21 september 2018
Julie tipser

Kicks

Da jeg giftet meg ifjor var det Mari, tidligere senterblogger og en god venninne av meg, som sminket meg. Hun brukte en fantastisk fin gloss til leppene som jeg brukte hver dag etter bryllupet. Da jeg ble tom og skulle kjøpe ny var glossen gått ut av produksjon! Buhu! Gleden var derfor stor da jeg fikk denne nydelige leppestiften i gave av Mari. Den er tilnærmet lik i farge som glossen jeg hadde og glansen er identisk. Den er ikke for klissete, men inneholder masse fukt. Samtidig gir den en fin glød og har en like silkemyk finish som en leppomade. 

 
Captcha-image
19 september 2018
Julie tipser: Skogens gull

Vakuumeringsmaskin fra Coop Obs / vakuumeringsposer fra Clas Ohlson

Et søndagstips fra meg er å vakuumere kantarell i porsjoner og frys ned - slik bevarer du både smak og utseende. Jeg har delt kantarell i porsjoner som holder til 2,  vakuumert og påført dato for når soppen ble plukket. Et tilleggstips er at kantarell i porsjonspakker er en ypperlig vertinnegave - sleng på en flaske vin, så har du den ultimate gaven å gi når du blir invitert på besøk. 🤸🏻‍♀️ 

 
Captcha-image
18 september 2018
Julie tipser: Turbukse

Stormberg

Jeg er mye på tur og er derfor opptatt av godt turutstyr. Hos Stormberg fant jeg en myk og behagelig turbukse med fireveis stretchfunksjon. Buksen har vanntette og fukttransporterende evner. Den er i tillegg enkel å bevege seg i. 

Det jeg liker aller best med buksen er at den ikke er så lang - ofte blir alle bukser for lange for meg og mine 161 centimeter. 

Captcha-image
20 august 2018
Julie tipser

Maling og hobbyplank fra Coop Obs Bygg / stearinlys fra Kremmerhuset / presskanne fra Kitchn / trekuler fra Panduro / lyspære fra Clas Ohlson 

 

 

Fabrikk, sensuell og søt fersken er navnet på fargene jeg har malt med på bildet. Fargen fabrikk er malt på veggen, taket og listene. Ettersom vi har malt alt i samme farge har vi fått et kulere uttrykk og mindre uro som brytning i farger av og til kan skape. Fargen er grå/blå og endrer farge med lyset. Nydeligfin farge som passer lett med de andre fargene vi har valgt i interiøret. Stolene er malt i lilla (sensuell) og fersken (søt fersken).

Bordet har vi laget selv av materialer vi hadde til overs fra et tidligere prosjekt. Det eneste vi kjøpte nytt var hobbyplank som ligger oppå bordet. 

Dette er min favorittplass i hytta og her sitter jeg lenge med kaffekoppen og nyter utsikten. 😀 

Captcha-image
20 august 2018
Julie tipser

Fargen heter ’søt fersken’ og er fra jotun lady - Coop Obs Bygg

Vi er i en oppussingsboble/hytteboble - vi tilbringer første sommer i egen hytte og pusser opp for å sette vårt preg på hytta. For litt siden var vi innom Coop Obs Bygg for å kjøpe maling til vegger og tak. Både vegger og tak har fått samme farge - en gråblå farge (bilder kommer senere).. Som jeg tidligere har fortalt om, så må jeg alltid handle et literspann med en ny farge til malingssamlingen når jeg kommer over fine farger. Denne gangen falt valget på en ferskenfarge - som viser seg å være nydelig etter to strøk. Per nå har jeg malt en krakk og en gammel stol.  Fargen er jevn og fin samt utrolig lett å male med. Malingen er fra jotun lady og er vannbasert (elsker det da penselen kan skylles ren etter bruk!). Ta med deg en prøveboks neste gang du er innom Coop Obs Bygg. 🎨

Captcha-image
23 juli 2018
Julie tipser

Kjole fra Cubus

Denne kjolen fant jeg idag på Cubus - den er nydeligfin og har en fantastisk farge. Jeg tenker å bruke den som den er eller med en t-skjorte under for å gjøre den litt mer hverdagsvennlig. Det beste av alt er at den er på 50% og det er flere størrelser igjen. Løp og kjøp! 

Captcha-image
18 april 2018
Julie tipser

Vero Moda

Vero moda lanserte nydelig en nydelig kolleksjon i samarbeid med Tone Damli. Jeg forelsket meg i denne vakre, gule skjorten med tilhørende skjørt. Skjorten er i deilig, vårlett kvalitet og er fin til alt - skjørt som bukse. Denne skjorten er bare en brøkdel av masse annet fint som ble lansert - ta en titt neste gang du er innom City Nord. 

 
Captcha-image
3 april 2018
Julie tipser

Fås kjøpt på Obs

Vafler - en klassiker og noe alle liker. Den siste tiden har jeg laget vafler til både til frokost og til kvelds. Dersom det blir rester til overs passer de utmerket til lunsj eller som turmat. Med brunost eller syltetøy på, vel og merke. 

Denne oppskriften er altfor god - og sunn - til ikke og deles. I tillegg er den veldig enkel og inneholder få ingredienser. Dersom jeg har laget havregrøt tidligere på dagen og det er havregrøt til overs, så blander jeg inn restene i røren til vaflene. 

Oppskrift:

3 dl havegryn

3 egg

2 ss sukrin (kan sløyfes)

Melk (til røren er jevn)

Miks alt sammen i en blender og stek. 

Mens vi er inne på matprat må jeg også tips om de fantastiske kokosbollene til Grethe Roede. De er både glutenfri og laktosefri - hurra! Finnes i frysedisken. 

Captcha-image
21 mars 2018
Julie tipser

Kremmerhuset

Helg betyr sen morgen og lang frokost - uten at tidspunkt er fastsatt på forhånd. Frokosten inntas når du ønsker, gjerne etter mange kopper kaffe med lørdagsrådet på NRK P3 i bakgrunnen. Dèt er lørdag for meg!

Ekstra stas er det også å dekke bordet for helgen - det er sjelden det er mye tid til det i ukedagene. Denne fine bordbrikken som er formet som et blad minner meg om alle plantene vi har i hjemmet og den gjør seg godt på bordet. Det skal ikke mer til for å lage litt ekstra kos og stas på helgefrokosten. 

 
Captcha-image
21 mars 2018
Julie tipser

Vita

Da jeg giftet med i fjor sommer ble jeg sminket av Mari Ruus - tidligere senterblogger - og hun gjorde en fantastisk jobb.  Til den store dagen hadde Mari kjøpt en nydelig fargestift til leppene mine - nøytral farge med shimmer i. Fargestiften har vært en favoritt siden jeg giftet meg og det var derfor krise da den ble tom. Skikkelig krise! Jakten etter lignende farge startet og enda har jeg ikke funnet den opprinnelige stiften. Heldigvis kom jeg over noe som kan kompensere for fargestiften jeg leter etter:  Isadora  sin twist-up  gloss stick i fargen Milk'n chocolate er nesten identisk som den jeg brukte den dagen jeg giftet meg. Hurra! Litt farge, litt shimmer og masse fuktighet er akkurat hva jeg trenger i hverdagen. 

Captcha-image