30 desember 2019
neglefin til nyttår

Vita

Det er snart nyttårsaften og da må neglene pyntes. Jeg har (nesten) alltid neglelakk på meg og det er sjelden jeg har samme farge på alle neglene. Jeg liker å variere med farger og kombinerer ofte to/tre/fire farger samtidig. Til nyttår har jeg valgt en knallrosa som skal kombineres med den røde. Det blir fint! 

 

Med det vil jeg ønske godt nytt år! 🎉

Captcha-image
30 desember 2019
Tips til oppbevaring av julepynten

coop obs

Julepynten vår er pakket ned og de mest skjøre julekulene oppbevares i eggkartong. Slik sikrer vi at de ligger trygt og godt til neste gang de skal skinne på juletreet vårt. 

Captcha-image
15 desember 2019
Julegavetips 2

Nille/ Fredrik&Louisa / Clas Ohlson

Julegavetips:

Julekuler til en samler. Jeg samler på julekuler og ville satt stor pris om disse ble gitt meg i gave. Perfekt som vertinne/vert-gave eller julegave.

Leppestift til venninnen, mamma eller søster. Fargerike lepper faller alltid i smak. 

Elektronisk tannbørste til de minste - så blir tannstellet litt gøyere. 

Captcha-image
10 desember 2019
juletrelys

clas ohlson

Vårt juletre er kommet frem og i år har jeg pyntet med nye juletrelys fra clas ohlson. Jeg fant juletrelys på batteri - uten ledning, hurra! Juletrelysene var en drøm å plassere uten en ledning som er i veien. Ved hjelp av en fjernkontroll skrur du lysene på og av. Så enkelt og fint! 

Captcha-image
1 desember 2019
Julegavetips

Rituals / Kremmerhuset / Lindex

Hver uke frem mot jul skal jeg dele julegavetips. Julen nærmer seg med stormskritt og det er ikke alltid enkelt å vite hva du skal gi i gave. 

Til henne: produktene fra Rituals er en favoritt hos de fleste damene, og har de ikke prøvd det før, så vil garantert produktene falle i smak. Mine favoritter er den hvite (Sakura) og den turkise (Karma)  serien. Det er mye å velge i -  dusjsåpe, hudkremer, duftlys, oljer m.m. PS: Rituals har også mange fine produkter til herre. Til han er serien Samurai min favoritt. Til de som har alt: Kremmerhuset har mange sorter te&kaffe, krydder og såper. Spiselige gaver er perfekt til de som har alt. Til baby: Lindex er helt rå på barneklær og den siste kolleksjonen til baby er så fin! Mange fine mønster, print og farger. Mye gaver er alltid stas å få! 

Captcha-image
24 november 2019
julekule

Kremmerhuset

Jeg samler på fargerike julekuler - og årets julekule fant jeg på Kremmerhuset. Glitter og farger i samme pynt passer meg ypperlig! 🙌🏻 Kremmerhuset har masse fint til jul og mange fine julegavetips - disse skal jeg dele i et senere innlegg. ⭐️ 

Captcha-image
3 november 2019
Kniv

Ark / Norli

Jeg har tidligere tipset om bøker - og det er kun krimbøker det går i. Jeg er godt i gang med siste bok fra Jo Nesbø, Kniv. Den er rå! Boken handler om Harry Hole og jakten på en gammel fiende. Anbefales! 🙌🏻 

Captcha-image
20 oktober 2019
Pierre Robert

coop Obs 

Pierre Robert og Jenny Skavlan har laget en unik ullkolleksjon. Det er fokus   på personlig stil og langvarige trender. Kolleksjonen består av mer bærekraftige baseplagg laget av god kvalitet, som kan leve sesong etter sesong. Hele kolleksjonen, med unntak av camisole og sokker er svanesertifisert. 

 

Jeg har funnet mine favoritter - spesielt genseren på bildet. Den er varm og passer perfekt til mine fargerike skjørt og vide jeans. 🙌🏻

Captcha-image
13 oktober 2019
maleprosjekt

Coop obs - fargekode S1050-B70G

Jeg har malt igjen - og denne gangen var det soverommet som fikk ny veggfarge. Veggen var tidligere rosa. Fargen var fin den, men jeg ble lei og ønsket å fornye litt. Det er ikke så mye som skal til - litt maling og et nytt gulvteppe - så ble rommet som nytt. 🙌🏻 

Captcha-image
6 oktober 2019
Turtips

XXL

Vi er ofte på tur - og da foretrekker jeg å være tørr fra vi drar hjemmefra til turen er over. Vi bruker derfor exped vanntette pakkeposer i sekken slik at vi sikrer oss tørre klær og tørr mat. I tillegg er de fIne for å få orden i tursekken - en pose for mat, en pose for klær og en pose for andre nødvendigheter, feks pass eller strikketøy. Posene finnes i mange størrelser og farger. 👏🏻😊 

Captcha-image
6 oktober 2019
gavetips

Tilbords

Hos Tilbords har jeg funnet et par gjenstander som er tilført min ønskeliste. Freshe drikkeflasker (som kan brukes til trening, på jobb eller tur), kulesøte eggeglass (perfekte til helgefrokosten) og Le Creuset (jeg samler på koppene derfra og elsker kasserollene). Fine gaver å gi enten det er bursdag eller jul. 😊 

 

Butikken er blitt så fin etter at de byttet lokaler! 🙌🏻

Captcha-image
22 september 2019
planter

Blomsterpian

Planter er et must i vårt hjem og jeg elsker å supplere med nye planter til samlingen. Denne uken ble disse fine plantene med hjem fra Blomsterpian. Det var så mye fint å velge i og jeg kunne lett ha endt opp med flere! 

Captcha-image
15 september 2019
Sweet peacock

Coop Obs Bygg - fargekode S2065-R90B

En ny stol er malt i en finfin blåfarge. Den er skarp og passer perfekt inn sammen med de litt duse fargene. Nå skal flere stoler males! Maling er for meg en måte å fornye møblene på - uten at det trenger å koste så mye. 

Captcha-image
8 september 2019
Kettlebell

XXL

Vi har kjøpt Kettlebell til hytta slik at vi kan gjennomføre styrkeøkter også her. XXL har kettlebell i flere størrelser og de er enkle å frakte i mellom hjem og hytte. Kettlebell er et perfekt supplement for ei god treningsøkt. 

 

Tips: jeg bruker Instagram flittig for inspirasjon til økter med kettlebell. 

Captcha-image
1 september 2019
Is

TGR

Is er en stor favoritt i hjemmet vårt - derfor er disse silikonformene perfekte å ha i hus. I formene lager vi saftis og bestemmer selv hvilken smak vi ønsker. Til nå har vi testet å lage med på saft og brus - med stor suksess.  

Captcha-image
24 august 2019
Proteinrundstykker

Coop Obs

Proteinrundstykker - perfekt til frokost, lunsj mellommåltid eller til kvelds. Enkelt å lage og nydeliggodt med alt av pålegg. Oppskriften jeg har brukt er følgende: 

 

Til 6 rundstykker: 

Ca. 300 gram havregryn

Ca. 250 gram cottage cheese 

1 ts bakepulver

4 egg

Litt revet ost (kan sløyfes)

 

Rør alt sammen og la røren stå i 10 minutter. Del opp i ønsket størrelse på rundstykkene med skje. 20 min i ovnen på 200 grader. 

Captcha-image
24 august 2019
Trykknapper

Nøste

Blå trykknapper fra Nøste utgjør en nydelig detalj på mitt siste strikkeprosjekt 👏🏻 

Captcha-image
21 juli 2019
Sommerlektyre

Norli bokhandel

Lazarus av Kepler! Jeg elsker krim og lar meg trollbinde av en actionfylt historie. Lazarus er den sjuende boken om Joona Linna. Jeg er allerede godt inne i boken og sliter med å legge den ifra meg. 

 

Boken handler om en mann som blir funnet myrdet i en leilighet i Oslo. Den døde viser seg å være en hittil ukjent gravskjending og trofésamler. I fryseren på kjøkkenet gjør politiet et grusomt funn med en direkte kobling til Joona Linna. Noen dager senere drar Joona Linna til en campingplass utenfor Rostock for å hjelpe tysk politi i en annen mordetterforskning. Joona Linna gjør funn som danner et mønster som er ufattelig skremmende, men umulig å ignorere. 

 

Spenningsnivået er høyt helt fra start. Boken anbefales! 

Captcha-image
7 juli 2019
Hair powder

vita

Jeg elsker volum i håret og er veldig fornøyd med dette produktet fra Camilla Phil. Camilla Phil volume hair powder tilfører umiddelbart volum, samt løfter hårrøttene for et voluminøst og fyldig resultat. Den har en praktisk pumpe som gjør det enkelt å fordele produktet jevnt. Jeg liker ekstra godt at produktet har et hint av gullshimmer som gir et glansfullt resultat. 

Captcha-image
13 juni 2019
på ønskelisten

Høyer

Stine Goya lager så utrolige mye fint! Fargene, mønster og design - jeg elsker alt! Øverst på min ønskeliste er pums fra Stine Goya, med glitter. De kan brukes til alt - kjole, skjørt og jeans - og passer like fint til hverdag som til fest. 

Captcha-image
3 juni 2019
orden i kjøleskapet

clas ohlson

Jeg elsker å rydde og vaske. Ofte rydder jeg så mye at jeg ikke finner tilbake til det jeg ryddet (!!). Dette er til tider litt frustrerende for de jeg bor sammen med, og ikke minst meg selv. Likevel, er og blir jeg en rydder.  Derfor ble jeg veldig fornøyd da jeg fant disse fine, gjennomsiktige boksene fra clas Ohlson. De holder orden på innholdet i kjøleskapet og gir alt en fast plass. Det passer veldig fint for ei som liker å ha orden. I tillegg er de lette å vaske - hurra! 

Captcha-image
22 mai 2019
kule sokker

Flying Tiger

Flying Tiger har et stort utvalg av sokker - i alle farger og fasonger. Ethvert antrekk blir kulere med gøyale sokker! 

Captcha-image
20 mai 2019
farger farger farger

Nøste

Med disse fargene er vårens og sommerens strikk sikret. Jeg savner kule gensere til barn, og er igang med å lage noe gøyalt og kult som passer perfekt til barns bruk og deres betingelser: behagelig å ha på under lek, slitesterk og ull som ikke klør. 

 

Garnet kommer i mange fine farger og finnes på Nøste. :) 

Captcha-image
16 mai 2019
undertøy

Lindex

Nytt og lekkert undertøy fra Lindex. Veldig behagelig passform og en delikat farge. En ny favoritt i skapet mitt. :) 

Captcha-image
17 mars 2019
Helgemodus

søstrene grene / TGR / Narvesen 

Helg og tid til lang frokost. 🌸 Fat og kopp fra den nye kolleksjonen hos SøstreneGrene, serviett fra TGR og interiørblad fra Narvesen. 🤸🏻‍♀️ 

Captcha-image
17 februar 2019
DIY perlespenne

Panduro

DIY perlespenne.  En perlespenne trenger ikke koste mye. Denne har jeg laget av perler fra Panduro og en gammel spenne som jeg har funnet i skuffen hos mamma. En slik perlespenne kan enkelt pynte opp antrekket, og passer like godt til en chunky ullgenser som til kjole. Ved hjelp av en limpistol og perler i de farger du foretrekker - har du en ny hårspenne på 1,2,3! 

Captcha-image
10 februar 2019
plantedilla

Blomsterpian / Coop Obs Hypermarked

Jeg er veldig glad i planter - grønne, frodige planter. Hjemmet vårt er fylt med grønne planter, i neste alle rom. Plantene er fine å se på, skaper god luft og gir en skikkelig  lun stemning. 

 

Planter er noe jeg samler på, dvs. at alle plantene har en historie for meg og er ikke noe jeg tilfeldig kjøper. Plantenes avleggere gir mange fine små planter og er i tillegg en veldig fin gave. ☘️ 

Captcha-image
3 februar 2019
Egostrikk

Nøste

Jeg har flere strikkeprosjekter pågående på samme tid - jeg er ikke veldig flink til å avslutte et strikkeprosjekt før jeg starter på et nytt. Det nydelige oransje garnet skal bli til en finfin strikkejakke med loop stitches (løkker) som jeg allerede har brukt i flere av mine strikk. I tillegg skal jeg kombinere oransje med fargene skarp rosa og gult. Garnet er selvfølgelig Sandnes påfugl som er et at mine favorittgarn. Jeg skal dele mer etterhvert. 🧶 

Captcha-image
22 januar 2019
Julie tipser: Fjellski

XXL

Fjellski uten stålkant - perfekt for oss som har hund og som ønsker å gå på ski sammen med hunden. Uten stålkant unngår du skade på små poter som kan komme i veien på tur. 

Skiene kan brukes i all slags terreng og gir god flyt gjennom snøen. Skiene har en myk tupp som gjør det enklere å svinge og styre i snøen. I tillegg har de fellelås for enkelt å feste feller ved behov. 

Captcha-image
20 januar 2019
Boktips

Ark

Guden av Jørgen Jæger. Jeg leser mye krim og har tidligere skrevet om andre krimbøker som jeg har lest av forfatteren Jørgen Jæger. Siste bok er Guden - en krim der spenningen er høy fra start til slutt. Han skriver godt og har en fantastisk formidlingsevne. 

 

Om boken: Det er fullt av folk på torget i Fjellberghavn når ordfører Janne Wold går på talerstolen fulgt av politistasjonssjef Marte Mellingen. Midt i folkemengden roper en skingrende stemme: «Allahu akbar! etterfulgt av tre skudd. På scenen står ingen oppreist, og samtidig starter en serie med godt planlagte bankran. 

 

Det blir noen svært dramatiske døgn for politioverbetjent Cecilie Hopen der hun jakter på gjerningsmenn med begjær som vanskelig kan kontrolleres. I de mørkeste skygger trekker en anonym person i trådene. Han er Guden. 

 

Boken anbefales! 

Captcha-image
13 januar 2019
mine favoritter

Rituals

Jeg har tidligere skrevet om produkter til herre fra Rituals - denne gangen viser jeg mine personlige favoritter. Disse produktene har jeg på badet og de brukes flittig. Sakura (den hvite serien) er min absolutte favoritt - og jeg har testet alle produktene i serien. Ingrediensene rismelk og kirsebær gir en deilig, søt og kremaktig duft. Det lukter like godt av duftpinnene og duftlyset som det lukter av bodylotion og dusjsåpen. Anbefales. 

The Ritual of Karma (den turkise boksen) er en rik og fyldig krem og føles som fløyel på huden. Den er shimmerkorn i seg som gir en finfin glød på huden. 

