10 juli 2017
Mari tipser om parfyme

Molecule 01 fra Escentric Molecules fås kjøpt på Kicks, kr 750 for 30 ml

Jeg har alltid vært veldig opptatt av parfyme og samtidig veldig var for ulike dufter. Jeg måtte slutte å trene og ta buss da jeg var gravid for eksempel, for det luktet så mye begge stedene at jeg taklet ikke å være der inne. «Har du på deg Dior Cruise Escale a Parati Limited Edition fra 2012?» spurte jeg en kollega da hun var innom i forrige uke. Og det hadde hun, gitt.

Da jeg begynte å jobbe i magasinbransjen la jeg merke til en bestemt duft som gikk igjen på flere av de ulike mote- og skjønnhetsredaktørene. En veldig god duft som var vanskelig å sette fingeren på hva egentlig luktet, den var både frisk og myk og krydret, og veldig diskret. En dag jeg tok en kaffe med en kollega oppdaget jeg den igjen. «Å ja, det er den molekylduften som alle bruker», var svaret. Molekylduften hun refererte til var Molecule 01 fra Escentric Molecules. Hemmeligheten bak denne duften er at den inneholder kun en eneste duftnote, nemlig molekylet Iso E Super, som utvikler seg i kontakt med huden og gjør at den lukter forskjellig på alle som har den på seg.

Jeg var allerede solgt og dro ned på Heaven Scent i Oslo, som da var den eneste butikken som førte merket. Og maken til oppmerksomhet jeg fikk når jeg brukte denne parfymen har jeg aldri opplevd. Dette er en del år siden og jeg hadde egentlig glemt den av litt, helt til jeg så den i hylla på Kicks på City Nord. Jeg elsker når de små nisjemerkene blir tilgjengelig for oss som bor andre steder enn i de største byene. Så om du ble nysgjerrig på denne duften, må du dra innom Kicks og prøve. Husk bare at den må virke en stund på huden før du får noe inntrykk av hvordan den dufter på deg.

Captcha-image