15 desember 2019
Julegavetips 2

Nille/ Fredrik&Louisa / Clas Ohlson

Julegavetips:

Julekuler til en samler. Jeg samler på julekuler og ville satt stor pris om disse ble gitt meg i gave. Perfekt som vertinne/vert-gave eller julegave.

Leppestift til venninnen, mamma eller søster. Fargerike lepper faller alltid i smak. 

Elektronisk tannbørste til de minste - så blir tannstellet litt gøyere. 

Captcha-image
1 desember 2019
Julegavetips

Rituals / Kremmerhuset / Lindex

Hver uke frem mot jul skal jeg dele julegavetips. Julen nærmer seg med stormskritt og det er ikke alltid enkelt å vite hva du skal gi i gave. 

Til henne: produktene fra Rituals er en favoritt hos de fleste damene, og har de ikke prøvd det før, så vil garantert produktene falle i smak. Mine favoritter er den hvite (Sakura) og den turkise (Karma)  serien. Det er mye å velge i -  dusjsåpe, hudkremer, duftlys, oljer m.m. PS: Rituals har også mange fine produkter til herre. Til han er serien Samurai min favoritt. Til de som har alt: Kremmerhuset har mange sorter te&kaffe, krydder og såper. Spiselige gaver er perfekt til de som har alt. Til baby: Lindex er helt rå på barneklær og den siste kolleksjonen til baby er så fin! Mange fine mønster, print og farger. Mye gaver er alltid stas å få! 

Captcha-image
6 oktober 2019
gavetips

Tilbords

Hos Tilbords har jeg funnet et par gjenstander som er tilført min ønskeliste. Freshe drikkeflasker (som kan brukes til trening, på jobb eller tur), kulesøte eggeglass (perfekte til helgefrokosten) og Le Creuset (jeg samler på koppene derfra og elsker kasserollene). Fine gaver å gi enten det er bursdag eller jul. 😊 

 

Butikken er blitt så fin etter at de byttet lokaler! 🙌🏻

Captcha-image
21 november 2014
Julegavetips til han
interiør, hjem

sko - Stadion/ jakke - Solid / sekk - Stadion / termokopp - Løwini / verktøy - Coop Obs Bygg 

Farger er ikke forbeholdt jenter - gutter kan også bruke farger. 

Captcha-image