11 september 2017
Julie tipser om gjenbruk

Garn fra Nøste / saks fra Coop Obs / genser gjenbruk

Jeg blir ofte inspirert når jeg leser moteblader eller tråler meg igjennom nettsider. Det finnes så utrolig mye fint og det er mye jeg har lyst på. Likevel prøver jeg å være bevisst på hva jeg handler - både av interiør og klær - og bruker inspirasjonen til kreative handlinger. Genseren på bildet er et resultat av slik tankegang. Jeg kom over en genser på nett med pompoms - ny i butikk - og tenkte umiddelbart at dette kan jeg lage selv. Den grå genseren jeg har brukt er mammas gamle fra den tiden jeg jobbet ved Zucci som 16-åring. De fargerike pompoms har jeg laget av restegarn fra tidligere strikkeprosjekter. Fremgangsmåten for å lage pompoms fant jeg etter et søk på YouTube. Det er utrolig stas å lage noe selv og ekstra gøy å gjenbruke fine ting. 

 
Captcha-image
27 februar 2017
Julie tipser om gjenbruk

H&M

Jeg har tidligere tipset dere om kule lapper fra H&M som kan freshe opp etthvert antrekk. Da gikk jeg løs på en gammel jeansvest. Denne uken har jeg festet lapper på en gammel bukse - og gjort den "ny". Nå har butikken fått inn flere varianter av kule lapper, så sjekk ut neste gang du er på City Nord. 

Slik gjør du:

1. finn ønsket sted for lappene

2. legg lappen på plagget, legg over bakepapir og stryk over i ca 10 sekunder. 

Enkelt og fint. 

 
Captcha-image
16 september 2016
Julie tipser om gjenbruk

Obs

Ettersom det florerer med avleggere i huset - er jeg fri for blomsterpotter! I stedet for å kjøpe nytt, bruker jeg noe jeg har: et tomt rødbeterglass er vasket, tørket og spraymalt, for så å bli fylt med blomsterjord og avlegger fra en elefantøreplante. En fin og kreativ blomsterpotte! :) 

 
Captcha-image