4 august 2017
Birgitte tipser: Striper

Fra H&M

Striper er tilbake! Denne herlige sommerdagen gikk jeg utenfor min egen komfortsone og kjøpte en pinstriped bluse/skjorte med åpent skulderparti, små knapper og tørklelignende knyting. En gjenganger i de fleste klesskap, med en spesiell vri. Du finner den hos H&M!

Captcha-image
31 juli 2017
Birgitte tipser

Blank notatbok fra Norli

Å holde struktur hverdagen kan være utfordrende, spesielt nå om sommeren. Varme dager, lange netter, jobb og ferie kan påvirke både rutine og døgnrytme. Som en nokså glemsom og vimsete person, er struktur svært viktig, og jeg har nå funnet en måte å holde styr på hverdagens gjøremål: Bullet journaling! 

Bullet journaling benytter i stor grad kulepunkter/stikkord, og er en blanding av dagbok, huskelister, oppskrifter, tegninger og tanker. Istedenfor å ha ulike bøker/notater på telefonen, samler jeg alt i én og samme bok som lett passer i vesken. Alt du trenger er en notatbok og penn, og du kan notere ned tanker i løpet av dagen. Dette er også en koselig og nyttig hobby i sommervarmen, som verken trenger strøm eller wifi. Perfekt på reise! 

Teknikkens hovedpunkter innebærer:

  • Daglig logg (hva du gjorde/må gjøre, andre observasjoner)
  • Månedlig logg (kalender, spesielle datoer)
  • Tilfeldig loggføring (gjennom dagen, tanker, tegninger, planer eller beskjeder)
  • Fremtidslogg (kalender, mål for året, arrangementer, bursdager osv)
 
Captcha-image
25 juli 2017
Birgitte tipser

Venstre side, fra øverst til nederst: Kamel fra H&M - 299kr | Belina fra BikBok - 79kr |  Elionwy fra BikBok - 129kr | 

Høyre side, fra øverst til nederst: Rose gold fra H&M - 89,90kr | Speilglass fra H&M - 139kr | Augusta fra BikBok - 99kr | 

Finværet har endelig kommet tilbake til Bodø, og med den sterke sola er det viktig å ta vare på synet. Jeg har leter frem mine favoritter innen særegne solbriller, som du enkelt kan finne på City Nord!

Captcha-image
10 juli 2017
Birgitte tipser om DIY t-skjorte med print

Sysaker fra Panduro 

Denne fredagen bestemte jeg meg for å fyre igang et lite "gjør det selv" prosjekt! Jeg har lenge beundret Picassos tegninger, og bestemte meg for å bringe ett av mine favoritter til liv på eget vis. Broderi! Dermed tok jeg turen til Pandoru på City Nord, hvor jeg fant alt jeg trengte. En gammel tskjorte fra skapet ble dratt frem og skisset på, og dermed sydde jeg enkle sting langs skissen. Dette er en superenkel og morsom måte å fornye gamle plagg, og kan gjøres på både topper, bukser, handlenett og capser. 

Captcha-image
10 juli 2017
Birgitte tipser om sko

Shoeday

Jeg kan ikke huske hvor lenge jeg har vært "obsessed" med de typiske svarte loafersene fra Gucci, og idag fant jeg endelig et prisvennlig alternativ som er minst like behagelig å gå i - disse klassiske skoene med gulldetalj finner du hos Shoeday på City Nord. 

Captcha-image
26 mai 2017
Birgitte tipser

Bluse og bh fra H&M

Det er vel ingen hemmelighet at svale, hvite bluser og blonder er en av mine største svakheter. Disse herlighetene får du kjøpt på H&M! 

 
Captcha-image
18 april 2017
Birgitte tipser om hudpleie

Origins - Original Skin Retexturizing mask | Clinique - Dramatically different fuktighetskrem | Sensai - Silky purifying cleansing cream. Alle produktene fås kjøpt hos Kicks. 

Påskeferien er her, og det er tid for å senke skuldrene, lese krim i godværet og spise godteri. Påsken har for meg alltid vært den delen av året hvor livet virkelig kan tas med ro, hvor selvpleie av kropp og sjel står sentralt. 

De siste månedene har jeg valgt å fokusere på huden min, og har dermed lett høyt og lavt etter gode produkter etter mine behov. 

Ansiktsmasken "Original Skin" fra Origins er en mild men effektiv maske som renser skånsomt i dybden og fjerner døde hudceller. Jeg har lenge hatt et problem med teksturen av huden min, og noe denne masken lover er å hjelpe mot ujevn tekstur og tette porer. Jeg har også svært tørr hud, noe som gjør denne skånsomme masken perfekt. Den tørker ikke ut huden, men renser i dybden. Herlig!   

Angående tørr hud, jeg tror jeg har funnet den ultimate redningen: Cliniques "Dramatically differen" ansiktskrem gjør VIRKELIG en forskjell. Kremen er lett på huden, men gir varig fuktighet og gjør huden smidig uten å føles "oljete". 

"A little goes a long way" med denne kremen, så den lille krukken varer en evighet. 

Sist men ikke minst har vi Sensais silky purifying cleansing cream, som er en mild rensekrem som forvandles til en silkemyk olje når den varmes opp mellom fingrene. Kremen fjerner urenheter og sminke, samtidig som den tilfører ansiktet fukt. 

Captcha-image
3 april 2017
Birgitte tipser om denimskjørt

Skjørt og belte fra H&M

Min kjærlighet for denim vokser i takt med plaggene i klesskapet, og mitt nyeste tillegg er dette klassiske dongeriskjørtet. De hadde skjørtet i svart, blå og pudderrosa. Alle som kjenner meg vet at rosa er min farge, så det spørs bare om jeg plutselig ender opp med to skjørt, haha. 

Captcha-image
20 februar 2017
Birgitte tipser om planter

Blomsterpian

Et nytt medlem har blitt innført i plantefamilien, og denne gang er det en lilla/rosa sukkulent!

Jeg forelsket meg helt i sukkulenten da jeg tok en svipptur innom Blomsterpian på City Nord. Nesten en hver rosa gjenstand faller meg i smak, så denne havnet raskt i vinduskarmen hos meg.  

Captcha-image
13 februar 2017
Birgitte tipser om øyenskygger

H&M foiled shimmer øyenskygge i fargen Paradise Lost | H&M Aqua liquid glitter-eyeliner i fargen First Frost

Jeg har sagt det mange ganger før, og jeg sier det igjen: singel-øyenskyggene fra H&M er fenomenale for prisen. 

Her om dagen lekte jeg litt med et par nye produkter og oppdaget noen favoritter. Øyenskyggen Paradise Lost er en lett skimmerskygge med rosa undetone og reflekser, som passer perfekt på øyelokket. Med en våt børste påføres skyggen som en drøm!

Glittereyelineren som ble brukt i globallinjen var litt mindre imponerende, men fungerte godt for kun 50kr. Linerenen holdt lenge og verken drysset eller falmet, men måtte påføres et par ganger etter hverandre før den fikk ønsket dekkevne. 

Captcha-image