Prøv deg frem blant alle de fine produktene som Rituals har å tilby, så er jeg sikker på at også du finner dine favoritter. :) 

Captcha-image
6 januar 2019
Fjellski

Xxl

Fjellski uten stålkant - perfekt for oss som har hund og som ønsker å gå på ski sammen med hunden. Uten stålkant unngår du skade på små poter som kan komme i veien på tur. 

 

Skiene kan brukes i all slags terreng og gir god flyt gjennom snøen. Skiene har en myk tupp som gjør det enklere å svinge og styre i snøen. I tillegg har de fellelås for enkelt å feste feller ved behov. 

Captcha-image
9 desember 2018
DIY POMPOMS

nøste

DIY POMPOMS 🍬 Enkelt å lage: 

1. Surr garn rundt fire fingre.

2. Klipp av en lang tråd og knyt sammen (stramt) i midten av garnet som er surret rundt fingrene. 

3. Klipp endene på hver siden er midten.

4. Stuss endene med en saks slik at ballen blir rund. 

 

Pompoms kan henges på juletreet, festes på julegaver eller det kan langes en girlandere med flere pompoms. 

Captcha-image
9 desember 2018
pakkekos

søstrene grense / TGR

Innpakningen er halve gaven! 🎄 Pynt gaven med hjemmelaget pompoms eller malte trefigurer fra søstrene grene og fint silkebånd fra flying tiger. Gaven får et personlig preg - og det er stas. 

Captcha-image
18 november 2018
en finfin kopp

Bolia

En finfin kopp - allerede en favoritt! Den er estetisk fin, god å holde i, gjør kaffesmaken ekstra god og gjør meg glad. Hva mer kan du ønske av en kopp? 🙌🏻

Captcha-image
18 november 2018
gult

Bolia

Gul er en farge jeg liker godt - og denne blomsterpotten fra Bolia gjør seg veldig godt hjemme hos oss. Blomsterpotten finnes i flere farger og jeg tror jeg må ha flere! 

Captcha-image
9 november 2018
gave til en mann

rituals

Endelig er Rituals kommet til City Nord - og jeg elsker det! Jeg har mange favoritter fra Rituals - disse skal jeg dele litt senere. I dette innlegget vil jeg dele noen favoritter fra Rituals til mann. Enten det er til far, kjæresten, en kompis eller bror. Produktene passer til alle og lukter himmelsk! Rituals har mange og varierte produkter til menn - på bildet har jeg delt ansiktsskrubb, dusjsåpe, after shave lotion og en helt fantastisk parfyme. Alle produktene er i bruk av min mann og anbefales! 

Captcha-image
4 november 2018
ullsett for kalde dager

days like this

Jeg er klar for kaldere dager med dette deilige ullsettet fra Days Like This. Det er veldig behagelig å ha på i tillegg til at fargene er så fine. Butikken har mange lignende ullsett - i ulike fasonger og farger. Med dette ullsettet på, fyr I peisen og en stor kopp te er jeg veldig klar for høstmørke kvelder. 

Captcha-image
27 oktober 2018
noen favoritter

kicks / fredrik&louisa / vita

Noen av mine favoritter på badehyllen: 

Neglelakk er en nødvendighet for meg - jeg føler meg naken uten. Haha! Lakken fra Essie er en stor favoritt, noe jeg er kommet frem til etter å ha testet mange forskjellige lakker. Både billige og dyre. Essie har mange fine farger og sitter veldig godt. 

 

BodyLotion Change, fra Chanel. Duften og konsistensen er fantastisk. Jeg har flere produkter i serien, blant annet parfymen og bodysprayen - og jeg elsker alt! 

 

Parfymen for her fra Narciso Rodriguez er min høstparfyme. Denne lukter av deilig krydder og passer perfekt nå som mørket har kommet og dagene er kaldere. 

 

Øyebrynsgel er et must hver dag og former brynene veldig fint. Anbefales! 

Captcha-image
14 oktober 2018
blomsterpotte

søstrene grene

Ny blomsterpotte fra søstrene grene - finnes i mange fine farger. Denne grønnfargen er absolutt min favoritt. I tillegg passer den så fint til kaktusplanten min. 🎈 

Captcha-image
6 oktober 2018
fine ting

garn og knapper fra Nøste/ bok fra Ark/ lakris, stearinlys,handlenett og strikk fra TGR/ servietter fra Søstrene Grene

Tidligere i uken var jeg innom City Nord med en liste over ting jeg skulle se etter. På bildet er noe av det jeg dro hjem med. 

Garn og knapper fra Nøste: alpakka pus er et garn jeg strikker mye med - det er mykt og kommer i mange fine knapper. Denne ferskenfargen er så fin, så den skal brukes i et fremtidig strikkeprosjekt. Knappene er tiltenkt en jakke som skal produseres i løpet av høsten. 

Servietter fra Søstrene Grene: kaktusene tiltrakk meg, så da måtte jeg bare ha de! 

Lys, lakris, handlenett og strikk fra TGR: både hjemme og på hytta er vi storforbrukere av stearinlys og TGR har de fineste fargene å velge i mellom. Lakris må jeg alltid ha i skapet - jeg elsker lakris! Mitt forrige handlenett er gått opp i sømmene da det er veldig godt brukt. Jeg måtte derfor gå til innkjøp av et nytt. Det er så kjekt at det kan pakkes i en liten pose slik at det er lett å ta med seg overalt. Strikkene bruker jeg til matpakken. Jeg liker å pakke brødskivene mine inn i matpapir med et strikk rundt. En matpakke med fargerikt strikk gjør meg også glad!

Bok fra Ark: jeg elsker krim og må alltid ha en god bok i nærheten. I sommer leste jeg en bok av Jørgen Jæger og ble glad da jeg kom over en ny bok av denne forfatteren. Han skriver godt og det er lett å la seg  rive med av hans fortellinger.  

Nå skal jeg tenne stearinlys, lese bok og kose meg med lakris. Ha en finfin helg alle sammen!

Captcha-image
30 september 2018
tykk ullgenser

garn fra Nøste

For en tid tilbake skrev jeg om Sandens sitt nyeste garn Modig - det er tykt og kommer i mange fantastiske farger. Jeg har testet fargene rosa og grønn blandet med glittergarnet Bubble. Med pinnenummer 10 (det er også mulig å strikke med større pinne til dette garnet, feks. pinnenummer 12 eller 15) strikkes plagget kjapt. Jeg har laget v-hals foran og bak slik at genseren kan brukes begge veier. Denne er vid og kort i modellen, og passer perfekt til smale jeans og skjørt. Et perfekt strikkeprosjekt for høsten! 

Captcha-image
30 september 2018
vaffelkake

coop Obs / XXL

Høsten er her og jeg elsker den! Fargene, lukten og lyset - så vakkert. Til hytta har vi kjøpt oss bålpanne med tilhørende vaffeljern. Det er lite som overgår nystekte vafler ute - med et bål som varmer i høstlufta. Vaflene smaker også bedre når det lages og spises ute. Det gjelder vel egentlig det meste - alt smaker bedre ute. Jeg er tipset om at XXL har wokpanne og stekepanne som egner seg til å lage mat i ute, så det blir det neste vi skal investere i til bålpannen vår. 

Captcha-image
16 september 2018
tips!

Kicks

Da jeg giftet meg ifjor var det Mari, tidligere senterblogger og en god venninne av meg, som sminket meg. Hun brukte en fantastisk fin gloss til leppene som jeg brukte hver dag etter bryllupet. Da jeg ble tom og skulle kjøpe ny var glossen gått ut av produksjon! Buhu! Gleden var derfor stor da jeg fikk denne nydelige leppestiften i gave av Mari. Den er tilnærmet lik i farge som glossen jeg hadde og glansen er identisk. Den er ikke for klissete, men inneholder masse fukt. Samtidig gir den en fin glød og har en like silkemyk finish som en leppomade. 

Captcha-image
9 september 2018
turbukse

Stormberg 

Jeg er mye på tur og er derfor opptatt av godt turutstyr. Hos Stormberg fant jeg en myk og behagelig turbukse med fireveis stretchfunksjon. Buksen har vanntette og fukttransporterende evner. Den er i tillegg enkel å bevege seg i. 

 

Det jeg liker aller best med buksen er at den ikke er så lang - ofte blir alle bukser for lange for meg og mine 161 centimeter. 

Captcha-image
2 september 2018
skogens gull

 vakuumeringsmaskin fra Coop Obs / vakuumeringsposer fra Clas Ohlson

Et søndagstips fra meg er å vakuumere kantarell i porsjoner og frys ned - slik bevarer du både smak og utseende. Jeg har delt kantarell i porsjoner som holder til 2,  vakuumert og påført dato for når soppen ble plukket. Et tilleggstips er at kantarell i porsjonspakker er en ypperlig vertinnegave - sleng på en flaske vin, så har du den ultimate gaven å gi når du blir invitert på besøk. 🤸🏻‍♀️ 

Captcha-image
26 august 2018
Modig

Nøste

Nøste har fått inn nytt garn fra Sandnes garn - Modig er navnet og kommer i mange fantastiske farger! Jeg har valgt meg ut fargen grønn og rosa. Garnet er tykt og mykt. Planen er å strikke med pinnenummer 10 og blande inn litt glittergarn Bubble (også fra Nøste). Sjekk ut garnet neste gang du er innom City Nord 🙌🏻 

Captcha-image
19 august 2018
fabrikk, sensuell og søt fersken

maling og hobbyplank fra Coop Obs Bygg / stearinlys fra Kremmerhuset / presskanne fra Kitchn / trekuler fra Panduro / lyspære fra Clas Ohlson 

Fabrikk, sensuell og søt fersken er navnet på fargene jeg har malt med på bildet. Fargen fabrikk er malt på veggen, taket og listene. Ettersom vi har malt alt i samme farge har vi fått et kulere uttrykk og mindre uro som brytning i farger av og til kan skape. Fargen er grå/blå og endrer farge med lyset. Nydeligfin farge som passer lett med de andre fargene vi har valgt i interiøret. Stolene er malt i lilla (sensuell) og fersken (søt fersken).

Bordet har vi laget selv av materialer vi hadde til overs fra et tidligere prosjekt. Det eneste vi kjøpte nytt var hobbyplank som ligger oppå bordet. 

Dette er min favorittplass i hytta og her sitter jeg lenge med kaffekoppen og nyter utsikten. 😀 

Captcha-image
19 august 2018
sandaler

TGR

Disse sandalene har jeg kjøpt hos TGR til innendørs bruk - hovedsaklig til hytta. Det er gulvkaldt i hytta og disse fungerer utmerket. Et riktig kupp var de også (fin pris!).   

Captcha-image
8 august 2018
Søt fersken

fargen heter ’søt fersken’ og er fra jotun lady - Coop Obs Bygg

Vi er i en oppussingsboble/hytteboble - vi tilbringer første sommer i egen hytte og pusser opp for å sette vårt preg på hytta. For litt siden var vi innom Coop Obs Bygg for å kjøpe maling til vegger og tak. Både vegger og tak har fått samme farge - en gråblå farge (bilder kommer senere).. Som jeg tidligere har fortalt om, så må jeg alltid handle et literspann med en ny farge til malingssamlingen når jeg kommer over fine farger. Denne gangen falt valget på en ferskenfarge - som viser seg å være nydelig etter to strøk. Per nå har jeg malt en krakk og en gammel stol.  Fargen er jevn og fin samt utrolig lett å male med. Malingen er fra jotun lady og er vannbasert (elsker det da penselen kan skylles ren etter bruk!). Ta med deg en prøveboks neste gang du er innom Coop Obs Bygg. 🎨

Captcha-image
30 juli 2018
Kjolesamlingen øker

Days like this 

To nye kjoleskatter er tilføyd kjolesamlingen min - jeg elsker kjoler! Disse to herlighetene er fra Days Like This, et merke som jeg liker mer og mer. Kolleksjonene de slipper har så utrolig mye fint, alt fra kjoler, skjørt, bukser og skjorter. Det er noe å finne for enhver smak! Jeg gleder meg allerede til høstens kolleksjon slippes. Men først skal jeg nyte sommeren og disse kjolene med bare ben. 🌼

Captcha-image
29 juli 2018
lyspære

Clas ohlson

Jeg har lett en stund etter blanke lyspærer til mine pendellamper - og jeg fant hos Clas ohlson. Lyspæren er blank - uten mønster eller sjatteringer - og avgir et nydeligfint lys. Et varmt lys uten at det blir for gult (jeg er nemlig ikke veldig glad i gult lys). 

Captcha-image
19 juli 2018
gul skjønnhet

kjole fra Cubus

Denne kjolen fant jeg idag på Cubus - den er nydeligfin og har en fantastisk farge. Jeg tenker å bruke den som den er eller med en t-skjorte under for å gjøre den litt mer hverdagsvennlig. Det beste av alt er at den er på 50% og det er flere størrelser igjen. Løp og kjøp! 

Captcha-image
16 juli 2018
Farget glass

glass, bordpynt og lys fra søstrene grene / hvit duk fra H&M 

Grønne glass fra søstrene grene - kan fylles med vin, saft, vann eller en deilig dessert. Det er ingen tvil om at glassene med farge pynter opp ethvert bord. Jeg hadde gjester i helgen anledning min bursdag og da pyntet jeg bordet som på bildet. De grønne glassene utgjorde prikken over i’en. 

Captcha-image
8 juli 2018
neonrosa

Søstrene grene

Farger tiltrekker meg - ingen tvil om det - spesielt det som er rosa. Og en knallrosa potetskrelleren må vel alle ha?! Den passer i allefall veldig fint inn i vårt kjøkken og ligger i skuffen, klar til neste potetmiddag. 

Captcha-image
1 juli 2018
aktiv sommer

utstyr fra XXL

Jeg liker å være aktiv året rundt - det betyr at ferien også inneholder aktiviteter i form av styrketrening, løpeturer og fjellturer. Til styrketreningen er det kjekt med noen hjelpemidler - som på bildet ovenfor; 

 

Hjulet er veldig fin for kjernemuskulaturen og bidrar til styrke i hele overkroppen. Strikket kan brukes til å trene hele kroppen - mageøvelser, armer, ben etc.  (jeg finner mye inspirasjon i videoer på Internett til øvelser). Håndgrepene er veldig fine når du skal ta armhevinger, smale som brede. Det er ikke behov for et treningssenter når du kan ta med utstyret i ferien - uansett hvor du skal. 

Drikkeflasken er et must - og et ekstra pluss at den finnes i så fine farger! 

Captcha-image
24 juni 2018
Buttercup dress

Days like this

Selv om sommersola lar vente på seg er det ingenting i veien med å kle seg i sommerlige plagg. Denne nydelige, rosa kjolen er dra Days Like This og kan brukes til både hverdag og fest. Ta turen innom butikken neste gang du er på City Nord. 

