18 april 2018
Julie tipser

Vero Moda

Vero moda lanserte nydelig en nydelig kolleksjon i samarbeid med Tone Damli. Jeg forelsket meg i denne vakre, gule skjorten med tilhørende skjørt. Skjorten er i deilig, vårlett kvalitet og er fin til alt - skjørt som bukse. Denne skjorten er bare en brøkdel av masse annet fint som ble lansert - ta en titt neste gang du er innom City Nord. 

 
Captcha-image
3 april 2018
Julie tipser

Fås kjøpt på Obs

Vafler - en klassiker og noe alle liker. Den siste tiden har jeg laget vafler til både til frokost og til kvelds. Dersom det blir rester til overs passer de utmerket til lunsj eller som turmat. Med brunost eller syltetøy på, vel og merke. 

Denne oppskriften er altfor god - og sunn - til ikke og deles. I tillegg er den veldig enkel og inneholder få ingredienser. Dersom jeg har laget havregrøt tidligere på dagen og det er havregrøt til overs, så blander jeg inn restene i røren til vaflene. 

Oppskrift:

3 dl havegryn

3 egg

2 ss sukrin (kan sløyfes)

Melk (til røren er jevn)

Miks alt sammen i en blender og stek. 

Mens vi er inne på matprat må jeg også tips om de fantastiske kokosbollene til Grethe Roede. De er både glutenfri og laktosefri - hurra! Finnes i frysedisken. 

Captcha-image
21 mars 2018
Julie tipser

Kremmerhuset

Helg betyr sen morgen og lang frokost - uten at tidspunkt er fastsatt på forhånd. Frokosten inntas når du ønsker, gjerne etter mange kopper kaffe med lørdagsrådet på NRK P3 i bakgrunnen. Dèt er lørdag for meg!

Ekstra stas er det også å dekke bordet for helgen - det er sjelden det er mye tid til det i ukedagene. Denne fine bordbrikken som er formet som et blad minner meg om alle plantene vi har i hjemmet og den gjør seg godt på bordet. Det skal ikke mer til for å lage litt ekstra kos og stas på helgefrokosten. 

 
Captcha-image
21 mars 2018
Julie tipser

Vita

Da jeg giftet med i fjor sommer ble jeg sminket av Mari Ruus - tidligere senterblogger - og hun gjorde en fantastisk jobb.  Til den store dagen hadde Mari kjøpt en nydelig fargestift til leppene mine - nøytral farge med shimmer i. Fargestiften har vært en favoritt siden jeg giftet meg og det var derfor krise da den ble tom. Skikkelig krise! Jakten etter lignende farge startet og enda har jeg ikke funnet den opprinnelige stiften. Heldigvis kom jeg over noe som kan kompensere for fargestiften jeg leter etter:  Isadora  sin twist-up  gloss stick i fargen Milk'n chocolate er nesten identisk som den jeg brukte den dagen jeg giftet meg. Hurra! Litt farge, litt shimmer og masse fuktighet er akkurat hva jeg trenger i hverdagen. 

Captcha-image
21 mars 2018
Julie tipser

Kremmerhuset

En spiselig gave er en finfin gave - muligens en favorittgave også. Den siste tiden har jeg gitt bort spiselige gaver og da er det gøy å gi gaven i en fin innpakning. Dette glasset er fra Kremmerhuset og de har mange fine glasskrukker  - glass som kan gjenbrukes etter at den spiselige gaven er fortært. Oppi dette glasset har jeg laget tacopulver - en suksess i hjemmet vårt - og en suksess å gi i gave. 

 

Oppskrift på hjemmelaget tacopulver: 

2 ts salt

2 ts pepper

1 ts kayenne

1 ts oregane

2 ts hvitløkspulver

2 ts chilipulver

12 ts paprikapulver 

10 ts spisskummen

2 ts knust tørket koriander 

1 ts tørket grønn koriander 

 

(oppskrift fra svigerinne Maja) 

Captcha-image
26 februar 2018
Julie tipser: Fluffy Pink Flamingo

garn fra Nøste

Mitt siste strikkeprosjekt er en rosa, fluffy jakke - allerede en favoritt i klesskapet. Den brukes flittig til både jeans, skjørt og kjoler. Jakken er strikket etter fri fantasi og mønster/farger kom til underveis i prosjektet. Jeg elsker fristrikk og det er sjelden vanskelig når det er så mange fine farger og deilig garn å velge i hos Nøste. I denne jakken har jeg brukt påfugl fra Line Langmo og glittergarn.

 
Captcha-image
19 februar 2018
Julie tipser om kaffekanne

Kitchn

Hvit og enkel kaffekanne fra Eva Solo. Jeg liker så godt de rene linjene og den delikate utformingen. En perfekt kaffekanne som du finner hos Kitchn på City Nord. 

Captcha-image
19 februar 2018
Julie tipser om garn

Nøste

Et grønt glittertips fra meg; bland inn glittergarn i strikkeprosjektet ditt for å skape en gøyal effekt. Glittergarnet finnes i mange farger hos Nøste. Garnet er litt hardt å strikke med, derfor kan garnet strikkes sammen med et annet garn eller strikkes et par omganger alene. På bildene overfor har jeg strikket begge variantene - både med et annet garn og alene. 

Captcha-image
12 februar 2018
Julie tipser om kjoler

Gina Tricot

Jeg elsker kjoler - og bruker kjole like mye til hverdag som til fest. Det er lett å pynte opp med et par pene sko og lett å pynte ned med sneakers eller dr.martens. Denne grønne kjolen fant jeg på Gina Tricot og den er perfekt! Jeg tenker å bruke den til høye hæler og en fargerik strømpebukse. Eller med jeans under og sneakers til. 

 
Captcha-image
5 februar 2018
Julie tipser om fargerikt stæsj

TGR

Jeg er alltid innom TGR når jeg er på City Nord - denne gangen var jeg på utkikk etter en almanakk og det fant jeg! 

En almanakk hjelper meg å holde oversikt over ukentlige gjøremål og avtaler. For meg er det en absolutt nødvendighet å skrive med penn på papir i stedet for å bruke kalenderen på telefonen. 

Passlommene skal hjelpe oss å holde styr på hvor passene er (jeg rydder så mye at ting blir borte!). Forhåpentligvis blir passene litt mer synlige med en fargerik lomme rundt.  

Bokser får jeg aldri nok av - og denne boksen er perfekt størrelse for å pakke grønnsaker/frukt til lunsjen. 

Captcha-image