21 desember 2017
Mari tipser: juleduften

Parfymeserum fra Zarkoperfume fås kjøpt på Fredrik & Louisa og på Kicks

For nøyaktig ett år siden flyttet vi hjem til Bodø. Jeg husker de siste dagene før vi flyttet, hvor jeg for det meste gikk rundt på jobb og gruet meg til å si farvel til alle kollegaene jeg hadde blitt så glad i. Da jeg gikk innom ELLE en siste gang for å si hei og hadet, kjente jeg en helt fantastisk duft fra skjønnhetsavdelingen, hvor de testet de nye duftene som skulle lanseres til våren. Jeg visste øyeblikkelig at jeg måtte få kloa i akkurat den duften før vi flyttet, spesielt siden den ikke kom i butikk før flere måneder etterpå. Så jeg sendte mail til pressekontakten og smisket det siste smisket jeg hadde i meg, men dette var rett før jul og det kom ikke noe svar. Å si at jeg hadde sagt opp og skulle flytte til Nord-Norge var kanskje heller ikke et vinnende argument for å få tilsendt en presseprøve.

Så kom den store flyttedagen og jeg gråt da vi sa hadet i barnehagen, gråt da jeg dro fra jobb, hadde det så travelt at jeg rakk ikke gråte da vi dro fra leiligheten, men jeg gråt da jeg kom til det nye huset som ennå ikke føltes som hjemme. Jeg så ikke helt poenget med å sjekke postkassen de første dagene siden den sikkert var tom, så jeg sjekket den ikke før på lille julaften. Og der var det stort sett tomt, bortsett fra en liten pakke med navnet mitt på og drømmeduften fra Zarkoperfume inni. Det ble signaturduften for julen i fjor, og hver gang jeg bruker den tenker jeg på den gangen vi flyttet hjem og alt var litt trist, men veldig fint likevel.

Denne parfymen og de andre parfymene fra dette merket får du kjøpt både på Kicks og på Fredrik og Louisa på City Nord, så hvis du ble litt nysgjerrig kan du teste dem ut der. Akkurat denne duften kommer i serumform, som gjør at den sitter mye lenger på huden enn om du sprayer den på.

 
Captcha-image