11 november 2019
Julie tipser

Coop Obs

Pierre Robert og Jenny Skavlan har laget en unik ullkolleksjon. Det er fokus    på personlig stil og langvarige trender. Kolleksjonen består av mer bærekraftige baseplagg laget av god kvalitet, som kan leve sesong etter sesong. Hele kolleksjonen, med unntak av camisole og sokker er svanesertifisert. 

Jeg har funnet mine favoritter - spesielt genseren på bildet. Den er varm og passer perfekt til mine fargerike skjørt og vide jeans. 🙌🏻

Captcha-image
20 mars 2019
Julie tipser: DIY perlespenne!

Panduro

En perlespenne trenger ikke koste mye. Denne har jeg laget av perler fra Panduro og en gammel spenne som jeg har funnet i skuffen hos mamma. En slik perlespenne kan enkelt pynte opp antrekket, og passer like godt til en chunky ullgenser som til kjole. Ved hjelp av en limpistol og perler i de farger du foretrekker - har du en ny hårspenne på 1,2,3!

Captcha-image
20 mars 2019
Julie tipser!

søstrene grene / TGR / Narvesen 

Helg og tid til lang frokost. 🌸 Fat og kopp fra den nye kolleksjonen hos SøstreneGrene, serviett fra TGR og interiørblad fra Narvesen. 🤸🏻‍♀️ 

Captcha-image
28 desember 2018
Julie tipser: Gult

Bolia

Gul er en farge jeg liker godt - og denne blomsterpotten fra Bolia gjør seg veldig godt hjemme hos oss. Blomsterpotten finnes i flere farger og jeg tror jeg må ha flere! 

 
Captcha-image
28 desember 2018
Julie tipser: En finfin kopp!

Bolia

En finfin kopp - allerede en favoritt! Den er estetisk fin, god å holde i, gjør kaffesmaken ekstra god og gjør meg glad. Hva mer kan du ønske av en kopp? 🙌🏻

Captcha-image
5 november 2018
Julie tipser: ullsett for kalde dager

Days like this

Jeg er klar for kaldere dager med dette deilige ullsettet fra Days Like This. Det er veldig behagelig å ha på i tillegg til at fargene er så fine. Butikken har mange lignende ullsett - i ulike fasonger og farger. Med dette ullsettet på, fyr I peisen og en stor kopp te er jeg veldig klar for høstmørke kvelder. 

Captcha-image
22 oktober 2018
Julie tipser om fine ting

Garn og knapper fra Nøste/ bok fra Ark/ lakris, stearinlys,handlenett og strikk fra TGR/ servietter fra Søstrene Grene

Tidligere i uken var jeg innom City Nord med en liste over ting jeg skulle se etter. På bildet er noe av det jeg dro hjem med. 

Garn og knapper fra Nøste: alpakka pus er et garn jeg strikker mye med - det er mykt og kommer i mange fine knapper. Denne ferskenfargen er så fin, så den skal brukes i et fremtidig strikkeprosjekt. Knappene er tiltenkt en jakke som skal produseres i løpet av høsten. 

Servietter fra Søstrene Grene: kaktusene tiltrakk meg, så da måtte jeg bare ha de! 

Lys, lakris, handlenett og strikk fra TGR: både hjemme og på hytta er vi storforbrukere av stearinlys og TGR har de fineste fargene å velge i mellom. Lakris må jeg alltid ha i skapet - jeg elsker lakris! Mitt forrige handlenett er gått opp i sømmene da det er veldig godt brukt. Jeg måtte derfor gå til innkjøp av et nytt. Det er så kjekt at det kan pakkes i en liten pose slik at det er lett å ta med seg overalt. Strikkene bruker jeg til matpakken. Jeg liker å pakke brødskivene mine inn i matpapir med et strikk rundt. En matpakke med fargerikt strikk gjør meg også glad!

Bok fra Ark: jeg elsker krim og må alltid ha en god bok i nærheten. I sommer leste jeg en bok av Jørgen Jæger og ble glad da jeg kom over en ny bok av denne forfatteren. Han skriver godt og det er lett å la seg  rive med av hans fortellinger.  

Nå skal jeg tenne stearinlys, lese bok og kose meg med lakris. Ha en finfin helg alle sammen!

Captcha-image
3 oktober 2018
Julie tipser

garn fra Nøste

For en tid tilbake skrev jeg om Sandens sitt nyeste garn Modig - det er tykt og kommer i mange fantastiske farger. Jeg har testet fargene rosa og grønn blandet med glittergarnet Bubble. Med pinnenummer 10 (det er også mulig å strikke med større pinne til dette garnet, feks. pinnenummer 12 eller 15) strikkes plagget kjapt. Jeg har laget v-hals foran og bak slik at genseren kan brukes begge veier. Denne er vid og kort i modellen, og passer perfekt til smale jeans og skjørt. Et perfekt strikkeprosjekt for høsten! 

Captcha-image
3 oktober 2018
Julie tipser

coop Obs / XXL

Høsten er her og jeg elsker den! Fargene, lukten og lyset - så vakkert. Til hytta har vi kjøpt oss bålpanne med tilhørende vaffeljern. Det er lite som overgår nystekte vafler ute - med et bål som varmer i høstlufta. Vaflene smaker også bedre når det lages og spises ute. Det gjelder vel egentlig det meste - alt smaker bedre ute. Jeg er tipset om at XXL har wokpanne og stekepanne som egner seg til å lage mat i ute, så det blir det neste vi skal investere i til bålpannen vår. 

Captcha-image
21 september 2018
Julie tipser

Kicks

Da jeg giftet meg ifjor var det Mari, tidligere senterblogger og en god venninne av meg, som sminket meg. Hun brukte en fantastisk fin gloss til leppene som jeg brukte hver dag etter bryllupet. Da jeg ble tom og skulle kjøpe ny var glossen gått ut av produksjon! Buhu! Gleden var derfor stor da jeg fikk denne nydelige leppestiften i gave av Mari. Den er tilnærmet lik i farge som glossen jeg hadde og glansen er identisk. Den er ikke for klissete, men inneholder masse fukt. Samtidig gir den en fin glød og har en like silkemyk finish som en leppomade. 

 
Captcha-image