17 juli 2017
Mari pusser opp!

En liten oppdatering fra Marit oppussingsprosess. 

Jeg har lovet å blogge mer om oppussingen når det begynner å bli litt mer spennende, og etter noen seige uker hvor det for det meste har gått i riving, har det nå endelig begynt å bli litt mer å vise til. Her kommer en update:

Bilde 1: Her kommer det nye kjøkkenet vårt! Vi har revet veggen, satt opp tre ulike bæreelementer og fjernet en stor pipe og kaminovn som stod plassert midt i rommet. Har vært på Coop Obs og kjøpt inn ni liter Jotun Lady Pure Color til veggene, denne malingen er ultramatt og gir en veldig fin fargeopplevelse - absolutt min favoritt gjennom de ulike malingsprosjektene jeg har gjort.

Bilde 2: Det er viktig å ikke bli helt Byggmester Bob i klesstilen, så jeg pynter meg litt med sandaler og jeans uten sparkelflekker innimellom.

Bilde 3: Barnehagen er stengt og jeg må derfor være kreativ på hva jeg kan underholde datteren min med i regnværet mens pappa pusser opp hjemme. Vi elsker lekestativet på City Nord, hvor mor kan nyte en god kaffe mens datter går bananas.

Bilde 4: Snart har vi lagt nytt gulv i hele stua og det blir så fint! Gulvet er enstavs parkett fra Tarkett, som fås kjøpt hos Coop Obs.

Bilde 5: Kjøkkenet har kommet og monteres as we speak! Før-og-etter bilder med mer info kommer når alt er klart.

 
Captcha-image