Captcha-image
15 juni 2018
helgekos

Craig Alibone

Det er endelig helg og den skal nytes. Derfor passer det perfekt å unne seg makroner fra Craig Alibone - de er gode på smak og et nydelig stykke kunstverk! 

Captcha-image
10 juni 2018
inspirasjon

bilder fra Høyer sin Instagramkonto / antrekk og sko fra Stine Goya

Jeg er en flittig bruker av Instagram og lar meg ofte inspirere av fine, fargerike kontoer. Høyer Bodø er en slik konto. De oppdaterer jevnlig sin konto med nyheter, happenings og inspirerende bilder, slik som bildene overfor. Antrekken fra Stine Goya er nydelige og Høyer har et godt utvalg fra hennes siste kolleksjon. Jeg har lyst på alt!

 

 

Captcha-image
3 juni 2018
nøster

Nøste

Jeg har vært hos Nøste og handlet nytt garn. Å handle garn er som å fylle en godteripose! Disse garntypene ble med meg hjem denne gangen: 

 

Sandnes garn Easy - et tykt og mykt 100% ullgarn som strikkes fort på tykke pinner. 

Fargekode 7024 og 7223.

 

Plum super kid mohair - min favoritt!

Fargekode 049 og 106. 

Anneli - 17 september 2018
Viste du at Panduro også har masse deilig garn i butikken? 😉👍
Captcha-image
3 juni 2018
hjemmelaget brød

Ingredienser fra Coop Obs

Hjemmelaget brød er alltid å finne i vårt kjøkken. Jeg lager som regel to brød i slengen og fryser ned i porsjoner - perfekt i en travel hverdag. 

 

Denne oppskriften er en blanding av flere oppskrifter og handler i stor grad om å bruke av det som finnes i skuffen. Som regel opererer jeg med ca mål, men har forsøkt å lage en tilnærmet oppskrift som er lett å følge. I dag hadde jeg følgende ingredienser tilgjengelig:

 

4 dl sammalt hvete grov

4 dl havegryn (lettkokt)

2 dl sesamfrø

4,5 dl lunkent vann

3 egg

3 ss creme fraiche

1 pk gjær

1 ts salt

 

Bland alt sammen og ha i en brødform. Stek brødet på 200 grader i ca. 1 time. Etter 1 time tar du brødet ut av formen og legger det på rist i ovnen i ca. 30 min. 

 

Enkelt og lett å lage. :)

 

Captcha-image
20 mai 2018
Skopose

søstrene grene

Søstrene grene er endelig kommet til City Nord - hurra! Derfor må jeg tips om disse fantastiske skoposene derfra. Jeg bruker de til alle anledninger hvor jeg skal frakte sko; til jobb, til fest, på reise eller til trening. Skoposene hindrer unødig slitasje på skoene og er veldig fine. Skoposene er også et godt gavetips fra meg. :)

 

Captcha-image
13 mai 2018
kjoledrøm

Days Like This

Jeg er ivrig på Instagram og følger mange inspirerende mennesker. Èn av disse er Renate Nipe - seniordesigner i Days Like This. Da hun for en tid siden la ut et bilde på instagram hvor hun hadde på seg kjolen på bildet -var jeg solgt! Den kjolen måtte jeg ha. Derfor har jeg jevnlig oppdatert meg på nettsiden til Days Like This og ble i ekstase da den endelig ble sluppet i butikk. Jeg fant kjolen på City Nord og nå henger den fint på soverommet mitt. Hurra! 

Captcha-image
13 mai 2018
innpakning

gavepapir og poser fra TGR / sløyfe fra Søstrene Grene

Jeg har tidligere skrevet om gleden av å pakke inn gaver - det er for meg halve gleden av å gi en gave. Da jeg var innom City Nord tidligere denne uken fant jeg masse fint innpakningspapir, gaveposer og sløyfer. Jeg bruker å fylle opp lageret med stæsj til gaveinnpakning jevnlig; per nå er vi inne i en tid hvor mange rundt meg har bursdag, og da er det kjekt å ha et lite lager i umiddelbar nærhet. 

Captcha-image
29 april 2018
rosa

Fredrik & Louisa - Rouge in Love 361 M Pink Bonbon

Rosa lepper! Rouge in Love er en perfekt balanse mellom strålende, intens farge og en uvanlig lett konsistens. Leppestiften smelter inn i huden når den påføres - perfekt for meg som er storforbruker av lypsyl. Rouge in Love inneholder næringsgivende og pleiende oljer som gir behagelige og godt fuktede lepper i opptil 6 timer. Møt våren med rosa leppestift! 

Captcha-image
22 april 2018
Vårjakke

Høyer

Vårens kuleste jakke er fra Baum und pferdgarten - passer til alt og dermed et must i vårgarderoben! Jeg elsker den vide fasongen og de oransje detaljene på kragen. Perfekt!   

Captcha-image
15 april 2018
følelse av vår

vero moda

Vero moda lanserte nydelig en nydelig kolleksjon i samarbeid med Tone Damli. Jeg forelsket meg i denne vakre, gule skjorten med tilhørende skjørt. Skjorten er i deilig, vårlett kvalitet og er fin til alt - skjørt som bukse. Denne skjorten er bare en brøkdel av masse annet fint som ble lansert - ta en titt neste gang du er innom City Nord. 

Captcha-image
11 april 2018
Julie tipser

Coop obs bygg/ Fargenavn: Bed spread, fargekode: S0530-Y10R

Med våren og lyset kommer malelysten frem - og maling av krakken er ett av mange prosjekter. Det skal ikke mer til enn litt farge for å føle på fornyelse. Et lite prosjekt som ikke tar altfor lang tid og som får frem vårfølelsen. 

 
Captcha-image
8 april 2018
prosjekt maling

Coop obs bygg/ Fargenavn: Bed spread, fargekode: S0530-Y10R

Med våren og lyset kommer malelysten frem - og maling av krakken er ett av mange prosjekter. Det skal ikke mer til enn litt farge for å føle på fornyelse. Et lite prosjekt som ikke tar altfor lang tid og som får frem vårfølelsen. 

Captcha-image
1 april 2018
frokost, lunsj eller nistepakke

Coop Obs

Vafler - en klassiker og noe alle liker. Den siste tiden har jeg laget vafler til både til frokost og til kvelds. Dersom det blir rester til overs passer de utmerket til lunsj eller som turmat. Med brunost eller syltetøy på, vel og merke. 

 

Denne oppskriften er altfor god - og sunn - til ikke og deles. I tillegg er den veldig enkel og inneholder få ingredienser. Dersom jeg har laget havregrøt tidligere på dagen og det er havregrøt til overs, så blander jeg inn restene i røren til vaflene. 

 

Oppskrift:

3 dl havegryn

3 egg

2 ss sukrin (kan sløyfes)

Melk (til røren er jevn)

Miks alt sammen i en blender og stek. 

 

Mens vi er inne på matprat må jeg også tips om de fantastiske kokosbollene til Grethe Roede. De er både glutenfri og laktosefri - hurra! Finnes i frysedisken. 

Captcha-image
25 mars 2018
påskeaktivitet

pensler fra TGR / maling fra Panduro / egg fra Coop Obs

Lag påskepynten selv - en koselig aktivitet i påskeuken og en fin måte å samle hele familien på. 

 

Slik gjør du:Stikk et hull i hver ende av eggeskallet. Bruk gjerne en spiss nål, slik at egget ikke sprekker. "Rot" litt rundt, slik at hullet blir større. For å få innholdet enkelt ut, bør hullet hvor innholdet kommer ut være større. Bruk en kakepinne, tannpirker eller et tynt sugerør til å ødeleggeplommen, så blir det lettere å blåse ut innholdet. 

Hold egget over en bolle/skål og blås inn i det ene hullet. Vær forsiktig med eggeskallet. Det tåler ikke mye når det er tomt.

 

Lag noe godt av innholdet og mal de tomme eggene. 

Captcha-image
18 mars 2018
helg

kremmerhuset

Helg betyr sen morgen og lang frokost - uten at tidspunkt er fastsatt på forhånd. Frokosten inntas når du ønsker, gjerne etter mange kopper kaffe med lørdagsrådet på NRK P3 i bakgrunnen. Dèt er lørdag for meg!

 

Ekstra stas er det også å dekke bordet for helgen - det er sjelden det er mye tid til det i ukedagene. Denne fine bordbrikken som er formet som et blad minner meg om alle plantene vi har i hjemmet og den gjør seg godt på bordet. Det skal ikke mer til for å lage litt ekstra kos og stas på helgefrokosten. 

Captcha-image
11 mars 2018
twist-up gloss stick

vita

Da jeg giftet med i fjor sommer ble jeg sminket av Mari Ruus - tidligere senterblogger - og hun gjorde en fantastisk jobb. Til den store dagen hadde Mari kjøpt en nydelig fargestift til leppene mine - nøytral farge med shimmer i. Fargestiften har vært en favoritt siden jeg giftet meg og det var derfor krise da den ble tom. Skikkelig krise! Jakten etter lignende farge startet og enda har jeg ikke funnet den opprinnelige stiften. Heldigvis kom jeg over noe som kan kompensere for fargestiften jeg leter etter: Isadora sin twist-up  gloss stick i fargen Milk'n chocolate er nesten identisk som den jeg brukte den dagen jeg giftet meg. Hurra! Litt farge, litt shimmer og masse fuktighet er akkurat hva jeg trenger i hverdagen. 

Captcha-image
4 mars 2018
et fint glass

kremmerhuset

En spiselig gave er en finfin gave - muligens en favorittgave også. Den siste tiden har jeg gitt bort spiselige gaver og da er det gøy å gi gaven i en fin innpakning. Dette glasset er fra Kremmerhuset og de har mange fine glasskrukker  - glass som kan gjenbrukes etter at den spiselige gaven er fortært. Oppi dette glasset har jeg laget tacopulver - en suksess i hjemmet vårt - og en suksess å gi i gave. 

 

Oppskrift på hjemmelaget tacopulver: 

2 ts salt

2 ts pepper

1 ts kayenne

1 ts oregane

2 ts hvitløkspulver

2 ts chilipulver

12 ts paprikapulver 

10 ts spisskummen

2 ts knust tørket koriander 

1 ts tørket grønn koriander 

 

(oppskrift fra svigerinne Maja) 

Captcha-image
25 februar 2018
Fluffy pink flamingo

garn fra Nøste

Mitt siste strikkeprosjekt er en rosa, fluffy jakke - allerede en favoritt i klesskapet. Den brukes flittig til både jeans, skjørt og kjoler. Jakken er strikket etter fri fantasi og mønster/farger kom til underveis i prosjektet. Jeg elsker fristrikk og det er sjelden vanskelig når det er så mange fine farger og deilig garn å velge i hos Nøste. I denne jakken har jeg brukt påfugl fra Line Langmo og glittergarn.

Captcha-image
18 februar 2018
Glitter

Nøste

Et grønt glittertips fra meg; bland inn glittergarn i strikkeprosjektet ditt for å skape en gøyal effekt. Glittergarnet finnes i mange farger hos Nøste. Garnet er litt hardt å strikke med, derfor kan garnet strikkes sammen med et annet garn eller strikkes et par omganger alene. På bildene overfor har jeg strikket begge variantene - både med et annet garn og alene. 

Captcha-image
18 februar 2018
Kaffekanne

Kitchn

Hvit og enkel kaffekanne fra Eva Solo. Jeg liker så godt de rene linjene og den delikate utformingen. En perfekt kaffekanne som du finner hos Kitchn på City Nord. 

Captcha-image
11 februar 2018
Grønn

Gina Tricot

Jeg elsker kjoler - og bruker kjole like mye til hverdag som til fest. Det er lett å pynte opp med et par pene sko og lett å pynte ned med sneakers eller dr.martens. Denne grønne kjolen fant jeg på Gina Tricot og den er perfekt! Jeg tenker å bruke den til høye hæler og en fargerik strømpebukse. Eller med jeans under og sneakers til. 

Captcha-image
4 februar 2018
Fargerikt stæsj

TGR

Jeg er alltid innom TGR når jeg er på City Nord - denne gangen var jeg på utkikk etter en almanakk og det fant jeg! 

 

En almanakk hjelper meg å holde oversikt over ukentlige gjøremål og avtaler. For meg er det en absolutt nødvendighet å skrive med penn på papir i stedet for å bruke kalenderen på telefonen. 

 

Passlommene skal hjelpe oss å holde styr på hvor passene er (jeg rydder så mye at ting blir borte!). Forhåpentligvis blir passene litt mer synlige med en fargerik lomme rundt.  

 

Bokser får jeg aldri nok av - og denne boksen er perfekt størrelse for å pakke grønnsaker/frukt til lunsjen. 

Captcha-image
29 januar 2018
Julie tipser om bøker

Norli

Sjarmen med tarmen - en bok om et av kroppens meat undervurderte organer. I boken gir forfatter, medisiner og forsker Giulia Enders en underholdende og faglig innsikt i hvilket komplekst, fascinerende og undervurdert organ tarmen er. Ubalanse i tarmfloraen kan blant annet føre til depresjon, allergi og Alzheimer. Vi må derfor ta vare på tarmen vår! 

I boken kan vi lese om hvordan fordøyelsen påvirker humøret vårt, hva irritabel tarm er og hva du kan spise for å bli venn med tarmen. Jeg digger boken! 

Captcha-image
28 januar 2018
Sjarmen med tarmen

Norli

Sjarmen med tarmen - en bok om et av kroppens meat undervurderte organer. I boken gir forfatter, medisiner og forsker Giulia Enders en underholdende og faglig innsikt i hvilket komplekst, fascinerende og undervurdert organ tarmen er. Ubalanse i tarmfloraen kan blant annet føre til depresjon, allergi og Alzheimer. Vi må derfor ta vare på tarmen vår! 

 

I boken kan vi lese om hvordan fordøyelsen påvirker humøret vårt, hva irritabel tarm er og hva du kan spise for å bli venn med tarmen. Jeg digger boken! 

Captcha-image
21 januar 2018
Felleski

Coop Obs

Det er snø i marka - og marka byr på fine skispor. Jeg stortrives i skisporet og konkurrerer på tid med min bedre halvdel. Etter at han gikk til innkjøp av felleski fikk jeg også lyst til å teste den type ski. Fra før av har jeg smøreski - og er i grunn fornøyd med det. Men når sekunder teller er det mye å hente på riktig utstyr. 

 

I tillegg har jeg flyttbare bindinger; ved å flytte bindingen lenger bak på skiene får jeg bedre glid. Dersom jeg flytter bindingen lengre frem får jeg bedre feste. Så da er det bare å flytte bindingen lengre bak til neste tur hvor vi skal konkurrere om tid. 

