20 april 2018
Søstrene Grene åpner på City Nord

Endelig åpner S østrene Grene på City Nord! Med vakre interi ørartikler, kreativitet, glede og hygge har nordmenn over hele landet forelsket seg i den danske boligkjeden. 

Den 27. april åpner en helt ny, unik og spennende labyrint av en Søstrene Grene-butikk på City Nord.

- De første 500 gjestene får et av de populære og miljøvennlige stoffhandlenettene fra Søstrene Grene, smiler innehaver May Britt Markussen.

Sikre deg godbitene!

Labyrintformede passasjer, klassisk musikk og behagelig dempet lys er noen av ingrediensene som kjennetegner et besøk i en Søstrene Grene-butikk. Her kan gå på skattejakt i et stort utvalg av boliginteriør, små møbler, kjøkkentilbehør, hobbyartikler og mye mer.

- De populære lekekassene i tre fra den populære Tiny Interior-kampanjen i februar er også på plass i butikken, røper May Britt.

- Lekekassene har vært utsolgt over hele landet, og du vil også finne flere populære skatter fra tidligere kampanjer. Hver eneste uke suppleres utvalget med nyheter og spennende overraskelser.

Fra forelskelse til varig forhold

Det er trebarnsmor May Britt Markussen (35) som driver Søstrene Grene-butikken på City Nord. Hun ble stormforelsket i Søstrene Grene på tur i Danmark. Da arbeidet hun som sykepleier.

- Den første Søstrene Grene-butikken åpnet jeg i Trondheim i 2010, forteller hun. 

- I dag driver jeg totalt 8 butikker, og du kan godt si forelskelsen utviklet seg til et varig forhold.

Med den nye butikken på City Nord vil det finnes 43 Søstrene Grene-butikker i Norge. Dette er butikk nummer to i Bodø.

 

Captcha-image