20 mai 2019
farger farger farger

Nøste

Med disse fargene er vårens og sommerens strikk sikret. Jeg savner kule gensere til barn, og er igang med å lage noe gøyalt og kult som passer perfekt til barns bruk og deres betingelser: behagelig å ha på under lek, slitesterk og ull som ikke klør. 

 

Garnet kommer i mange fine farger og finnes på Nøste. :) 

Captcha-image
4 februar 2018
Fargerikt stæsj

TGR

Jeg er alltid innom TGR når jeg er på City Nord - denne gangen var jeg på utkikk etter en almanakk og det fant jeg! 

 

En almanakk hjelper meg å holde oversikt over ukentlige gjøremål og avtaler. For meg er det en absolutt nødvendighet å skrive med penn på papir i stedet for å bruke kalenderen på telefonen. 

 

Passlommene skal hjelpe oss å holde styr på hvor passene er (jeg rydder så mye at ting blir borte!). Forhåpentligvis blir passene litt mer synlige med en fargerik lomme rundt.  

 

Bokser får jeg aldri nok av - og denne boksen er perfekt størrelse for å pakke grønnsaker/frukt til lunsjen. 

Captcha-image
3 september 2017
Fargerike sokker

TGR

TGR har masse fine sokker - og disse tre ble meg hjem da jeg besøkte City Nord før helgen.

Captcha-image
28 mai 2017
fargerik stæsj!
hjem, interiør

fargerik pynt fra Flying Tigers 

Det er alltid en anledning for å pynte med fargerik stæsj - enten det er en festlig anledning, starten på helg eller begynnelsen av uken. Hos flying tigers finner jeg alltid mye fint å pynte hjemmet med. Denne gangen ble ballonger og pompoms med hjem. 

Captcha-image
12 februar 2017
fargerike detaljer
hjem, interiør

kjøkkenmaskin fra Kitchn / serveringsbrett fra Bolia / vase fra Kremmerhuset / blomster fra Blomsterpian

Kjøkkenet vårt er hvitt - hvite fliser, hvit innredning og hvit kjøkkenvifte. Med det som utgangspunkt er det enkelt å tilføre fargerike detaljer for å freshe opp kjøkkenet. 

 

Brettene er fra Bolia og jeg rett og slett elsker grønnfargene. Vi bruker det dypere grønne til å oppbevare krydder og oljer på, mens det mintgrønne brukes til matservering eller som pynt på spisebordet med planter og lys på.

 

Kjøkkenmaskinen er fra Kitchen Aid og finnes på Kitchn. Maskinen i retrostil er ypperlig å ha stående på kjøkkenbenken - lett tilgjengelig og fin å se på.  Den er blitt for meg et must i hverdagen da jeg bruker den til all slags form for baking og matlaging. Finnes i flere farger. 

 

Vaser er pynt i seg selv, men vel så fint med blomster i. Den grønne vasen fra Kremmerhuset er nylig ankommet butikken og gjør seg veldig fint med blomster fra Blomsterpian. Friske blomster gjør meg glad! :) 

 

 

Captcha-image
19 september 2016
fargerike detaljer
diy

H&M

Mammas gamle jeansjakke er blitt til en fresh vest - enda kulere ble den med fargerike lapper fra H&M. Lappene er festet ved hjelp av bakepapir og strykejern. Hei 80-tallet! :) 

Captcha-image
24 juli 2016
fargerike negler

vita

Farger på neglene - alltid et must! Lakkene fra Essie er favoritt hos meg ettersom de er enkle å påføre og tørker fort. I tillegg er fargene så fine å kombinere. Om du ikke allerede har testet Essies neglelakker er de verdt et forsøk. :) 

Captcha-image
22 mai 2016
nytt magasin og fargerike detaljer

grønt glass og rosa tallerken fra Rice - Karisma / kul kopp fra LeCreuset - Kitchn / grønn lystestak - TGR / coasters DIY - Panduro

Jeg finner glede i usymmetri og masse forskjellige farger (ulike kopper, glass og tallerkener) - og elsker å starte helgemorgenen som på bildet. En perfekt start! 

 

Nytt City Nord - magasin finner du på senteret nå. Masse inspirasjon, godt lesestoff og fIne bilder. Ta med en utgave neste gang du er innom! :) 

Captcha-image
28 april 2016
strikk med farger
diy, interiør, hjem

garn fra Nøste / knapper fra Panduro

Enda et strikkeplagg - i friske farger! :) Denne gangen har jeg latt meg inspirere av 80 - tallet, både i form og farge. Jakken er strikket uten mønster og med ulikt garn. Jeg har strikket med Alpakka Pus, merinoull og mohair. Jakken passer perfekt på kalde sommerkvelder. :) 

Captcha-image
17 april 2016
fargerik bursdag
interiør, diy

bursdagpynt til kaken, fjær og kort fra TGR / Papirfat og partyhatt fra H&M Home / vimpelrekken er laget av tråd og papp fra Panduro

Jeg elsker å pynte bord  - spesielt når det er bursdag!:)  Fargerike fat og hatter og gøyal kakepynt skaper en finfin og leken stemning. 

Captcha-image