18 juli 2018
Gavetips til han

Rædical Urban Selection skjegg-olje fra Bertoni 249,- | BERG klokke fra Bertoni 2500,- 

Å finne gaver til sin bedre halvdel kan være vanskelig, spesielt når vedkommende ikke "ønsker seg noe spesielt". Derfor ønsker jeg å anbefale to kvalitetsprodukter som lett vil falle i smak hos de fleste.

Dersom han har et skjegg han er stolt av, anbefaler jeg Urban Selection skjegg-olje fra Rædical! Denne veganske og 100% naturlige oljen gir skjegget en sunn og skinnende look, mens den pleier og dufter herlig! Ingredienslisten er kort og enkel, og består i hovedsak av jojoba, mandel og castor olje. Jeg anbefaler spesielt Urban Selection for dens gode duft av sitrus, treverk og vanilje. Oljen får du kjøpt hos Bertoni Bodø, og her kan du finne ulike skjeggoljer for ulike behov. 

Klokkene fra BERG er noe helt for seg selv! Disse elegante og tidløse klokkene er inspirert av norsk natur, og er den første klokken i verden med reimer av ekte lakseskinn! Dette er en høykvalitets-klokke med sveitsisk urverk og riperesistent safirglass som er vanntett opp til 50m dyp! Reimene kan lett byttes ut i ulike farger, og man kan mikse og matche så mye man ønsker! Klokken fås også kjøpt hos Bertoni Bodø. 

Captcha-image