Captcha-image
14 januar 2018
litt strikkeinspirasjon

nøste

Selvkomponert strikkegenser til barn - hvor jeg har brukt restegarn i den fargerike delen av bolen og alpakka pus i øverste del av bolen og i armene. Jeg er veldig svak for den nydelig gulfargen til alpakka pus og garnet er fantastisk å strikke med. Genseren ble et veldig fint resultatet av gammelt og nytt garn. Nå er jeg i gang med samme lignende genser, i annen størrelse, hvor jeg skal bruke alpakka pus i fargen rosa. Strikking er gøy! 

Captcha-image
7 januar 2018
godt nytt år!

Høyer

Godt nytt år - måtte det nye året by på fargerike dager, glitter, glede og velbehag. Disse lekre skoene fra Stine Goya hadde jeg på meg på nyttårsaften. De er allerede favoritter! 

Captcha-image
28 desember 2017
en finfin gave - til flere anledninger

TGR

Krydder er en finfin gave - og kan gis i flere anledninger, enten det er bursdagsgave, nyttårsgave, en fin oppmerksomhet til noen du vil glede eller som vert/vertinnegave. TGR har en hel vegg med forskjellig krydder og fine glass som du kan fylle krydder i. 

Captcha-image
10 desember 2017
Juleantrekk

H&M

Julen skal nytes - med god mat, famile, julemusikk, gode filmer, godteri og late dager. Denne røde, todelte dressen er et fyrverkeri av et antrekk og passer perfekt til mine juleplaner! 

Captcha-image
30 november 2017
pakker og pynt

Panduro / TGR

I morgen er det første desember og hjemme hos oss er det en veldig spent gutt - det er knytter masse forventninger til hva desember vil bringe. Jeg er selv spent og gleder meg enormt over den fine, fine tiden vi har foran oss. 

 

Årets pakkekalender er pakket inn i gavepapir og bånd fra TGR. I tillegg har jeg perlet snøfnugg og malt trekuler som pynter pakkene ytterligere. Det som er mest gøy med å lage julekalender er innpakningen, syns jeg. 

Captcha-image
26 november 2017
sentermagasinet - ny utgave

sentermagasinet til City Nord

Sjekk ut siste utgave av sentermagasinet til City nord - stappfull av inspirasjon til store og små. I denne utgaven har jeg samlet masse fine og fargerike ting til de små. Bøker og spill fra Norli, hårkliper fra CMYK, maske fra Glitter, basketball fra H&M er noe av det jeg tipser om, enten til julekalenderen eller som julegave. Ta med deg et magasin neste gang du er innom City Nord og se mer av hva jeg tipser om. 

Captcha-image
19 november 2017
Grønnkålchips

grønnkål finner du hos Coop Obs

Grønnkålchips - så enkelt å lage og sunt! 

 

Slik gjør du:

1. Start med å vaske grønnkålen godt og skjær bort stilkene.

2. Hell olivenolje og en klype salt og pepper over grønnkålen og kna det godt inn i bladene. Her kan du også tilsette annet ønskelig krydder, feks hvitløk. 

3. Legg de knadde grønnkålbladene utover et stekebrett med bakepapir på. 

4. Stekes på 170 grader varmluft i ca 7-10 minutter. Følg med underveis slik at chipsene ikke blir for mørk i fargen. 

5. La grønnkålchipsen avkjøles på en rist så blir de helt sprø og perfekte! 

Captcha-image
12 november 2017
Juletrepynt

TGR / Kremmerhuset

Jeg samler på juletrepynt - og hvert år kjøper jeg fin juletrepynt som jeg kommer over, gjerne fargerike og gøyale figurer. Butikkene har allerede fått inn masse fint til jul og det fryder meg. Jeg gleder meg til å pynte til jul - juhu!

Captcha-image
5 november 2017
dynejakke - høstens must!

H&M

Å kle seg kan være en utfordring i kaldt norsk klima. Men etter at jeg fant denne freshe dynejakken hos H&M vil det ikke bli et problem å kle seg kult/pent. 

Jeg liker jakken veldig godt fordi den holder meg varm på kalder dager og passe perfekt i den kalde årstiden vi er inne i - jeg holder meg varm og ser kul ut på samme tid. Perfekt! 

 

Captcha-image
29 oktober 2017
Grønt er skjønt!

blomsterpotte fra Kremmerhuset / kaktus fra Blomsterpian

Grønne planter får jeg aldri nok av (til min samboers store frustrasjon) - planter skaper en behagelig atmosfære i hjemmet og er et absolutt must i hjemmet vårt! Ved siste besøk på City Nord ble denne fine kaktusen med meg hjem sammen med den nydelige blomsterpotten i en fantastisk grønnfarge. 

Captcha-image
22 oktober 2017
Refleks til barn

enklere liv 

Enklere liv har smarte reflekser i butikk - og  jeg falt for refleksluen og skolissene som lyser/blinker. Perfekt for barn (og voksne) som skal vises i mørket.  

 

Luen er perfekt for uteaktiviteter i mørket! Tidsriktig lue med LED lys som gjør at du finner veien hjem, finner det du leter etter i garasjen og blir sett av andre. Lyskilden kan enkelt fjernes fra luen og festes andre steder.

 

Med LED-skolisser blir du sett i nattemørket.! Kommer i blå og rosa farge.

Captcha-image
15 oktober 2017
kjolesnakk

Lindex

Høsten er en finfin tid og den byr alltid på masse lekkert i butikkene  - og farger! Farger i alle nyanser er ikke bare forbeholdt våren - hurra for det! Denne kjolen fant jeg nylig på Lindex. Den kan kombineres med pumps eller sneakers, strømpebukse eller med et par kule sokker i skoene.

Tips:

Jeg er veldig glad i å bruke klærne mine på ulike måter, og til både hverdag og fest. Ettersom jeg har mye kjoler er jeg etter hvert blitt flink til å pynte kjolene opp til fest og ned til hverdag. Til hverdag bruker jeg jeans under kjolen, evt. også med en jakke over og sneakers. Tykk strømpebukse funker også fint. Et annet triks er å bruke en tykk genser over kjolen, gjerne i ull. 

 

Til fest skal det ikke mer til enn en tynnere strømpebukse og et par pums. Evt. kule, tynne sokker i pumpsene (min favoritt!). 

Captcha-image
8 oktober 2017
Tips: Proteinrundstykker

coop obs

Proteinrundstykker er kjempegode og lette å lage. Røren kan også lages i en vanlig brødform dersom du ønsker det. Jeg bruker følgende oppskrift: 

 

400 gram havregryn

4/5 egg 

400 gram cottage cheese 

1ts bakepulver (kan sløyfes) 

I tillegg kan du, om ønskelig, spe på med linfrø, sesamfrø, nøtter etc. 

 

Alt blandes godt i en kjøkkenmaskin. Pass på at røren ikke blir for fast. Hvis så skjer kan du spe på med et ekstra egg. Fordel røren i ønskede enheter på en stekeplate og stek i ovnen på 225 grader i ca. 12 min. Antall minutter i ovnen kan variere utfra størrelse. 

Captcha-image
1 oktober 2017
Tips: barnebøker

Ark og Norli 

Jørn Lier Horst har laget en fantastisk serie med krimbøker for barn - fylt med spenning, forbrytelser og ugjerninger.

Bøkene handler om Elvestad, en koselig liten småby, men når idyllen slår sprekker, er Oliver og Tiril klare for oppdrag. Sammen med sporhunden Åtto jakter de på overraskende avsløringer og uvante løsninger.

Spennende og morsom barnekrim for unge bokslukere. I hjemmet vårt er bøkene veldig populære. Min bonussønn Sander (8 år) er veldig glad i detektivbyrå nr. 2 og alle deres operasjoner. Gøy lesning for både store og små. 

Captcha-image
24 september 2017
Den perfekte røde kjolen

H&M 

Alle trenger en rød kjole i klesskapet - og denne er perfekt! Den finner du hos H&M til en finfin pris og kan brukes til alt. Hverdag som til fest! Jeg skal bruke min på jobb med jeans under eller med tykke strømper og et belte i livet. Til fest skal jeg bruke tynnere strømper og høye hæler. Hvis jeg skal rocke kjolen litt mer til fest så slenger jeg gjerne over en jeansvest eller en rompetaske. Én kjole - mange muligheter! 

Captcha-image
20 september 2017
Håndsåpe

høyer

Håndsåpen fra Ecoya lukter nydelig, er skånsom mot hendene og tar seg veldig godt ut på baderommet. Mulig jeg må investere i samme såpe til kjøkkenet også. :)

Captcha-image
10 september 2017
Gjenbruk

garn fra Nøste / saks fra Coop Obs / genser gjenbruk

Jeg blir ofte inspirert når jeg leser moteblader eller tråler meg igjennom nettsider. Det finnes så utrolig mye fint og det er mye jeg har lyst på. Likevel prøver jeg å være bevisst på hva jeg handler - både av interiør og klær - og bruker inspirasjonen til kreative handlinger. Genseren på bildet er et resultat av slik tankegang. Jeg kom over en genser på nett med pompoms - ny i butikk - og tenkte umiddelbart at dette kan jeg lage selv. Den grå genseren jeg har brukt er mammas gamle fra den tiden jeg jobbet ved Zucci som 16-åring. De fargerike pompoms har jeg laget av restegarn fra tidligere strikkeprosjekter. Fremgangsmåten for å lage pompoms fant jeg etter et søk på YouTube. Det er utrolig stas å lage noe selv og ekstra gøy å gjenbruke fine ting. 

Captcha-image
3 september 2017
Fargerike sokker

TGR

TGR har masse fine sokker - og disse tre ble meg hjem da jeg besøkte City Nord før helgen.

Captcha-image
27 august 2017
Malingstips - mine fargefavoritter

Coop Obs Bygg

Fargekoder: Fra øverst til venstre

grønn: S1050-B80G

mellomgrønn: S550-G10Y

Lilla: S1040-R60B

turkis: S0540-B90G

mintgrønn: S0520-B90G

gul: S0540-Y

rosa: S0540-R30B 

 

Captcha-image
20 august 2017
tips

Høyer

Håndkremen fra Ecoya er en perfekt gave - enten som vertinnegave, til mamma eller en venninne. Den lukter fantastisk og gjør hendene myke. Finnes i ulike dufter. Anbefales! 

Captcha-image
13 august 2017
Leopard

Høyer

Baum und pferdgarten har laget et mesterverk av en kåpe i leopardmønster! Halleluja! Den rålekre detaljen på armene høyner kåpens kulhet og min begeistring. Jeg var solgt ved første øyekast da Høyer la ut bilde av kåpen på sin Instagramprofil. Dagen etter måtte jeg sikre meg dette nydelige plagget - til tross for at vi fortsatt er i en sommermåned. Men jeg har tidligere sesonger lært; det kan svi å vente med å kjøpe jakker/kåper til utpå høsten. Da er det allerede for sent. 

Captcha-image
6 august 2017
DIY tyllskjørt

panduro

Jeg har laget meg tre ulike tyllskjørt i fargene rosa, gul og blå. Skjørtene er laget på 1-2-3 og kan brukes over en bukse eller et skjørt. Ettersom tyllstoffet er såpass gjennomsiktig,må du enten ha et underskjørt under hvis du ikke bruker bukse eller et skjørt i lignende farge som tyllstoffet. 

 

Du trenger: 

tyll

strikk

en stor nål (skal brukes til å tre strikket)

tråd 

symaskin

små nåler

 

Slik gjør du: 

1. Brett tyllstoffet slik at kantene møtes på den ene siden. Klipp til ønsket lengde fra den siden hvor kantene møtes. På den andre siden fester du nåler ca 1 cm fra toppen. Nålene markerer hvor sømmen skal være og utgjør et hull hvor strikket skal inn.

2. Sy enkel søm der hvor du har markert nålene. Merk at hullet du nå syr må være stort nok til strikket som skal tres inn. 

3. Tre strikket på den store nålen og tre nålene igjennom hullet fra siden. Samle tyllstoffet underveis og stram striklet. Når nålen har vært igjennom skal strikket knytes utføra ønsket størrelse. 

4. Fest et belte på toppen av skjørtet. 

 

Det finnes nok flere måter å lage et tyllskjørt på, men denne varianten er enkel og kjapp! 😀

Captcha-image
30 juli 2017
handlenett

handlenett fra TGR

Dette nydelige handlenettet ligger i vesken min til enhver tid. I stedet for en plastpose hver gang jeg handler noe - tar jeg frem nettet for å frakte varene hjem. Det er lite og tar derav minimalt med plass. I tillegg er det fresht! Finnes i flere farger.  

Captcha-image
23 juli 2017
nostalgi

H&M

My little ponni - barndomsminner. Som liten jente var jeg glad i my little ponni og alt som var rosa - da som nå. Det søte mobildekslet fant jeg nylig på H&M og passer til både iPhone 6 og iPhone 7. Plastmappen passer fint i vesken og er ypperlig for å samle alt som skaper rot i vesken (leppestift, lypstl, neglelakk etc). 

Captcha-image
16 juli 2017
Leopard

Bik bok

Leopard - mitt favorittmønster! Jeg elsker leopardmønster og kunne ikke dy meg da jeg kom over dette nydelige undertøysettet. 

Captcha-image
2 juli 2017
sportsørepropper

elkjøp

Trådløse sportsørepropper fra Bose.  Musikk når jeg trener er et must, og enda bedre ble treningsøktene etter at jeg fikk meg trådløse ørepropper. Musikken presser meg videre og får meg gjennom de tøffeste treningsøktene. SoundSport wireless leverer varene med et klart og dynamisk lydbilde samme som de kablede hodetelefonene Bose lenge har vært kjent for. 

 

SoundSport Wireless er utrustet med Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. Perfekt for lydoverføring av høy kvalitet.  NFC teknologien hjelper til med å tilkoble kompatible smarttelefoner og nettbrett bare å holde enhetene inntil hverandre. 

 

Jeg anbefaler! 

Captcha-image
25 juni 2017
DIY - maling og en gammel jeansjakke

jeansjakke gjenbruk / maling panduro / svamp panduro eller Coop Obs Hypermarked

Jeg har nylig gjennomgått klesskapet mitt hvorpå en del av klærne endte i en "vurderingsbunke". Det vil si en bunke hvor jeg sterkt må overveie om klærne VIL bli brukt eller om noen andre skal få gleden av tøyet. Jeansjakken som er på bildet var i denne bunken inntil jeg kom på at jeg kunne "pimpe" den opp med litt maling. Jeg blandet derfor sammen maling - en dæsj knallrosa og litt hvitt - for å få den perfekte rosafargen. Deretter trykte jeg malingen på jakken ved hjelp av en svamp. Jeg lagde til dette prosjektet en rund svamp. Ferdigformede svamper fås kjøpt flere steder eller så kan du gjøre som  følgende: kjøp vanlig husholdningssvamp på hypermarkedet og klipp svampen i ønsket fasong: runding, firkantet, trekantet osv. Poteter funker også veldig fint for å trykke maling. Dette er en fin måte å fornye et plagg som du er lei av. Hurra for gjenbruk og kreativitet! 

