18 april 2017
På badet hos Mari

Clarins Relax Body Treatment Oil, kr 440/Kicks.

Det er noen produkter du kommer over, og så aldri gir slipp på igjen. Jeg jobbet på parfymeri mens jeg studerte, og siden jeg alltid har vært veldig interessert i produkter spurte jeg alltid de mest erfarne jeg jobbet med om hvilke produkter de sverget til. To av produktene som alltid gikk igjen er på bildet over, og begge har også blitt mine favoritter. 

Et av dem er kroppsoljene fra Clarins. De kommer i tre ulike varianter, men alle er basert på 100 prosent rene planteekstrakter og essensielle oljer. Jeg elsker duften, konsistensen og hvordan den etterlater huden silkemyk uten å føles fet.

Da jeg var gravid sverget jeg til varianten som heter Tonic, som jobber spesifikt med elastisiteten i huden. Nå bruker jeg mest den som heter Relax, som inneholder essensielle oljer som virker beroligende og avstressende, og passer perfekt om man er støl etter trening for eksempel. Oljene er utrolig drøye i bruk, og det finnes ingen kroppsoljer jeg har kommet over som kan sammenlignes med disse. Anbefales virkelig om du ikke har prøvd dem før.

Når det gjelder det andre produktet, har det akkurat blitt lansert i en ny versjon som jeg skal skrive om veldig snart. En skikkelig kultklassiker i ny drakt - elsker den!

Captcha-image