23 juli 2018
Birgitte tipser

Genser fra H&M - 999,- | Topp fra Gina Tricot - 249,- | Smykke fra Gina Tricot - 119,- | Mac prep and prime face mist fra Kicks - 175,- | Maison Margiela Replica "Beach walk" parfyme fra Fredrick og Louisa | 

♡ Sensommer, svale netter, frisk luft, iskaffe og bare føtter i sanden  ♡

Captcha-image
18 april 2018
Birgitte tipser

Rutet bukse fra Only - 379,-

I dag fant jeg denne skatten fra Only! Buksen har små svarte og hvite ruter og er i et tykt og behagelig stoff. 

Captcha-image
11 april 2018
Birgitte tipser

Rosa Blazer fra Gina Tricot

Våren er her, og det betyr et friskt påfyll av spreke farger og blomsterprint i butikkene. Som de fleste vet, er jeg utrolig svak for fargen rosa! Dermed klarte jeg rett og slett ikke dy meg da jeg fikk øye på  denne rosa blazeren fra Gina Tricot! Blazeren vil gi et ekstra "kick" til et hvert basis-antrekk, og kan også brukes sammen med andre spreke farger. 

 
Captcha-image
11 april 2018
Birgitte tipser

K GLO sheet masker fra H&M | 49,- |

Koreanske kvinner er kjente for sin sunne, glødende og ungdommelige hud. Derfor har også koreansk hudpleie blitt stort i resten av verden, og har nå reist hele veien til lille Norge! I det siste har jeg sverget til "sheet" masker, som er tynne masker fylt med serum med ulike egenskaper. Disse skal ligge på huden i ca 15 minutter, før du fjerner masken og masserer restene av serumet inn i huden.

Mine favoritter fra K GLO er veganske, og selve masken er laget av 100% kokosnøtt-juice. Jeg sverger til ansiktsmasken "Hydrating" som gir masse fukt og har en kjølende og avslappende effekt! Øyemasken "Smoothing" lindrer mørke ringer, hovne øyne og virker avkjølende. Perfekt når du trenger en oppkvikker!

Captcha-image
21 mars 2018
Birgitte tipser

"Perfect Jeans" fra Gina Tricot

Letingen på de perfekte hvite jeansene er over! Disse buksene fra Gina Tricots "The Good Project" er høy i livet, har lett utsving i bena og er laget av robust, bærekraftig denim med lett stretch. 

Captcha-image
12 februar 2018
Birgitte tipser: ENKEL BRUSCHETTA MED TOMAT OG BASILIKUM

Bruschetta for 3-4 personer | Du trenger: Fersk basilikum, 1 pakke Cherrytomater, 1-2 rødløk, 2 fedd hvitløk, olivenolje og lyst brød. Min favoritt er butikkstekt Gresk Landbrød fra Coop Obs! 

Bruschetta er superenkelt å lage og passer perfekt til vinkvelder med vennegjengen. Du kan variere ingrediensene etter egen smak, og legge til både avokado, mozarella eller spekeskinke. 

Fremgangsmåte: 

1. Varm olivenolje i en panne og stek skiver av Landbrødet til det blir sprøtt og gyllent (  Brødskivene kan også pensles med olivenolje og stekes i ovn på 250° C til skivene er sprø og gyldne)

2. Finhakk tomater, basilikum, rødløk og hvitløk sammen i en stor bolle. Tilsett gjerne olivenolje og salt og pepper i blandingen. 

3. Fordel blandingen på toppen av brødskivene og nyt! (for det lille ekstra, legg en skive spekeskinke eller mozarella på brødet før tomatblandingen) 

Captcha-image
5 februar 2018
Birgitte tipser om duftlys

Saijo Persimmon duftlys fra Voluspa -fås kjøpt på Høyer

Et godt duftlys endrer hele stemningen i et rom, og kan gi deg følelsen av renhet, natur og varme. Det kan ta deg tilbake i tid, eller bringe frem følelsen av en annen årstid. I de kalde vinterdagene lengter jeg sårt etter varme dager, og dette duftlyset fra Voluspa dufter herlig av vår. Lukten er søt, lett og frisk, og minner om ispinner, blomster og kjølige sommerdrinker. 

Captcha-image
29 januar 2018
Birgitte tipser om Jordbærpikene

Kremet pasta med kylling fra Jordbærpikene

Jordbærpikene har nylig åpnet på City Nord, og jeg har allerede forelsket meg i kaféen! De har en rekke herlige måltider, og tilbyr både luns-j og middags-alternativer. Min favoritt er Kremet pasta med kylling (med bacon, hvitløksbrød og aioli som tilbehør.) De har også en fantastisk Americano! Kaféen er hyggelig og stilren, med god atmosfære og mange sitteplasser. Personalet er svært service-innstilte, og møter deg med et stort smil. Besøk jordbærpikene neste gang du er på CN, og du er garantert en god spiseopplevelse. 

 
Captcha-image
17 januar 2018
Birgitte tipser om treningstøy

Sportsbher, øverst til neders: H&M, XXL, XXL, XXL | Topper, venstre til høyre: H&M, XXL, XXL | Treningstights fra XXL

Det er tøft å starte, og det er tøft å holde det gående. Noe som alltid kickstarter min treningsmotivasjon er nytt treningstøy. Jeg elsker å føle meg fresh og sporty på treningssenteret! Behagelig tøy du føler deg bra i gjør underverker for både motivasjon, selvfølelse og prestasjon. Føler du deg bra, er det mye enklere å prestere bra. Her er en samling av flott treningstøy fra både H&M og XXL. Hvis du ikke er noe tilhenger av treningsentrene, har stormberg stort utvalg av utejakker som passer perfekt til joggeturen i vinterkulda! 

Du kommer langt ved å tro på deg selv. Lykke til med nyttårsforsettene! 

Captcha-image
10 januar 2018
Birgitte tipser: Endelig blond igjen!

Balayage, farge og styling av Elena på bech frisør og lakkbar

Etter et helt år uten farge, bleking og varmebehandling har endelig håret mitt vokst ut til å bli langt, sunt og sterkt igjen. Det har gjort underverker å la håret puste, og endelig var tiden inne for en oppfrisker. Flinke Elena på Bech frisør og lakkbar tryllet frem en nydelig balayage og fjernet gule/oransje toner fra håret mitt. Resultatet ble en naturlig blondfarge som verken var for kald eller for varm. Jeg er så fornøyd! 

 
Captcha-image