28 november 2018
Nisseland

Nisseland finner du på City Scene

Fra 1. desember og fram til lille julaften kan barna   skrive julekort og lage ønskelister i Nisseland! Kanskje blir ditt ønske valgt ut av Nissen?På hverdagene er det nissens hjelper som er i Nisseland, og i helgene kommer selveste Nissefar på besøk!Nisseland finner du på City Scene i 2. etg.Hverdager kl 11-18

Lørdager kl 11-18

Søndager kl 14-20

 

 

 

Captcha-image
29 november 2017
Nisseland har åpnet!

Nisseland på City Nord (tekst og bilder av an.no)

Før første gang arrangerer City Nord "Nisseland" i samarbeid med Innstrandastrand IL. Dette pågår hver dag fram til julaften, og her kan barna både leke og skrive ønskelister til julenissen.

– Et senter er jo litt som et sirkus, vi må alltid komme med noe nytt, forteller senterleder Tor Austad.

Til helga er det første søndag i advent, og jula er nærmer seg med stormskritt. Og med adventstiden kommer julehandelen, som er en travel tid for shoppingsenteret.

«Artig for ungan»

Tirsdag var første åpningsdag for Nisseland. Her sitter nissens hjelper og skriver ønskelister og lager julekort sammen med barna. I tillegg kan barna leke i nissens hus, hvor julesekken ligger – og barna kan legge i ønskene sine.

– Vi er egentlig på juleshopping, men det ble brått slutt på det da barna så at de heller kunne leke, ler Wenche Bottenvatten, som har med sine to barnebarn på handletur.

Ungene får muligheten til å skrive ned sine julegaveønsker å legge i julesekken, og i løpet av tiden fram til julaften vil det trekkes vinnere av denne konkurransen.

– Det er godt for ungene å få løpt fra seg litt spring i beina, samtidig som bestefar løper rundt på senteret og gjør ærend, sier bestemoren som passer barna.

Veldedighet

På hverdagene vil nissens hjelper være til stede i Nisseland, og i helgene kommer julenissen selv for å leke med barna. Både julenissen og nissens hjelper er dugnadsarbeidere fra Innstranda IL.

– Planen er at vi skal sitte på skift her helt fram til julaften, og passe på barna mens de driver på. Selv om jeg er midt oppi eksamensperioden er det koselig å omgås barn, forteller Marianne Selsøyvold.

En av konkurransene som er satt i gang er å få laget verdens lengste julelenke. For hver meter tjener de inn ti kroner, og alt skal til slutt gå til et veldedig formål.

Captcha-image
30 oktober 2017
Nisseland

Møt julenissen i desember!

Fra tirsdag 28. november kan du besøke Nisseland på City Nord! Nisseland finner du på City Scene og det holder åpent fram til lille julaften. Her kan du lage fine julekort og ønskelister hver dag fram til jul. Vi også et ønskehus hvor man kan legge igjen hemmelige ønsker. På hverdagene er det nissens hjelper som passer på Nisseland. Han er kjempeflink å hjelpe til med å lage fine julekort. Hver helg kommer julenissen til Nisseland på City Nord. Han gleder seg til å høre barnas ønsker og til å ta bilde med de. Og i helgene sjekker Nissen julesekken... Kanskje blir akkurat ditt ønske oppfylt?

Nissens ønskehus

Inni nissens ønskehus kan du legge dine ønsker i julenissens sekk. Kanskje blir ditt ønske besvart? Velkommen til store og små.

NISSELAND ER ÅPENT:

12–18 på hverdager

10–18 på lørdager

14–20 på søndager

Captcha-image