25 juli 2017
Mari tipser

Oribe-produkter fås kjøpt hos Bech Frisør & Lakkbar

Som jeg skrev i innlegget om molekylduften, så elsker jeg når de smalere merkene som tidligere har vært vanskelig å få tak i plutselig dukker opp på City Nord. Hårproduktene til den legendariske hårstylisten Oribe Canales kom til Oslo for kun noen år siden og har kun vært tilgjengelig i noen få salonger der.

Jeg har egentlig elsket produktene før jeg i det hele tatt fikk prøve dem, de glamorøse flaskene og ikke minst den kjente  Dry Texturizing Spray har vært klistret over Vogue, Allure, ELLE og alle de store magasinene i årevis. Men da jeg først fikk prøve dem, ble jeg helt frelst. Duften til produktene er laget av samme parfymør som Tom Ford bruker, og den er helt himmelsk. Stylingproduktene er også i en klasse for seg selv. Jeg har testet meg gjennom flere av seriene og funnet ut at Signature-serien er den som passer perfekt for mitt hår, og det er også allround-serien til Oribe som passer for de fleste hårtyper.

Er du på jakt etter nye hårproukter, kan jeg varmt anbefale disse!

Captcha-image
10 juli 2017
Mari tipser om parfyme

Molecule 01 fra Escentric Molecules fås kjøpt på Kicks, kr 750 for 30 ml

Jeg har alltid vært veldig opptatt av parfyme og samtidig veldig var for ulike dufter. Jeg måtte slutte å trene og ta buss da jeg var gravid for eksempel, for det luktet så mye begge stedene at jeg taklet ikke å være der inne. «Har du på deg Dior Cruise Escale a Parati Limited Edition fra 2012?» spurte jeg en kollega da hun var innom i forrige uke. Og det hadde hun, gitt.

Da jeg begynte å jobbe i magasinbransjen la jeg merke til en bestemt duft som gikk igjen på flere av de ulike mote- og skjønnhetsredaktørene. En veldig god duft som var vanskelig å sette fingeren på hva egentlig luktet, den var både frisk og myk og krydret, og veldig diskret. En dag jeg tok en kaffe med en kollega oppdaget jeg den igjen. «Å ja, det er den molekylduften som alle bruker», var svaret. Molekylduften hun refererte til var Molecule 01 fra Escentric Molecules. Hemmeligheten bak denne duften er at den inneholder kun en eneste duftnote, nemlig molekylet Iso E Super, som utvikler seg i kontakt med huden og gjør at den lukter forskjellig på alle som har den på seg.

Jeg var allerede solgt og dro ned på Heaven Scent i Oslo, som da var den eneste butikken som førte merket. Og maken til oppmerksomhet jeg fikk når jeg brukte denne parfymen har jeg aldri opplevd. Dette er en del år siden og jeg hadde egentlig glemt den av litt, helt til jeg så den i hylla på Kicks på City Nord. Jeg elsker når de små nisjemerkene blir tilgjengelig for oss som bor andre steder enn i de største byene. Så om du ble nysgjerrig på denne duften, må du dra innom Kicks og prøve. Husk bare at den må virke en stund på huden før du får noe inntrykk av hvordan den dufter på deg.

Captcha-image
28 februar 2017
Mari tipser om jeans

Jeansmerket KARVE designes eksklusivt for Carlings

Det rykket litt i øyekroken da jeg passerte Carlings på City Nord i forrige uke. For var det ikke de perfekte, 501-inspirerte jeansene med avklipte bein som hang der inne? Jo, det var det! Jeansene er en del av det nye jeansmerket KARVE, som designes spesielt for Carlings.

Ikke designes de av hvem som helst heller, det er Martin Gustafsson, jeanseksperten som tidligere har jobbet for Acne Studios og skapte Never Denim for Bik Bok, som står bak. Tanken er at KARVE ikke bare skal lage rå og moderne jeans, det er faktisk et av de første merkene som har fått tildelt Svanemerket for sin miljøvennlige produksjon. De lager jeans uten skadelige tilsetningsstoffer og sørger for at produksjonen foregår på bærekraftig vis under gode arbeidsvilkår.

Synes det er rått at man nå kan få kjøpt Svanemerkede jeans, som i tillegg ser kule ut, er i god kvalitet og gjør at rumpa ser bra ut (for det er jo også viktig!) Prisen er ikke verst den heller, jeansene koster fra 599 kr og oppover.

Captcha-image
18 januar 2017
Mari tipser om statementsmykker

Krystalløredobber fra H&M, kr 129. Lange strassøredobber fra BikBok, kr 99. Gulløredobber fra H&M, kr 99. Runde øredobber fra Gina Tricot, kr 79.

Store statementøredobber er en viktig trend til våren, og jo større de er, jo bedre. Om du googler visningen til Delpoza for SS17 ser du øredobbene som ble den store snakkisen under moteukene, de er rett og slett gigantiske.

Selv har jeg mer lyst på de lange duskeøredobbene fra visningen til Saint Laurent, og satser på at jeg kommer over noe lignende i løpet av våren. 

I mellomtiden har jeg funnet noen favoritter som kan brukes som en slags oppvarming til de største statementøredobbene kommer for fullt. Disse er superfine å bruke til store strikkegensere til hverdags, og er en selvfølge til fest. Jeg skal i alle fall sikre meg de lange strassøredobbene fra BikBok   –  megafine!

 
Captcha-image
9 januar 2017
Mari tipser om maling

Jotun Lady får du kjøpt hos Obs! Bygg

Vi har kjøpt hus som vi skal pusse opp i løpet av året, og selv om jeg vet at det er lenge igjen til vi er på male vegger-stadiet, kan jeg likevel ikke la være å drømme meg bort når jeg ser Jotuns nye fargekart for 2017.

Jeg liker spesielt palettene Nordic Living og Urban Living, som er inspirert av henholdsvis fargene i den nordiske naturen og i det kreative storbylivet. Fargen på det øverste bildet heter  Lady 10683 Cashmere, mens de under er  Lady 2995 Dusty Red og  Lady 8478 Pale Green.

I vårt forrige hjem, som vi for øvrig også pusset opp, hadde vi ulike grønntoner på soverommene og i stuen, men denne gangen har jeg lyst til å velge noe helt annet. Jeg har uansett god tid på å bestemme meg, hehe.

Jeg tenker å blogge mer om oppussingsprosessen framover, det første vi kjører løs på er kjøkkenet!

Captcha-image