19 februar 2018
Julie tipser om kaffekanne

Kitchn

Hvit og enkel kaffekanne fra Eva Solo. Jeg liker så godt de rene linjene og den delikate utformingen. En perfekt kaffekanne som du finner hos Kitchn på City Nord. 

Captcha-image
19 februar 2018
Julie tipser om garn

Nøste

Et grønt glittertips fra meg; bland inn glittergarn i strikkeprosjektet ditt for å skape en gøyal effekt. Glittergarnet finnes i mange farger hos Nøste. Garnet er litt hardt å strikke med, derfor kan garnet strikkes sammen med et annet garn eller strikkes et par omganger alene. På bildene overfor har jeg strikket begge variantene - både med et annet garn og alene. 

Captcha-image
12 februar 2018
Julie tipser om kjoler

Gina Tricot

Jeg elsker kjoler - og bruker kjole like mye til hverdag som til fest. Det er lett å pynte opp med et par pene sko og lett å pynte ned med sneakers eller dr.martens. Denne grønne kjolen fant jeg på Gina Tricot og den er perfekt! Jeg tenker å bruke den til høye hæler og en fargerik strømpebukse. Eller med jeans under og sneakers til. 

 
Captcha-image
5 februar 2018
Julie tipser om fargerikt stæsj

TGR

Jeg er alltid innom TGR når jeg er på City Nord - denne gangen var jeg på utkikk etter en almanakk og det fant jeg! 

En almanakk hjelper meg å holde oversikt over ukentlige gjøremål og avtaler. For meg er det en absolutt nødvendighet å skrive med penn på papir i stedet for å bruke kalenderen på telefonen. 

Passlommene skal hjelpe oss å holde styr på hvor passene er (jeg rydder så mye at ting blir borte!). Forhåpentligvis blir passene litt mer synlige med en fargerik lomme rundt.  

Bokser får jeg aldri nok av - og denne boksen er perfekt størrelse for å pakke grønnsaker/frukt til lunsjen. 

Captcha-image
29 januar 2018
Julie tipser om felleski

Coop Obs

Det er snø i marka - og marka byr på fine skispor. Jeg stortrives i skisporet og konkurrerer på tid med min bedre halvdel. Etter at han gikk til innkjøp av felleski fikk jeg også lyst til å teste den type ski. Fra før av har jeg smøreski - og er i grunn fornøyd med det. Men når sekunder teller er det mye å hente på riktig utstyr.  

I tillegg har jeg flyttbare bindinger; ved å flytte bindingen lenger bak på skiene får jeg bedre glid. Dersom jeg flytter bindingen lengre frem får jeg bedre feste. Så da er det bare å flytte bindingen lengre bak til neste tur hvor vi skal konkurrere om tid. 

 
Captcha-image
17 januar 2018
Julie tipser om sko

Høyer

Disse lekre skoene fra Stine Goya hadde jeg på meg på nyttårsaften. De er allerede favoritter! 

Captcha-image
21 desember 2017
Julie tipser: Juleantrekk

H&M

Julen skal nytes -  med god mat, famile, julemusikk, gode filmer, godteri og late dager. Denne røde, todelte dressen er et fyrverkeri av et antrekk og passer perfekt til mine juleplaner! 

Captcha-image
9 november 2017
Julie tipser: Dynejakke - Høstens must

H&M

Å kle seg kan være en utfordring i kaldt norsk klima. Men etter at jeg fant denne freshe dynejakken hos H&M vil det ikke bli et problem å kle seg kult/pent. 

Jeg liker jakken veldig godt fordi den holder meg varm på kalder dager og passe perfekt i den kalde årstiden vi er inne i - jeg holder meg varm og ser kul ut på samme tid. Perfekt! 

 

Captcha-image
11 september 2017
Julie tipser om gjenbruk

Garn fra Nøste / saks fra Coop Obs / genser gjenbruk

Jeg blir ofte inspirert når jeg leser moteblader eller tråler meg igjennom nettsider. Det finnes så utrolig mye fint og det er mye jeg har lyst på. Likevel prøver jeg å være bevisst på hva jeg handler - både av interiør og klær - og bruker inspirasjonen til kreative handlinger. Genseren på bildet er et resultat av slik tankegang. Jeg kom over en genser på nett med pompoms - ny i butikk - og tenkte umiddelbart at dette kan jeg lage selv. Den grå genseren jeg har brukt er mammas gamle fra den tiden jeg jobbet ved Zucci som 16-åring. De fargerike pompoms har jeg laget av restegarn fra tidligere strikkeprosjekter. Fremgangsmåten for å lage pompoms fant jeg etter et søk på YouTube. Det er utrolig stas å lage noe selv og ekstra gøy å gjenbruke fine ting. 

 
Captcha-image
21 august 2017
Julie tipser om leopardkåpe

Høyer

Baum und pferdgarten har laget et mesterverk av en kåpe i leopardmønster! Halleluja! Den rålekre detaljen på armene høyner kåpens kulhet og min begeistring. Jeg var solgt ved første øyekast da Høyer la ut bilde av kåpen på sin Instagramprofil. Dagen etter måtte jeg sikre meg dette nydelige plagget - til tross for at vi fortsatt er i en sommermåned. Men jeg har tidligere sesonger lært; det kan svi å vente med å kjøpe jakker/kåper til utpå høsten. Da er det allerede for sent. 

 
Captcha-image