans - og passer like fint til hverdag som til fest. 

Captcha-image
1 april 2018
frokost, lunsj eller nistepakke

Coop Obs

Vafler - en klassiker og noe alle liker. Den siste tiden har jeg laget vafler til både til frokost og til kvelds. Dersom det blir rester til overs passer de utmerket til lunsj eller som turmat. Med brunost eller syltetøy på, vel og merke. 

 

Denne oppskriften er altfor god - og sunn - til ikke og deles. I tillegg er den veldig enkel og inneholder få ingredienser. Dersom jeg har laget havregrøt tidligere på dagen og det er havregrøt til overs, så blander jeg inn restene i røren til vaflene. 

 

Oppskrift:

3 dl havegryn

3 egg

2 ss sukrin (kan sløyfes)

Melk (til røren er jevn)

Miks alt sammen i en blender og stek. 

 

Mens vi er inne på matprat må jeg også tips om de fantastiske kokosbollene til Grethe Roede. De er både glutenfri og laktosefri - hurra! Finnes i frysedisken. 

Captcha-image
11 mars 2018
twist-up gloss stick

vita

Da jeg giftet med i fjor sommer ble jeg sminket av Mari Ruus - tidligere senterblogger - og hun gjorde en fantastisk jobb. Til den store dagen hadde Mari kjøpt en nydelig fargestift til leppene mine - nøytral farge med shimmer i. Fargestiften har vært en favoritt siden jeg giftet meg og det var derfor krise da den ble tom. Skikkelig krise! Jakten etter lignende farge startet og enda har jeg ikke funnet den opprinnelige stiften. Heldigvis kom jeg over noe som kan kompensere for fargestiften jeg leter etter: Isadora sin twist-up  gloss stick i fargen Milk'n chocolate er nesten identisk som den jeg brukte den dagen jeg giftet meg. Hurra! Litt farge, litt shimmer og masse fuktighet er akkurat hva jeg trenger i hverdagen. 

Captcha-image
25 desember 2016
siste strikk
diy

Nøste

Mitt siste strikkeprosjekt er ferdig - og wow for et deilig resultat! Genseren er inspirert av 80-tallet og fluffy garn, masse farger og ulikt mønster. Mønsteret har jeg funnet på underveis - og det er både gøy og stas! På armene har jeg brukt garnet "Børstet alpakka" fra Nøste. Det er fantastisk deilig å strikke meg og finnes i mange fine farger. 

 

Håper alle nyter juletiden - god jul! :) 

 

Bildene er tatt av nydelige Nadia Norskott. <3 

Captcha-image
11 desember 2016
riskrem eller kaffe?

urban

Nye favoritter i mitt klesskap fra Urban. Nå er jeg klar for førjulskos i sofaen med julens favorittfilmer og masse snop. :) 

Captcha-image
29 september 2015
favoritter fra Karisma
hjem, interiør

alt på bildene finnes hos Karisma

På bildene finner du noen av mange fine gjenstander fra Karisma. Jeg er over gjennomsnittet glad i å dekke bord, både til frokost, lunsj og middag, og det er ikke feil ettersom vi tilbringer mye tid rundt bordet. Det skaper en fin atmosfære når det er lagt litt flid i borddekkingen. 

 

Mitt tips: tilfør farge i en lysestake, servietter, bestikk, kopper eller glass.

Lene - 30 september 2015
Kjempefint :)
Captcha-image
3 mai 2015
Favoritter fra Karisma
Interiør, hjem

karisma

Karisma har masse fint til hjemmet - ovenfor er 4 av mine favoritter som finnes i butikken nå. 

Captcha-image