9 november 2017
Julie tipser: Dynejakke - Høstens must

H&M

Å kle seg kan være en utfordring i kaldt norsk klima. Men etter at jeg fant denne freshe dynejakken hos H&M vil det ikke bli et problem å kle seg kult/pent. 

Jeg liker jakken veldig godt fordi den holder meg varm på kalder dager og passe perfekt i den kalde årstiden vi er inne i - jeg holder meg varm og ser kul ut på samme tid. Perfekt! 

 

Captcha-image
11 september 2017
Julie tipser om gjenbruk

Garn fra Nøste / saks fra Coop Obs / genser gjenbruk

Jeg blir ofte inspirert når jeg leser moteblader eller tråler meg igjennom nettsider. Det finnes så utrolig mye fint og det er mye jeg har lyst på. Likevel prøver jeg å være bevisst på hva jeg handler - både av interiør og klær - og bruker inspirasjonen til kreative handlinger. Genseren på bildet er et resultat av slik tankegang. Jeg kom over en genser på nett med pompoms - ny i butikk - og tenkte umiddelbart at dette kan jeg lage selv. Den grå genseren jeg har brukt er mammas gamle fra den tiden jeg jobbet ved Zucci som 16-åring. De fargerike pompoms har jeg laget av restegarn fra tidligere strikkeprosjekter. Fremgangsmåten for å lage pompoms fant jeg etter et søk på YouTube. Det er utrolig stas å lage noe selv og ekstra gøy å gjenbruke fine ting. 

 
Captcha-image
21 august 2017
Julie tipser om leopardkåpe

Høyer

Baum und pferdgarten har laget et mesterverk av en kåpe i leopardmønster! Halleluja! Den rålekre detaljen på armene høyner kåpens kulhet og min begeistring. Jeg var solgt ved første øyekast da Høyer la ut bilde av kåpen på sin Instagramprofil. Dagen etter måtte jeg sikre meg dette nydelige plagget - til tross for at vi fortsatt er i en sommermåned. Men jeg har tidligere sesonger lært; det kan svi å vente med å kjøpe jakker/kåper til utpå høsten. Da er det allerede for sent. 

 
Captcha-image
25 juli 2017
Julie tipser

H&M

My little ponni - barndomsminner. Som liten jente var jeg glad i my little ponni og alt som var rosa - da som nå. Det søte mobildekslet fant jeg nylig på H&M og passer til både iPhone 6 og iPhone 7. Plastmappen passer fint i vesken og er ypperlig for å samle alt som skaper rot i vesken (leppestift, lypstl, neglelakk etc). 

 
Captcha-image
17 juli 2017
Julie tipser

BikBok

Leopard - mitt favorittmønster!  Jeg elsker leopardmønster og kunne ikke dy meg da jeg kom over dette nydelige undertøysettet. 

Captcha-image
10 juli 2017
Julie tipser

Elkjøp

Trådløse sportsørepropper fra Bose.  Musikk når jeg trener er et must, og enda bedre ble treningsøktene etter at jeg fikk meg trådløse ørepropper. Musikken presser meg videre og får meg gjennom de tøffeste treningsøktene. SoundSport wireless leverer varene med et klart og dynamisk lydbilde samme som de kablede hodetelefonene Bose lenge har vært kjent for. 

SoundSport Wireless er utrustet med Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. Perfekt for lydoverføring av høy kvalitet.  NFC teknologien hjelper til med å tilkoble kompatible smarttelefoner og nettbrett bare å holde enhetene inntil hverandre. 

Jeg anbefaler! 

Captcha-image
16 juni 2017
Julie tipser om sommerlektyre

Bok finnes hos Norli og Ark

Jo Nesbø - jeg gleder meg alltid til han kommer ut med ny bok. Den siste boken er ute og skal være med meg på ferie - hurra! Hans fantastiske måte å skildre historier på og hans genuine evne til å bergta meg som leser er uvurderlig. Jeg gleder meg enormt til å lese denne boken. 

 

Et sammendrag av hva som skjer:

Et drapsoffer blir funnet i sitt hjem med bitemerker i halsen. Kroppen er tappet for blod. Kan det være vampyrisme - et svært omdiskutert felt i psykiatrien. 

 

Tidligere etterforsker Harry Hole ved bedre enn noen at flere av krimhistoriens verste seriemordere har vært diagnostisert som nettopp vampyrister. 

Men Harry har et annet motiv for å bistå politet - morderen som slapp unna. 

 

Spenning, som alltid!

Captcha-image
15 mai 2017
Julie tipser om 67°

67 °

Våren er her og butikkene er fylt med fine varer. I siste utgave av sentermagasinet har jeg plukket ut mine favoritter hos Urban. Hint; sneakers, sokker og hårstrikk. I tillegg har jeg delt en strikkeoppskrift med dere. Ta med deg et eksemplar av sentermagasinet neste gang du er på City Nord! :) 

 

Captcha-image
15 mai 2017
Julie tipser om planter

planter og vannkanne fra blomsterpian

Våren er en fin tid - jeg liker den skikkelig godt; sola varmer, gradestokken nærmer seg et tosifret tall og gresset blir grønnere. Lysten til å pynte opp inngangspartiet med fine blomster melder seg også. Jeg har derfor gått til innkjøp av fine margerither som jeg har pottet om i fine blomsterpotter - plassert på trappen vår. 

Når jeg handlet kom jeg også over fine inneplanter - en elefantøreplante og en sukkulent. I tillegg måtte jeg bare ha den fresh vannkannen. 

Captcha-image
18 april 2017
Julie tipser om kulfine ting

Urban

Jeg digger freshe gensere og bruker de til skjørt, bukser og over kjoler. De funker til alt, gjør antrekket hakket kulere og de er behagelige å ha på seg. Den røde genseren tenker jeg blir fin med en litt lengre topp under og en skikkelig 80-talls jeans. Mens den grå genseren skal jeg bruke inne et pliseeskjørt, muligens et gullfarget skjørt. 

Fargerike assessoarer er for meg et must - alltid. Hos Urban fant jeg både fine solbriller, digge hårstrikk og finekule sokker. Sokkene skal jeg bruke i sneakers eller pums - til jeans, kjoler og skjørt. Sokkene er fra merket Undr og er designet av Bodøjenta Benedicte Eggesvik. Det er kult det! 

Captcha-image