 

 

Captcha-image
21 juni 2017
håndkle
Home

håndkle fra missoni home - Høyer

Vi har vært i Spania hvor vi har vekslet mellom å sole oss på stranden og kjøle oss ned i havet. Med oss i bagasjen - i tillegg til Jo Nesbø sin siste bok som jeg skrev om i forrige innlegg og som var en FANTASTISK lesning - hadde vi to håndklær fra missoni home som vi brukte som strandhåndkle. Ikke er de bare fine å se på, men de har også en nydelig kvalitet. Vel hjemme skal de brukes som dusjhåndkle. Jeg har også sikret meg missoni sine håndklær i mindre utgaver som passe perfekt som gjestehåndkle. Håndklær fra missoni finnes i flere farger og størrelser hos Høyer. ⭐️

Captcha-image
10 juni 2017
tips - sommerlektyre

bok finnes hos Norli og Ark

Jo Nesbø - jeg gleder meg alltid til han kommer ut med ny bok. Den siste boken er ute og skal være med meg på ferie - hurra! Hans fantastiske måte å skildre historier på og hans genuine evne til å bergta meg som leser er uvurderlig. Jeg gleder meg enormt til å lese denne boken. 

 

Et sammendrag av hva som skjer:

Et drapsoffer blir funnet i sitt hjem med bitemerker i halsen. Kroppen er tappet for blod. Kan det være vampyrisme - et svært omdiskutert felt i psykiatrien. 

 

Tidligere etterforsker Harry Hole ved bedre enn noen at flere av krimhistoriens verste seriemordere har vært diagnostisert som nettopp vampyrister. 

Men Harry har et annet motiv for å bistå politet - morderen som slapp unna. 

 

Spenning, som alltid! 

Captcha-image
7 juni 2017
barnetøy

barneklær fra Lindex / leker fra Flying Tigers

Farger - jeg elsker farger! Jeg blir ofte spurt om hva som inspirerer min fargerike klesstil, og det kan være alt fra bilder på sosiale medier, mennesker jeg møter i løpet av en dag, en sang, shopping eller godteri. Det kan altså være så mangt! Sist jeg brukte tid i butikker var jeg på utkikk etter barnetøy. Jeg er så heldig å ha personer i min omgangskrets som har små barn, og jeg syns det er utrolig gøy å handle til små mennesker, spesielt jenter. Det er så utrolig mye kult og fargerikt som lages til barn - så ekstremt inspirerende! Det er mange ganger jeg tenker dette er print eller farger jeg kunne brukt. Heldigvis kan jeg handle freshe antrekk til andre som faktisk passer plaggene jeg faller for. :) 

Captcha-image
28 mai 2017
fargerik stæsj!
hjem, interiør

fargerik pynt fra Flying Tigers 

Det er alltid en anledning for å pynte med fargerik stæsj - enten det er en festlig anledning, starten på helg eller begynnelsen av uken. Hos flying tigers finner jeg alltid mye fint å pynte hjemmet med. Denne gangen ble ballonger og pompoms med hjem. 

Captcha-image
21 mai 2017
DIY. Søndagssyssel

t-skjorte fra H&M / dots fra Panduro

DIY - det er alltid gøy med gjør-det-selv-prosjekter, Denne gangen har jeg sydd på dots på enkle t-skjorter. Med nål og tråd, en t-skjorte og litt fargerike dots kan den kjedeligste toppen bli riktig så kul. 

Captcha-image
15 mai 2017
noe godt!

matvarer fra coop obs

Jeg har tidligere blogget om en kjempegod oppskrift på smoothie bowl - dette er en litt annen variant, og er så god at den også må deles! Smoothie bowl er en favoritt etter trening ettersom den er frisk og mettende. Men den funker også veldig godt når søtsuget melder seg. 

 

Dette trenger du:

2 dl laktosefri vaniljeyoughurt (eller vanlig youghurt)

14 friske jordbær - friske jordbær gir en bedre smak en frosne jordbær

1,5 dl frosne blåbær

1 appelsin

1 neve mandler

1 banan

 

Bland yoghurt, jordbær, blåbær og appelsin i en blender. Pynt med mandler, banan og jordbær. Så enkelt og så godt! 

Captcha-image
14 mai 2017
ny utgave av sentermagasinet

garn til genseren - Nøste / skål med jordbær - kremmerhuset / konfetti - TGR

Våren er her og butikkene er fylt med fine varer. I siste utgave av sentermagasinet har jeg plukket ut mine favoritter hos Urban. Hint; sneakers, sokker og hårstrikk. I tillegg har jeg delt en strikkeoppskrift med dere. Ta med deg et eksemplar av sentermagasinet neste gang du er på City Nord! :) 

Captcha-image
9 mai 2017
planter

planter og vannkanne fra blomsterpian

Våren er en fin tid - jeg liker den skikkelig godt; sola varmer, gradestokken nærmer seg et tosifret tall og gresset blir grønnere. Lysten til å pynte opp inngangspartiet med fine blomster melder seg også. Jeg har derfor gått til innkjøp av fine margerither som jeg har pottet om i fine blomsterpotter - plassert på trappen vår. 

 

Når jeg handlet kom jeg også over fine inneplanter - en elefantøreplante og en sukkulent. I tillegg måtte jeg bare ha den fresh vannkannen. 

Captcha-image
1 mai 2017
Sneakers

snakers og sokker fra Urban

Sneakers får jeg aldri nok av - og disse blå fra Nike er helt fantastiske på og utrolige freshe, Løp og kjøp! 

Captcha-image
23 april 2017
elfa

coop obs bygg

Hurra for elfa! Jeg elsker system og orden. Et oversiktlig og ryddig skap er meget tilfredsstillende og dette har jeg endelig fått ved hjelp av elfasystemet - hurra! Garderobeskapene på soverommet vårt har fått fine hyller, kurvsystem og oppheng. Likeså har gangen fått et lite elfasystem. Så enkelt og så praktisk. 

Elfa har en enkel visjon om å skape plass gjennom personlige og smarte oppbevaringsløsninger. I dag er Elfa kjent for førsteklasses funksjonalitet i kombinasjon med moderne design og høy kvalitet i tre kategorier: hyllesystem, kurvsystem og måltilpassede skyvedører. Alle de tre løsningene kan kombineres og tilpasses for optimal oppbevaring - hvor du vil. 

Captcha-image
15 april 2017
kulefine ting!

urban

Jeg digger freshe gensere og bruker de til skjørt, bukser og over kjoler. De funker til alt, gjør antrekket hakket kulere og de er behagelige å ha på seg. Den røde genseren tenker jeg blir fin med en litt lengre topp under og en skikkelig 80-talls jeans. Mens den grå genseren skal jeg bruke inne et pliseeskjørt, muligens et gullfarget skjørt. 

 

Fargerike assessoarer er for meg et must - alltid. Hos Urban fant jeg både fine solbriller, digge hårstrikk og finekule sokker. Sokkene skal jeg bruke i sneakers eller pums - til jeans, kjoler og skjørt. Sokkene er fra merket Undr og er designet av Bodøjenta Benedicte Eggesvik. Det er kult det! 

Captcha-image
10 april 2017
mønster
diy, interior

garn fra Nøste

Jeg har strikket meg en ny genser - denne gangen inspirert av Enhjørningens vakre farger. Modellen minner om 80-tallet med sine volumøse armer og litt korte fasong. Jeg digger den! Mønster og bruk av farger kommer i neste utgave av sentermagasinet til City Nord. :) 

Captcha-image
10 april 2017
inspirasjon til nytt sentermagasin

garn fra Nøste / bukse fra Urban / magasiner fra City Nord

Snart kommer nytt sentermagasin på trykk - fylt med farger, ideer, vårfølelse, inspirasjon, lyster og smaker. For å finne inspirasjon og ideer til mine inspirasjonssider har jeg funnet frem tidligere utgaver av magasinet. Det er skikkelig gøy å se tilbake på alle de fine bildene og tekstene som er laget av flinke folk. Etter en god kopp kaffe med melk og flere sider med magasiner er i allefall jeg inspirert! Jeg gleder meg til nytt magasin. :) 

Captcha-image
29 mars 2017
lampenytt
hjem, interiør

lampe fra Bolia

Jeg har i overkant av 1 år vært en strikker - og jeg strikker ofte på kveldstid. Ettersom kveldene er mørke, og vil fortsette å være mørke en stund til her nord, var det på sin plass med en skikkelig god arbeidslampe. Ikke bare gir lampen et behagelig lys, men den er også veldig fin. Passer perfekt ved siden av strikkestolen min. Hurra! 

Captcha-image
26 mars 2017
toalettmapper

toalettmapper fra H&M / neglelakk fra VITA / parfymer fra Kicks 

Jeg har anskaffet meg to nye toalettmapper -  med glitter og regnbuer på. Det er en herlig tilfredsstillelse å bytte ut gamle, godt brukte toalettmapper med nye og freshe toalettmapper. Det er også en fin anledning til å vaske sminkekoster samt sortere innhold. Nå er en ny uke veldig velkommen - jeg er klar! :) 

Captcha-image
19 mars 2017
ny kjole

kjole fra BikBok / smykket er laget selv av trekuler,  maling og strikk fra Panduro

Gult er kult! Jeg er en skikkelig kjolejente og bruker kjoler til alle anledninger - både hverdag og til fest. Denne freshe kjolen fra Bik Bok kommer til å bli godt brukt fremover. Jeg tenker tilbehør som

  • sneakers og jeans
  • strømper og pumps
  • bare legger og converse når det nærmer seg sommer
  • jeansvest
  • jakker - korte som lange
  • belte i livet 
  • fargerike smykker 

 

Det er rett og slett mange måter å bruke en kjole på! :) 

 

Captcha-image
12 mars 2017
rosa lampe

lampe fra Kremmerhuset

Rosa. En av mine favorittfarger - en farge jeg liker i alle nyanser. Men hvilken farge liker jeg ikke i alle nyanser?! Jeg elsker farger - og rosa er en stor favoritt. Ikke rart at denne rosa lampen falt i smak hos meg og måtte bli med meg hjem når jeg kom over den hos Kremmerhuset. Kul er den også.

 

PS: den finnes i andre farger også! 

Captcha-image
5 mars 2017
DIY.

pom poms og limpistol fra Panduro / skoene er gamle 

Jeg har dekorert et par enkle, hvite pums med pom poms - og de ble nydelige! Så enkelt. Med limpostol festet jeg pom poms i front på skoen. Du kan selvfølgelig bruke pom poms i samme farge eller færre/flere pom poms på skoene. Det er kun fantasien som setter grenser! Dersom du har et par kjedelige sko (eller sko du er lei av), så kan du enkelt gjøre de "nye" med pom poms. Skoene vil løfte ethvert antrekk og kan brukes til både kjole, skjørt og jeans. 

Ideen fikk jeg etter å ha scrollet meg igjennom Instagram etter ideer til freshe brudesko. Jeg kommer ikke til å bruke helt hvite sko den dagen jeg gifter meg - og derfor passer denne ideen meg utmerket.  Disse skoene skal vel og merke ikke brukes til bryllup ettersom de er for høye. Men jeg har fått fine ideer til hvordan jeg kan dekorere brudeskoene som jeg har bestilt. Gøyalt og personlig. Akkurat som jeg liker det. :) 

Captcha-image
26 februar 2017
Gjenbruk

H&M

Jeg har tidligere tipset dere om kule lapper fra H&M som kan freshe opp etthvert antrekk. Da gikk jeg løs på en gammel jeansvest. Denne uken har jeg festet lapper på en gammel bukse - og gjort den "ny". Nå har butikken fått inn flere varianter av kule lapper, så sjekk ut neste gang du er på City Nord. 

 

Slik gjør du:

1. finn ønsket sted for lappene

2. legg lappen på plagget, legg over bakepapir og stryk over i ca 10 sekunder. 

 

Enkelt og fint. 

Captcha-image
19 februar 2017
smoothie bowl

Ingredienser fra Coop Obs Hypermarked / små skåler finnes på Kremmerhuset, TGR og Clas Ohlson

Smoothie bowl er veldig godt og et frisk supplement til brødskiva. Denne lager jeg til frokost, lunsj, kvelds eller når jeg har lyst på noe godt. :)

 

Dette trenger du:

 

Smoothie bowl:

2 dl frosne blåbær

2 dl yoghurt naturell

1 appelsin

1 ts sukker

1/2 banan 

 

Topping:

50 g nøtter

50 g bringebær

1/2 banan

 

Slik gjør du:

Bland frosne bær, yoghurt, appelsin, sukker og banan i en blender. Hell det over i en skål og pynt med nøtter, bringebær og banan. Havregryn kan også brukes. 

 

Dersom du får noe til overs kan dette oppbevares i en tett boks i kjøleskapet til neste dag. :) 

Captcha-image
12 februar 2017
fargerike detaljer
hjem, interiør

kjøkkenmaskin fra Kitchn / serveringsbrett fra Bolia / vase fra Kremmerhuset / blomster fra Blomsterpian

Kjøkkenet vårt er hvitt - hvite fliser, hvit innredning og hvit kjøkkenvifte. Med det som utgangspunkt er det enkelt å tilføre fargerike detaljer for å freshe opp kjøkkenet. 

 

Brettene er fra Bolia og jeg rett og slett elsker grønnfargene. Vi bruker det dypere grønne til å oppbevare krydder og oljer på, mens det mintgrønne brukes til matservering eller som pynt på spisebordet med planter og lys på.

 

Kjøkkenmaskinen er fra Kitchen Aid og finnes på Kitchn. Maskinen i retrostil er ypperlig å ha stående på kjøkkenbenken - lett tilgjengelig og fin å se på.  Den er blitt for meg et must i hverdagen da jeg bruker den til all slags form for baking og matlaging. Finnes i flere farger. 

 

Vaser er pynt i seg selv, men vel så fint med blomster i. Den grønne vasen fra Kremmerhuset er nylig ankommet butikken og gjør seg veldig fint med blomster fra Blomsterpian. Friske blomster gjør meg glad! :) 

 

 

Captcha-image
5 februar 2017
putemani

puter fra Kremmerhuset

Jeg er svak for puter -  og er er stadig vekk på utkikk etter puter i god kvalitet, fint mønster og friske farger. Jeg foretrekker puter med tekstiler som holder form og fasong. Derfor ble jeg veldig glad når fant disse fine putene på Kremmerhuset. Putene på bildene er bare et lite utdrag av deres putesortiment. Puter er dekorativt i sofaen, i stolen eller på senga. Og et must i alle hjem! 

