27 mai 2019
FARGER FARGER FARGER

Nøste

Med disse fargene er vårens og sommerens strikk sikret. Jeg savner kule gensere til barn, og er igang med å lage noe gøyalt og kult som passer perfekt til barns bruk og deres betingelser: behagelig å ha på under lek, slitesterk og ull som ikke klør. 

 

Garnet kommer i mange fine farger og finnes på Nøste. :) 

Captcha-image
5 februar 2018
Julie tipser om fargerikt stæsj

TGR

Jeg er alltid innom TGR når jeg er på City Nord - denne gangen var jeg på utkikk etter en almanakk og det fant jeg! 

En almanakk hjelper meg å holde oversikt over ukentlige gjøremål og avtaler. For meg er det en absolutt nødvendighet å skrive med penn på papir i stedet for å bruke kalenderen på telefonen. 

Passlommene skal hjelpe oss å holde styr på hvor passene er (jeg rydder så mye at ting blir borte!). Forhåpentligvis blir passene litt mer synlige med en fargerik lomme rundt.  

Bokser får jeg aldri nok av - og denne boksen er perfekt størrelse for å pakke grønnsaker/frukt til lunsjen. 

Captcha-image
13 februar 2017
Fargerike detaljer hos Julie

Kjøkkenmaskin fra Kitchn / serveringsbrett fra Bolia / vase fra Kremmerhuset / blomster fra Blomsterpian

Kjøkkenet vårt er hvitt - hvite fliser, hvit innredning og hvit kjøkkenvifte. Med det som utgangspunkt er det enkelt å tilføre fargerike detaljer for å freshe opp kjøkkenet. 

Brettene er fra Bolia og jeg rett og slett elsker grønnfargene. Vi bruker det dypere grønne til å oppbevare krydder og oljer på, mens det mintgrønne brukes til matservering eller som pynt på spisebordet med planter og lys på.

Kjøkkenmaskinen er fra Kitchen Aid og finnes på Kitchn. Maskinen i retrostil er ypperlig å ha stående på kjøkkenbenken - lett tilgjengelig og fin å se på.  Den er blitt for meg et must i hverdagen da jeg bruker den til all slags form for baking og matlaging. Finnes i flere farger.  

Vaser er pynt i seg selv, men vel så fint med blomster i. Den grønne vasen fra Kremmerhuset er nylig ankommet butikken og gjør seg veldig fint med blomster fra Blomsterpian. Friske blomster gjør meg glad! :) 

Captcha-image
23 september 2016
Fargerike detaljer

H&M

Mammas gamle jeansjakke er blitt til en fresh vest - enda kulere ble den med fargerike lapper fra H&M. Lappene er festet ved hjelp av bakepapir og strykejern. Hei 80-tallet! :) 

Captcha-image