21 juli 2019
Sommerlektyre

Norli bokhandel

Lazarus av Kepler! Jeg elsker krim og lar meg trollbinde av en actionfylt historie. Lazarus er den sjuende boken om Joona Linna. Jeg er allerede godt inne i boken og sliter med å legge den ifra meg. 

 

Boken handler om en mann som blir funnet myrdet i en leilighet i Oslo. Den døde viser seg å være en hittil ukjent gravskjending og trofésamler. I fryseren på kjøkkenet gjør politiet et grusomt funn med en direkte kobling til Joona Linna. Noen dager senere drar Joona Linna til en campingplass utenfor Rostock for å hjelpe tysk politi i en annen mordetterforskning. Joona Linna gjør funn som danner et mønster som er ufattelig skremmende, men umulig å ignorere. 

 

Spenningsnivået er høyt helt fra start. Boken anbefales! 

Captcha-image
10 juni 2017
tips - sommerlektyre

bok finnes hos Norli og Ark

Jo Nesbø - jeg gleder meg alltid til han kommer ut med ny bok. Den siste boken er ute og skal være med meg på ferie - hurra! Hans fantastiske måte å skildre historier på og hans genuine evne til å bergta meg som leser er uvurderlig. Jeg gleder meg enormt til å lese denne boken. 

 

Et sammendrag av hva som skjer:

Et drapsoffer blir funnet i sitt hjem med bitemerker i halsen. Kroppen er tappet for blod. Kan det være vampyrisme - et svært omdiskutert felt i psykiatrien. 

 

Tidligere etterforsker Harry Hole ved bedre enn noen at flere av krimhistoriens verste seriemordere har vært diagnostisert som nettopp vampyrister. 

Men Harry har et annet motiv for å bistå politet - morderen som slapp unna. 

 

Spenning, som alltid! 

Captcha-image