Captcha-image
28 januar 2017
tips til DIY innbydelser/kort
diy, interior

glitter, papir, konfetti og cellofanposer fra Panduro / penner fra Ark 

Jeg liker å lage ting selv - DIY er min greie. Når vi til sommeren skal gifte oss, var det aldri tvil om at innbydelsene var noe jeg skulle lage selv. Det er gøy å lage og setter et personlig preg. Ideen er for god til ikke å dele, derfor har jeg på bildene ovenfor vist hvor enkelt du selv kan lage et fint bursdagskort med samme utgangspunkt som vi har laget innbydelsene. 

 

Alt du trenger er en cellofanpose som du fyller med konfetti og paljetter. Deretter printer du ut et kort med ønsket tekst (eventuelt skriver på papir) og putter papiret oppi posen. Skriv på begge sidene og sørg for at det er konfetti og paljetter på begge sidene av kortet. Lim igjen. Så enkelt, men så utrolig dekorativt. 

 

Cellofanposen kan også fylles med et fint bilde, godteri, tørkede planter for å nevne noe. Det er kun fantasien som setter grenser! :) 

 

Captcha-image
22 januar 2017
boktips

Norli / Ark

Jeg er veldig glad i å lese bøker - krimbøker. Det er lite som slår en god krim, kaffe med litt melk og  appelsinbåter på en regntung søndag. Bøkene til Kepler er en stor favoritt hos meg. 

 

Kepler er et pseudonym for Alexander Ahndoril og Alexandra Coelho Ahndoril. De har sammen skrevet seks bøker (Hypnotisøren, Sandmannen, Ildvitnet, Paganinikontrskten, Stalker, Kaninjegeren) om kriminaletterforsker Jonna Linna i hovedrollen. Jeg har lest alle sammen og blir like bergtatt hver gang. Bøkene er fylt med spenning både på det psykologiske og fysiske plan. 

 

Siste bok i samlingen er Kaninjegeren. Jonna Linna er endelig tilbake etter å ha sittet i fengsel i to år. Politiet trenger Jonna Linna for å stoppe den gåtefulle morderen Kaninjegeren. Den eneste koblingen mellom ofrene er at de alle hører et barn lese opp en regle om kaniner før de dør. En bok med mye action, grøss og gru. Anbefales! 

Captcha-image
18 januar 2017
bokser

bokser fra Kremmerhuset kr. 69,- 

Jeg elsker bokser - de lager finfint system i hyllene på kjøkkenet og i kjøleskapet. I tillegg er de praktiske i hverdagen til blant annet matpakken (en boks for hver ingrediens som på bildet) eller for å lagre middagsrester. 

 

Egentlig har jeg kjøpestopp hva gjelder bokser (jeg har opparbeidet meg en fin samling), men jeg kunne ikke dy meg når jeg fant disse søte boksene fra Kremmerhuset. Det er 4 forskjellige størrelser med alle et søtt motiv. Til å bli glad av, rett og slett! 

Captcha-image
13 januar 2017
plum og baby merino
home,diy

garn og strikkepinner fra Nøste

Jeg har handlet inn garn til nye strikkeprosjekter på Nøste. Hva jeg skal strikke og hvilket garn jeg skal bruke er enda ikke bestemt, men jeg handler sjelden garn utfra et bestemt strikkeprosjekt. Jeg handler garn utfra farge og kvalitet - og blander ofte både struktur og vareparti (anser det ikke som en ulempe at det kan bli forskjell i kvalitet og farge). 

 

På min ferd på Nøste fant jeg et utrolig fint garn i fargen grønn i baby merino. Jeg elsker grønn og har lenge vært på leting etter grønt garn. Gleden var derfor stor da jeg fant dette fine garnet i en nydelig kvalitet. Ettersom garnet er beregnet til pinne nr.3 - tenker jeg å strikke med dobbel tråd slik at jeg kan strikke med tykkere pinner. :) 

 

Plum er også en stor favoritt når jeg strikker og er et garn jeg ofte kombiner sammen med annet garn for å skape en mer fluffy effekt. Plum er også veldig fin å strikke med dobbel tråd. 

 

Det er mange som spør meg hvor jeg finner inspirasjon når jeg strikker - hvor får jeg ideene mine fra? Mye inspirasjon henter jeg fra 80-tallet - fasong, farger, mønster og garnkvalitet finnes det utrolig mye fint av fra den perioden. I tillegg er jeg innom bruktbutikker for å finne inspirasjon til fargesammensetninger. Inspirasjon er det også mye å hente i sosiale medier og ikke minst i mammas skap som består av utrolige kreasjoner fra flere årstider. 

Captcha-image
8 januar 2017
superblank
diy, hjem, interiør

coop obs bygg / Jotun Lady S1050 - B80G (lady supreme finish 80)

Nytt år og nye maleprosjekter. Pinnestolen som jeg fant på et galleri i Stamsund ble for en tid tilbake malt grønn. Jeg syns den var matt og litt tam i fargen. Stolen er derfor malt i samme grønnfarge med en superblank finish, Lady supreme finish er en vannfortynet oljemaling for innendørs treverk. Malingen gir en jevn, slitesterk og glatt overflate med et elegant utseende. 

Captcha-image
1 januar 2017
godt nytt år

TGR

Julepynten er pakket ned og ukekalenderen og freshe blyantert fra TGR er funnet frem. Jeg har allerede skrevet inn neste ukes gjøremål og gleder meg over et nytt år med masse muligheter! :) 

Hurra for 2017! :) 

Captcha-image
25 desember 2016
siste strikk
diy

Nøste

Mitt siste strikkeprosjekt er ferdig - og wow for et deilig resultat! Genseren er inspirert av 80-tallet og fluffy garn, masse farger og ulikt mønster. Mønsteret har jeg funnet på underveis - og det er både gøy og stas! På armene har jeg brukt garnet "Børstet alpakka" fra Nøste. Det er fantastisk deilig å strikke meg og finnes i mange fine farger. 

 

Håper alle nyter juletiden - god jul! :) 

 

Bildene er tatt av nydelige Nadia Norskott. <3 

Yvonne - 15 juni 2021
Nyyyydelig genser!! Mulig å kjøpe oppskrift? :))
Captcha-image
18 desember 2016
Ukeplan

TGR

Snart er det klart for nytt år og blanke ark - jeg har derfor sikret meg en ukekalender for å holde orden på neste års uker. Finnes hos TGR. :) 

Captcha-image
11 desember 2016
riskrem eller kaffe?

urban

Nye favoritter i mitt klesskap fra Urban. Nå er jeg klar for førjulskos i sofaen med julens favorittfilmer og masse snop. :) 

Captcha-image
4 desember 2016
pompoms

Nøste

PomPoms! Jeg har laget pompoms (kuler) til min strikkede genser. Enkel å feste og enkel å ta av - hvis jeg skulle bli lei. Pompoms har jeg laget av tykt garn; surret garn til en ball i ønsket størrelse og sydd på genseren.

 

Genseren er strikket med forskjellig garn; tykt mohair, Sterk og Alpakka Pus. Ulikt garn skaper fine kontraster. 

Captcha-image
27 november 2016
DIY julepynt

panduro 

Når juletiden nærmer seg syns jeg det er ekstra stas å bruke tid på kreative juleprosjekter. Hvert år lager jeg noe nytt til julepyntsamlingen vår - som jeg kombinerer med julepynt som jeg finner i butikkene. Litt nytt og litt hjemmelaget. Nedenfor viser jeg hvordan du enkelt kan lage julepynt av dorull. Fremgangsmåten finner du også i siste utgave av City Nord - magasinet. 

 

1. Dette trenger du: dorull, saks, maling (jeg har brukt interiørmaling), pensel, limpistol og glitter. Husk underlag - så slipper du glitter over hele huset. 

2. Klipp opp dorullen i biter. Lim sammen bitene ved hjelp av limpistolen slik at bitene former en stjerne - det holder med litt lim nederst på biten. 

3. Mal litt av stjernen og strø på med glitter for du fortsetter å male. Et tips er å dele stjernen i tre deler for maling og glitter - nettopp fordi malingen ikke må tørke før glitter strøs på. 

4. Heng stjernene til tørk ved hjelp av malingsspann og et sugerør.

5. Fest fiskesnøre rundt stjernen slik at den kan henges opp. 

 

 

Captcha-image
20 november 2016
DIY adventstake

panduro

Jeg har testet spraylakken fra Panduro - og jeg elsker den! Lett å påføre og tørker raskt. Finnes i mange fine farger. :) 

På bildet har jeg spraylakket en adventstake i fargen lavendel. Deretter har jeg malt trekuler i fine farger (både trekuler og maling finner du på Panduro). Med hjelp av neonrosa tråd har jeg festet kulene rundt adventstaken. 

Captcha-image
16 november 2016
nytt magasin - mine ønsker til jul

urban / høyer

I siste utgave av magasinet viser jeg hva jeg ønsker meg til jul. Farger, farger, farger! Jeg elsker at butikkene fortsatt byr på fargerike klær og interiørgjenstander - det gleder et fargerike hjerte. :) 

Captcha-image
8 november 2016
embraknit - 10.nov

nøste

Mamma og jeg lanserer EMBRAKNIT på Nøste sin strikkekafè førstkommende torsdag på City Nord. Vi har laget strikkehefte med fargerike strikkeplagg og skal snakke litt om hva som inspirerer oss. I tillegg kommer Du Store Alpakka. Håper vi ses! :) 

Captcha-image
6 november 2016
rompetaske

urban

Rompetaske - kult og praktisk. Ha den utenpå genseren slik jeg har på bildet eller kombiner den med kjole. Rompetasken vil freshe opp ethvert antrekk! :) 

Captcha-image
30 oktober 2016
diy - julecoasters

panduro

Jeg har laget coasters/bordbrikker i juleutgave. Trykket laget jeg av potet som jeg skjærte til i ønsket fasong, påførte maling ved hjelp av pensel og trykket på trebrikken. For å jevne ut eventuelle ujevnheter malte jeg med pensel etterpå. 

Captcha-image
30 oktober 2016
råsa

TGR

Kulfin lue fra TGR - perfekt nå som gradestokken kryper nedover. Jeg er ikke veldig glad i å gå med lue, men denne luen likte jeg, både passform og farge. 

Captcha-image
23 oktober 2016
leopard

urban

Jeg ELSKER at det er masse fine plagg med leopardmønster i butikkene nå! Denne genseren har jeg funnet på Urban - sammen med masse annet fint - som jeg bruker til skjørt, shorts og bukse. Utrolig fresh og veldig deilig å ha på! 

Captcha-image
16 oktober 2016
behind the scenes
diy, hjem, interiør

Panduro / Høyer / Urban / TGR

Det er tid for nytt sentermagasin og jeg skal igjen inspirere med farger. Bildene ovenfor er en sniktitt på hva dere kan vente dere. Planleggingen er gøy og desto mer gøy er det å ta bildene - jeg står som regel på bordet ( ikke uvanlig i vårt hus). Gled dere! 

Captcha-image
9 oktober 2016
skjørt

urban

Jeg elsker skjørt - og bruker skjørt til både hverdag og fest! Dette kule skjørtet fra Urban har en fanstastisk fin blåfarge og kan pyntes opp/ned. Utover høsten tenker jeg det blir fint å bruke til hverdags med ullgenser og boots eller til fest med høye hæler og en finfin topp. :) 

Captcha-image
2 oktober 2016
prikker
diy, hjem, interiør

maling fra Coop Obs Bygg

Jeg har malt prikker på veggen! Ved hjelp av maskeringsteip og malingsspannene mine - som forøvrig har vokst seg til en større samling - har jeg malt fine prikker på veggen. 

Captcha-image
19 september 2016
fargerike detaljer
diy

H&M

Mammas gamle jeansjakke er blitt til en fresh vest - enda kulere ble den med fargerike lapper fra H&M. Lappene er festet ved hjelp av bakepapir og strykejern. Hei 80-tallet! :) 

Captcha-image
14 september 2016
gjenbruk
diy

coop obs

Ettersom det florerer med avleggere i huset - er jeg fri for blomsterpotter! I stedet for å kjøpe nytt, bruker jeg noe jeg har: et tomt rødbeterglass er vasket, tørket og spraymalt, for så å bli fylt med blomsterjord og avlegger fra en elefantøreplante. En fin og kreativ blomsterpotte! :) 

Captcha-image
11 september 2016
ny farge på veggen

coop obs bygg - fargekode: SO540-B30G

Jeg finner alltid noe å male i huset - siste malingsprosjekt i huset var veggene i stua (og veggene i gangen). Litt skarpere farge enn hva som var tidligere og den grønne firkanten på veggen er borte. Stuen fikk et lunere uttrykk. :) 

Captcha-image
4 september 2016
fra 1 plante til 3
diy

coop

Elefantøre er en populær plante - og den vokser og vokser. Jeg har flere ganger tatt avleggere av plantene jeg har og kan telle hele 11 avleggere i huset per tiden. 

Slik gjør jeg:

1. finn frem blomsterpotter, kniv og blomsterjord

2. bruk en kniv for å skjære av avleggeren - skjær godt inntil den store rota

3. legg i blomsterjord i ønsket potte, plasser avleggeren i potta og fyll med blomsterjord rundt

 

enkelt og fint. :) 

Captcha-image
28 august 2016
selvkomponert mønster
diy

Nøste

Det startet med en idè - jeg ønsket meg en genser med trekanter på. Jeg forsøkte å lage en grovskisse og regnet ut maskeantall med hjelp fra mamma. Ettersom dette er første plagg hvor jeg strikker med pinne 3 (tidligere har jeg holdt meg til pinne 6/7) - var det en utfordring bare å strikke jevnt. 

Trekantmønsteret måtte jeg prøve og feile med et par ganger før det stemte i antall masker foran og bak. Resultatet ble til slutt veldig bra!

 

Gjennom prosjektet har jeg hatt uvurderlig hjelp fra mamma - det hjelper å ha noen å rådføre seg med når du er nybegynner i strikking (spesielt med små pinner og mønster). :) 

Lene - 28 august 2016
Kjempefin :)
Captcha-image
28 august 2016
67 grader

Nøste / Stadion Sport / Ark / Vita / Kicks 

Sjekk ut siste utgave av City Nord - magasinet - masse inspirasjon! Du finner det flere plasser på City Nord. Bildene ovenfor er fylt med fargerik inspirasjon som jeg har funnet i et utvalg av butikker. :) Gjør høsten fargerik! 

