6 oktober 2018
fine ting

garn og knapper fra Nøste/ bok fra Ark/ lakris, stearinlys,handlenett og strikk fra TGR/ servietter fra Søstrene Grene

Tidligere i uken var jeg innom City Nord med en liste over ting jeg skulle se etter. På bildet er noe av det jeg dro hjem med. 

Garn og knapper fra Nøste: alpakka pus er et garn jeg strikker mye med - det er mykt og kommer i mange fine knapper. Denne ferskenfargen er så fin, så den skal brukes i et fremtidig strikkeprosjekt. Knappene er tiltenkt en jakke som skal produseres i løpet av høsten. 

Servietter fra Søstrene Grene: kaktusene tiltrakk meg, så da måtte jeg bare ha de! 

Lys, lakris, handlenett og strikk fra TGR: både hjemme og på hytta er vi storforbrukere av stearinlys og TGR har de fineste fargene å velge i mellom. Lakris må jeg alltid ha i skapet - jeg elsker lakris! Mitt forrige handlenett er gått opp i sømmene da det er veldig godt brukt. Jeg måtte derfor gå til innkjøp av et nytt. Det er så kjekt at det kan pakkes i en liten pose slik at det er lett å ta med seg overalt. Strikkene bruker jeg til matpakken. Jeg liker å pakke brødskivene mine inn i matpapir med et strikk rundt. En matpakke med fargerikt strikk gjør meg også glad!

Bok fra Ark: jeg elsker krim og må alltid ha en god bok i nærheten. I sommer leste jeg en bok av Jørgen Jæger og ble glad da jeg kom over en ny bok av denne forfatteren. Han skriver godt og det er lett å la seg  rive med av hans fortellinger.  

Nå skal jeg tenne stearinlys, lese bok og kose meg med lakris. Ha en finfin helg alle sammen!

Captcha-image
15 april 2017
kulefine ting!

urban

Jeg digger freshe gensere og bruker de til skjørt, bukser og over kjoler. De funker til alt, gjør antrekket hakket kulere og de er behagelige å ha på seg. Den røde genseren tenker jeg blir fin med en litt lengre topp under og en skikkelig 80-talls jeans. Mens den grå genseren skal jeg bruke inne et pliseeskjørt, muligens et gullfarget skjørt. 

 

Fargerike assessoarer er for meg et must - alltid. Hos Urban fant jeg både fine solbriller, digge hårstrikk og finekule sokker. Sokkene skal jeg bruke i sneakers eller pums - til jeans, kjoler og skjørt. Sokkene er fra merket Undr og er designet av Bodøjenta Benedicte Eggesvik. Det er kult det! 

Captcha-image