Captcha-image
21 august 2016
kule ting fra TGR

tgr

Kule ting fra TGR! Partystæsj, mobildeksel, mobillader, skrivebok og bursdagskort - fargerikt og med gøyalt mønster, akkurat slik jeg liker det. :) 

Captcha-image
14 august 2016
Colour - dipped vinglass
diy

glass finnes på Coop Obs Bygg eller Clas Ohlson / maling finnes på Coop Obs Bygg

Fargerike vinglass - så lekkert å pynte bordet med! Slik gjør du det:

 

1. fest maskeringsteip under glasset slik at det ikke kommer maling under glasset

2. dypp glasset i ønsket farge 

3. plasser glasset på et pappstykke - bytt gjerne underlag underveis slik at du unngår at maling størkner langs kanten

4. når malingen er tørr - snu glasset på hodet og tørk av eventuell maling som er kommet under glasset 

 

Captcha-image
7 august 2016
planter og potter

karisma / Coop obs bygg

Jeg er veldig glad i grønne planter - og foretrekker fargerike blomsterpotter. Ettersom fargerike blomsterpotter ikke er så lett å finne - bruker jeg det jeg har: kopper fra rice eller så spraymaler jeg hvite blomsterpotter i ønsket farge.  Enkelt og greit! 

Captcha-image
27 juli 2016
pompoms
diy

Nøste

Jeg strikker enda en genser - og denne gangen prøver jeg meg på selvlagde pomspoms av garn, som det lille ekstra.  Pompoms er små kuler som jeg lager av garn og syr på genseren. Gleder meg til å vise dere hele genseren når den er ferdig. :) 

Captcha-image
24 juli 2016
fargerike negler

vita

Farger på neglene - alltid et must! Lakkene fra Essie er favoritt hos meg ettersom de er enkle å påføre og tørker fort. I tillegg er fargene så fine å kombinere. Om du ikke allerede har testet Essies neglelakker er de verdt et forsøk. :) 

Captcha-image
18 juli 2016
nytt i butikkene

strikkepinner og pinnemåler fra Panduro / garn fra Nøste / penal fra Ark / sko fra Stadion

Selv om kalenderen fortsatt viser sommer er det fine høstnyheter å finne på senteret. Jeg har plukket med meg masse fint som kommer på trykk i neste utgave av sentermagasinet. Det er bare å glede seg! :) 

Captcha-image
10 juli 2016
sommerstrikk
diy

nøste

J eg har hentet frem strikkegenseren fra ifjor (laget av mamma). Genseren er strikket med garnet plum - dobbel tråd, og er perfekt til sommerdagene i nord som ofte består av vind og kjølige kvelder. 

Captcha-image
29 juni 2016
utendørsmaling
diy

panduro

Jeg har testet utendørsmalingen fra Panduro - og jeg liker! Et nymalt bord er klar for hagen og påfølgende utendørstrivsel. Malingen finnes i flere farger og er lett å male med. 

Julie - 2 juli 2016
Kjempe fin farge kombo! Skikkelig øye-fanger.
Lettice - 3 juli 2016
First I want to state that I am not opposed to universal health care for everyone. I am opposed to the government doing it. Whatever the government attempts to do is always a failure because of the size of buaruacercy.. which leads to what we have now&#8230; something that has enormous cost with little or no ACTUAL benefit. When Obamacare became law the leaders who wrote it up excused themselves from having to sign up for it.WHY?
Youngy - 3 juli 2016
By June 19, 2012 - 12:58Per quanto rigdraua i link hai ragione, alcuni rigdrauano l&c#712;Unpa8king Smau 2009, ora preciso meglio nel post! Per il resto, ti mando una mail, intanto grazie!
Taron - 3 juli 2016
I'm quite pleased with the <a href="http://dcnxjuwraq.com">intomrafion</a> in this one. TY!
Scout - 4 juli 2016
This could not posbsily have been more helpful! http://aupigrxu.com [url=http://jwzjnplpla.com]jwzjnplpla[/url] [link=http://ykrfii.com]ykrfii[/link]
Gertie - 5 juli 2016
That <a href="http://mmundrdcl.com">insi'htgs</a> perfect for what I need. Thanks!
Satch - 5 juli 2016
Suinsirrpg to think of something like that http://abemuysgqhq.com [url=http://lmvzfukfba.com]lmvzfukfba[/url] [link=http://axmmpvtim.com]axmmpvtim[/link]
Captcha-image
22 juni 2016
gult er kult!

moods of norway

Min gule, og kule, regnjakke er hyppig brukt for tiden - Bodøsommeren byr på mye regn og denne er fin å ha over alle mine kjolekreasjoner. Fôret er den også slik at den ikke blir klam i regnværet. En godt brukt favoritt! 

Jory - 3 juli 2016
I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this site. I&#8217;m hoping the same hihgrg-ade web site post from you in the upcoming also. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own web site now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a great example of it.
Captcha-image
19 juni 2016
brilleetui

brilleetui fra TGR / solbriller fra Ray Ban

Brilleetuier - i kule farger og mønster. Praktiske (tar vare på brillene dine) og fine. 

Captcha-image
12 juni 2016
rosa - årets farge!
diy,interiør, hjem

maling fra Coop Obs Bygg - fargekode: S1060-R30B

Jeg har alltid et malingsprosjekt og blir aldri lei av å male. Soveromsveggen vår trengte et freshere uttrykk, så jeg delte veggen med maskeringsteip og malte den ene delen rosa. Skikkelig diggbar kontrast! :) 

Graceland - 3 juli 2016
Anónimo das 13:43Os ucranianos, quando escolhem ser portugueses adoptam muita da nossa cultura e integram-se na sociedade.Os filhos deles,então, quando estudam nas escolas portuguesas já não se distinguem das crianças locais.É melhor termos imigrantes ucranianos do que pastsiuqaneses ou iranianos!
Marylouise - 3 juli 2016
One or two to <a href="http://amnynz.com">reebmemr,</a> that is.
Ice - 4 juli 2016
Back in school, I'm doing so much lergainn. http://gmnykhjczi.com [url=http://itkfku.com]itkfku[/url] [link=http://matxgfvo.com]matxgfvo[/link]
Debra - 5 juli 2016
You've hit the ball out the park! <a href="http://dkxuole.com">Iniedecblr!</a>
Jonay - 5 juli 2016
You're on top of the game. Thanks for shraing. http://ochoqyv.com [url=http://pmfrodsvu.com]pmfrodsvu[/url] [link=http://qahfwyg.com]qahfwyg[/link]
Captcha-image
30 mai 2016
mitt eget mønster
diy, interiør, hjem

Nøste

Jeg er nybegynner i strikkeverden - men det stopper meg ikke i å eksperimentere med mønster og farger. Til nå har jeg strikket masse striper og følte det var på tide å prøve noe annet. Ettersom jeg er veldig glad i trekanter, både til å male på vegger og til å klistre på blomsterpotter, tenkte jeg at det kunne være en fin utfordring å strikke trekanter. Så nå er jeg igang. Selvkomponert strikk med trekanter. :) Fortsettelse følger. 

Captcha-image
29 mai 2016
Ballerina
diy, interiør, hjem

Tyll, tråd og strikk fra Panduro

Jeg har sydd et ballerinaskjørt av tyll - selvfølgelig rosa! I 17 år har jeg danset ballett og fikk derfor ofte muligheten til å ikle meg slike fine skjørt. Tyllskjørt er likevel ikke forbeholdt en dansende ballerina - det er like kult å kombinere skjørtet med en t-skjorte eller jeansjakke. Etterhvert skal jeg lage flere tyllskjørt og en fremgangsmåte for hvordan du lager lignende skjørt. :) 

 

Tips:

- siden tyll er tynt, krever det mange lag med tyll før det er helt tett. Jeg har derfor et underskjørt under tyllen.

- kombinèr flere farger med tyll - skaper en fin effekt.

 

Captcha-image
22 mai 2016
nymalt trapp

alt av utstyr fra Coop Obs Bygg

Vi har malt trappen vår - fra hvit til lys grå. Støv og hundehår vises i mye mindre grad enn tidligere - hurra! Veldig fornøyd med resultatet. :) 

 

Dette gjorde vi:

1. ettersom vi har valgt å beholde den gamle trappen fra 1940-tallet, la vi ned mye arbeid i å pusse trappen før vi malte den forrige gang. det var derfor en lettere pussejobb vi gjennomførte nå. med kriker og små områder som må pusses var det kjekt å ha tilgjengelig en feinsag som vi påmonterte et pussestykke.

2.trappen ble grundig vasket med trestjerners gulvrens. en prosess vi gjennomførte to ganger.

3. trappen ble malt i trestjerners betongmaling. malingen heter singel. vi malte to strøk med en tørketid på 8 timer. 

Captcha-image
22 mai 2016
nytt magasin og fargerike detaljer

grønt glass og rosa tallerken fra Rice - Karisma / kul kopp fra LeCreuset - Kitchn / grønn lystestak - TGR / coasters DIY - Panduro

Jeg finner glede i usymmetri og masse forskjellige farger (ulike kopper, glass og tallerkener) - og elsker å starte helgemorgenen som på bildet. En perfekt start! 

 

Nytt City Nord - magasin finner du på senteret nå. Masse inspirasjon, godt lesestoff og fIne bilder. Ta med en utgave neste gang du er innom! :) 

Captcha-image
2 mai 2016
Blå sminkefjerner

Chanel - Kicks

Sminkefjerneren fra Chanel er min absolutte favoritt. Jeg har testet ut forskjellige merker, men ingen fungerer som denne. Må testes! :) 

Captcha-image
28 april 2016
strikk med farger
diy, interiør, hjem

garn fra Nøste / knapper fra Panduro

Enda et strikkeplagg - i friske farger! :) Denne gangen har jeg latt meg inspirere av 80 - tallet, både i form og farge. Jakken er strikket uten mønster og med ulikt garn. Jeg har strikket med Alpakka Pus, merinoull og mohair. Jakken passer perfekt på kalde sommerkvelder. :) 

Captcha-image
26 april 2016
gult er kult!
hjem, interiør

plastmatte fra Kremmerhuset - kr. 299,-

Kul og gul plastmatte fra Kremmerhuset har fått plass på kjøkkenet vårt. Fresh å se på og lett å vaske - en perfekt kombinasjon. Gøy med nye fargeklatter nå som våren er kommet for fullt! :) 

Lene - 27 april 2016
Fin!
Captcha-image
18 april 2016
oh yes!
home, interior

Tallerken med tekst fra H&M Home / Rosa tallerken fra Karisma/ Sugerør fra TGR

Oh yes - stas å dekke til frokost med kule tallerkener. :)  Ha en finfin mandag! :) 

Captcha-image
17 april 2016
fargerik bursdag
interiør, diy

bursdagpynt til kaken, fjær og kort fra TGR / Papirfat og partyhatt fra H&M Home / vimpelrekken er laget av tråd og papp fra Panduro

Jeg elsker å pynte bord  - spesielt når det er bursdag!:)  Fargerike fat og hatter og gøyal kakepynt skaper en finfin og leken stemning. 

Captcha-image
4 april 2016
putetrekk
hjem, interiør

H&M Home

Kult putetrekk fra H&M Home! Ettersom jeg har dilla på kaktuser var jeg ikke i tvil om at et putetrekk med kaktuser måtte inn i hjemmet vårt. Putetrekket frisker opp det hvite sengetøyet vårt og er av god kvalitet. Anbefales! :) 

Kaedon - 3 juli 2016
Fantastic 3 weeks, have had weight loss and been hitting the weights pretty heavy. Cardio is great, a few nagging injuries nothing that&#8217;s keeping me down. Awesome food choices, no bread or sugar! Getting hydrostatic body fat done Tuesday, really excited to see where I&#8217;m at. Love reading all the posts, it&#8217;s energizing to read all the hard work going on! Keep up the MOJO! I&#8217;m more focused then I&#8217;ve ever been!!The Joy is in then JonSuey!rusan
Chuckles - 3 juli 2016
That's 2 clever by half and 2x2 clever 4 me. <a href="http://xekesjnosa.com">Thakns!</a>
Amelia - 4 juli 2016
A really good answer, full of raiolnatity! http://lfacoutlgh.com [url=http://zyikngzfhra.com]zyikngzfhra[/url] [link=http://hhyunj.com]hhyunj[/link]
Medford - 5 juli 2016
Yours is a clever way of <a href="http://sgcfnfpjrar.com">thkniing</a> about it.
Peerless - 5 juli 2016
Your posting really stierghtaned me out. Thanks! http://dlhnig.com [url=http://fvoeoxq.com]fvoeoxq[/url] [link=http://lfsqalte.com]lfsqalte[/link]
Captcha-image
31 mars 2016
kort

kort fra TGR

TGR har mange fine kort - i mange fine farger. De er fine å gi bort, men også fine som pynt på veggen. 

Becky - 3 juli 2016
Since Catholics are the largest cohesive group and probably 95% will not claim a 50 year end of the world, you can bring that number further. Our feeling is that it could happen at any time, and since it could happen to you penalrsloy in the next 5 minutes then to speculate is folly.Be right with the Lord at all times, you will not have time to change your mind if it does happen.
Captcha-image
21 mars 2016
påskepynt
diy, interiør, hjem

fjær fra TGR 

Lag din egen vimpel av fjær - perfekt som påskepynt, men kan også brukes i andre anledninger. 

 

Du trenger:

- fjær (TGR har flere farger enn de på bildet)

- husholdningstråd

 

Slik gjør du:

Klipp opp ønsket lengde på tråden. Deretter knyter du fjærene på tråden. Enkelt og dekorativt! 

 

GOD PÅSKE! :) 

Captcha-image
20 mars 2016
HM Home

Håndduker og bodylotion fra HM Home

Badet vårt ble hakket kulere etter at hånddukene og bodylotionflaskene fra HM Home fikk sin plass. Hånddukene er små og passer perfekt som gjestehåndduk. Bodylotionflaskene er utrolig kule - og finnes i flere freshe farger -  i tillegg til at de lukter himmelsk. Det skal ikke mer til enn et par fargerike detaljer. 

Captcha-image
13 mars 2016
Hjemmelaget pynt
diy, interiør, hjem

fargekode: gul - S0540-Y, mintgrønn S0530-B70G

Hjemmelaget hengepotte av hermetikk Alt du trenger er en brukt hermetikkboks, maling, husholdningstråd, plante og skrumaskin. Tips: borr hullene til tråd og perler før maling påføres. Enkel og fin pynt til hjemmet. :) 

 

 

 

Captcha-image
3 mars 2016
detaljer på kjøkkenet
hjem. diy

Kitchen / Clas Ohlson 

Fargerike detaljer. Friske blomster i vinduskarmen - både hengende og stående - og fargerike detaljer på kjøkkenbenken.

 

Den freshe kaffetrakteren er fra Kitchen og kaffekannen er fra Clas Ohlson. 

Captcha-image
3 mars 2016
f a r g e r i k s t r i k k
diy

garn: Alpakka Pus fra Nøste

Etter å ha strikket to jakker - var det tid for å prøve seg på en strikket genser. Resultatet ble en stripete kreasjon i favorittgarnet Alpakka Pus. Genseren er strikket etter fri fantasti, uten mønster, og er allerede godt brukt! Hurra for farger! 

Captcha-image
25 februar 2016
fargerik inspirasjon

fargerike lysestaker fra Løwini og Karisma/fargerike kopper og skåler fra Karisma/duk fra HM Home

Et kreativt og gøyalt bord - for både store og små. Passer fint til både hverdag og fest. Samle alt du har av fargerike skåler, kopper, bestikk og lysestaker. Topp det hele med en knallfarget duk! 

Captcha-image
21 februar 2016
RICE
hjem, interiør

Produkter fra RICE finner du hos Tilbords / grønn lysestake fra Løwini / gul lucie kaas skål fra Tilbords / le creuset kopp fra Kitchn

Jeg elsker produktene fra RICE - fine og fargerike produkter til hjemmet. På bildet er både fatene og skjeen fra RICE. RICE sine kule plastkopper er også å anbefale! 

Captcha-image
14 februar 2016
DIY blomsterpotte
interiør, diy

Blomsterpotter og spraylakk fra Coop Obs / Panduro har mange kule klistremerker

Blomster frisker opp i hjemmet - og enda finere blir de med kule, hjemmelagde blomsterpotter. Jeg har tre gjengangere av gjør-det-selv-blomsterpotter i hjemmet vårt:

 

1. gjenbruk av hermetikkbokser som jeg maler i ønsket farge og fester klistremerker

2. spraymalte blomsterpotter (trenger som regel to strøk for optimalt resultat)

3. hvite blomsterpotter (uansett størrelse og fasong) som jeg fester klistremerker på 

 

Gøyalt prosjekt! 

Captcha-image
1 februar 2016
Alpakka Pus
diy

Alpakka Pus finner du hos Nøste

Ingen tvil om at jeg elsker farger! Da jeg fant det oransje garnet som jeg strikket mitt første strikkeplagg i (se tidligere innlegg), var jeg kjapp med å forhøre meg på Nøste om garnet var å finne i flere farger. Det var det - hurra! - og jeg var ivrig med å ønske meg flere farger. Alpakka Pus er kommet i flere farger og jeg er klar for nytt strikkeprosjekt. 

Captcha-image
1 februar 2016
strikket cardigan
diy

fritidsgarn fra Nøste 

Mitt andre strikkeprosjekt er ferdig - hurra så gøy det er å strikke! Jeg har ikke brukt mønster, kun fri fantasi. Denne jakken vil bli hyppig brukt fremover, både til skjørt og bukser.

 

Fritidsgarn er litt tyngre å strikke med enn hva Alpakka Pus var (garnet jeg brukte ved forrige strikkeplagg). 

Captcha-image
25 januar 2016
jerngryte
hjem, interiør

gryte fra le creuset - TILBORDS

Grytene fra Le Creuset er praktisk på kjøkkenet - og fine å se på. Så fine at jeg plasserer de på bordet sammen med resten av borddekkingen. Favoritten å lage så langt er omelett. Etter hvert skal jeg forsøke meg på brød. Det er lite som slår ferskt brød og omelett til frokost! 

Captcha-image
24 januar 2016
Hvorfor male hele veggen?
diy, hjem

maling fra Coop Obs Bygg - fargekode: S1055-B90G

Dagene blir lysere - noe som medfører at jeg får lyst på forandring i hjemmet. Det er sjelden det skal mer til enn friske blomster, nye planter eller litt maling. På bildene over har jeg malt en firkant på veggen - rett og slett for å skape en kontrast i stuen. Veldig fornøyd med resultatet! Flere malingssprell skal testet ut fremover. 

Captcha-image
14 januar 2016
Nytt strikkeprosjekt
diy

garn og knapper fra Nøste

Nytt strikkeprosjekt er påbegynt - og denne gangen strikker jeg med Fritidsgarn. Gøy å prøve seg frem med ulikt garn. Jeg følger ingen oppskrift, kun fri fantasi hvor jeg leker med farger. 

Captcha-image
10 januar 2016
Inspirert
hjem, interiør

lampe fra Clas Ohlson

Lene Vikjord er ny senterblogger - og tar nydelige og delikate bilder. Denne lampen posten hun på sin side og jeg lot meg inspirere. Finere nattbordlampe skal du lete lenge etter! Finnes i sort og hvit. 

Lene - 10 januar 2016
Tusen takk for fine ord 😘 Den er kjempefin og passet perfekt inn hos deg :)
Captcha-image
30 desember 2015
glitter

topper fra H&M

Glitter - perfekt til enhver anledning. Glittertoppen fra H&M har jeg i to farger - både gull og sølv. Glitter løfter ethvert antrekk, og kan brukes både til hverdag og til fest. En favoritt i klesskapet mitt.

 

God nyttår, folkens! Det blir glitterantrekk på nyttårsaften. 

Captcha-image
27 desember 2015
Borddekking

Blå og grønn lysestake fra Løwini /prikkete papir er fra TGR

I disse juletider er det gøy å invitere til selskap - og det innebærer også dekking av bord. På bildene har jeg mikset flere lysestaker med hjemmelaget juletrepynt og prikkete papir. Det skaper en kul effekt og en fin stemning.

 

Mitt tips: bruk det du omgir deg med i hjemmet og plasser det på bordet. Ikke tenk for mye over hva som passer sammen. 

Captcha-image
21 desember 2015
Mitt første strikkeplagg
diy

garn og knapper fra Nøste 

Mitt første strikkeplagg er ferdig - etter god hjelp fra mamma fikk jeg ferdigjort jakken til jul. 

 

Jakken er laget uten mønster.Jeg hadde en ide om hvordan jakken skulle se ut, og er veldig fornøyd med resultatet. Fri fantasti, friske farger og masse tålmodighet er nøkkelen for et optimalt resultat! 

Captcha-image
13 desember 2015
huskespill

TGR

Memory game - artig for store og små. Èn av årets kalendergaver som falt i smak hos både barn og voksne. Med hjemmelagde kanelsnurrer, kakao og spillet på bordet ble det en finfin samlingsstund. 

Captcha-image
6 desember 2015
snøfnugg
diy

perler og perlebrett fra Panduro / fargerik papp fra Panduro /glitter og lim fra Panduro

Jeg liker å gi gaver - og halve gleden av å gi er å pakke inn. På bildene over har jeg perlet snøfnugg etter fri fantasti og festet de på pakkene. Alternativt kan perlene henges til pynt i vinduet eller brukes som juletrepynt. 

 

I tillegg har jeg klippet juletre ut av fargerik papp, brukt lim for å lage ønsket mønster og drysset over med glitter - kan brukes som fine kort eller som pynt. 

Captcha-image
27 november 2015
Gjenbruk av hermetikkboks
diy, hjem

hobbyartikler fra Panduro

Gjenbruk av hermetikk - hermetikkboksen kan brukes til oppbevaring av penner, maling eller som en blomsterpotte. Det er kun fantasien som setter grenser! 

 

1. Du trenger en hermetikkboks, maling, pensel og klistremerker. Flere typer maling kan brukes, for eksempel oljemaling, vannbasert maling eller hobbymaling.

2. Mal hermetikkboksen i ønsket farge - helst to strøk maling.

3. Når malingen er tørket, fester du klistremerkene på boksen. Jeg har klippet klistremerkene i to før jeg festet de.

4.Fyll hermetikkboksen med det du måtte ønske. 

Captcha-image
22 november 2015
TGR

produkter fra TGR

Endelig er TGR kommet til City Nord - hurra! Masse fint å finne og i mange fine farger. 

 

Jeg har funnet masse pynt som skal brukes til ulike festligheter - konfetti til å pynte bordet, klistremerker som skal brukes på julegaver og kule sugerør (en suksess hos både store og små). I tillegg har jeg funnet kule pakker til adventskalenderen. 

Captcha-image
15 november 2015
prosjekt strikking
diy

garn fra Nøste

Jeg har endelig kommet meg i strikkingen - og mitt første strikkeplagg er under utforming (med god hjelp fra mamma). Jakken strikkes etter fri fantasti og skal bli den jakken jeg har lett etter, men aldri funnet.  

Captcha-image
8 november 2015
kaktusdilla

kaktusvase fra Karisma / hylle fra elfa, Coop Obs Bygg 

Jeg har dilla på kaktuser - i alle fasonger.  Kaktusvasen fra Serax passer fint i hyllen med alle kaktusplantene. En original og kul vase! 

Captcha-image
1 november 2015
Vase
diy, interiør, hjem

alt på bildet finnes hos Karisma

Finfin vase  - enten til stilkblomster eller til en potteplante. 

Captcha-image
25 oktober 2015
Bokstøtte
interiør, hjem

Karisma

Fresh bokstøtte fra Karisma - som fungerer både som bokstøtte og oppbevaring. 

Captcha-image
17 oktober 2015
moccamaster
hjem, interiør

kitchn

Ny farge på moccamasteren - og jeg elsker den! God kaffe, fin å se på og perfekt på kjøkkenbenken. Tommel opp!

 

Kaffetrakteren finnes i flere farger, blant annet grønn, orange, blå og sort.

Captcha-image
15 oktober 2015
inspirasjon
diy, interiør, hjem

hobbyartikler fra Panduro

Snart er det utgivelse av nytt City Nord - magasin - og jeg har latt meg inspirere av gøyale prosjekter. Med farger, hobbyartikler og en god fantasti er det masse fint som kan skapes. Gled dere til nytt magasin! 

Captcha-image
11 oktober 2015
velbrukte farger
diy, interiør, hjem

maling fra Coop Obs Bygg / lilla - heter sensuell / blå- SO540-B30G / grønn - S1050-B80G

Jeg elsker å male - og jeg maler ofte. Fargene ovenfor er noen av mine favoritter. Mal i vei! 

Captcha-image
8 oktober 2015
grønt er skjønt
hjem, interiør

Løwini

Jeg elsker lysestakene fra Normann Copenhagen - og ble over gjennomsnittet glad når jeg fant den i grønt! Hurra for farger! 

Captcha-image
29 september 2015
favoritter fra Karisma
hjem, interiør

alt på bildene finnes hos Karisma

På bildene finner du noen av mange fine gjenstander fra Karisma. Jeg er over gjennomsnittet glad i å dekke bord, både til frokost, lunsj og middag, og det er ikke feil ettersom vi tilbringer mye tid rundt bordet. Det skaper en fin atmosfære når det er lagt litt flid i borddekkingen. 

 

Mitt tips: tilfør farge i en lysestake, servietter, bestikk, kopper eller glass.

Lene - 30 september 2015
Kjempefint :)
Captcha-image
27 september 2015
gavebånd
DIY, interiør

papp, rosa teip og dobbelsidig teip fra Panduro

Lag et gøyalt gavebånd - som frisker opp enhver gave. Hyggelig å få, hyggelig å gi bort. 

 

Klipp ut ønskelige trekanter (eller andre mønster), fest med dobbelsidig teip på en tråd og vips så fikk gaven et personlig preg. 

Captcha-image
20 september 2015
fargerike marshmallows
diy, hjem

Icing color fra Karisma /marshmallows fra Coop 

Fargerike marshmallows - lett å lage selv og smaker veldig godt.

 

Slik gjør du: Fyll en liten skål med et par dråper med Icing color og bland ut med vann. Dypp deretter marshmallows i skålen og la de tørke på en asjett. Jeg har gitt de i gave ved å pakke de inn i gjennomsiktig folie og servert de i selskap på et kakefat. 

Captcha-image
13 september 2015
lilla vegger
diy, interiør, hjem

maling fra Coop Obs - fargekode S1030-R60B

Ingen av veggene i huset vårt er hvite - de er heller fargelagt i blå - og grønntoner. Nå er også vegger malt lilla, og jeg liker det! Enkel forandring og noe alle kan gjøre. 

Captcha-image
5 september 2015
pompoms
diy, interiør, hjem

pompoms fra Panduro

En hjemmelaget girlander - kan brukes til hverdags og fest, i stua eller på barnerommet. Jeg har laget en girlander av pompoms fra Panduro. Slik gjør du: Tre en nål med fiskesnøre (eller andre tråder du har tilgjengelig) og stikk nålen gjennom pompomsene. Genial og enkel pynt til hjemmet. 

Captcha-image
30 august 2015
Noen favoritter

Sekk og sko fra Stadion / solbriller til barn fra Interoptikk (finnes også til voksen)

Noen av mine favoritter på City Nord - i freshe farger. Solbriller fra RayBan er alltid et sikkerstikk. Kule, fargerike sneakers gir en ekstra motivasjon til å ta på seg treningstøyet. Og sekken fra Fjellraven bruker jeg til alt - både til jobb og fritid. Ta en titt innom City Nord! 

Captcha-image
23 august 2015
Hobbyguiden
diy, interiør, hjem

hobbyguiden finner du hos Panduro

Jeg liker å være kreativ - og har ved hjelp av Hobbyguiden 2 funnet flere kreative prosjekter for høsten. Blant annet skal jeg lage ulike ting med rørperler, prøve meg på stofftrykking, glassmale og lære meg å strikke. I tillegg til mange ideer byr boken også på veiledning og alt du behover å vite om hobbymaterialer. 

Hobbyguiden finner du hos Panduro på City Nord - der finner du også den siste katolgen fra Panduro. 

 

Captcha-image
16 august 2015
Loppefunn
diy, interiør, hjem

spraymaling finnes hos Clas Ohlson og Panduro

Tiden er inne for loppemarked - og jeg har funnet mange fine skatter som kan forvandles med litt spraymaling. Ovenfor er før-bilder og etter-bilder av en hengepotte i messing og en lampekuppel i glass. Jeg tok med meg skattene på hytta, fjernet skitt og fett med møbelrens og sprayet de freshe. Hengepotten har fått ny tråd og glasskuppelen er blitt til en blomsterpotte. 

Captcha-image
9 august 2015
fra gul til grønn
diy, interiør, hjem

maling fra Coop Obs Bygg - fargekode: S0550-G10Y

Nymalt stolt - fra gul til grønn. Det er ingen overraskelse at stolene i huset vårt stadig endrer farge. Stolen på bildet var tidligere malt i en gulfarge fra Clas Ohlson. Jeg ble imidlertid lei av fargen, pusset stolen lett med sandpapir og malte i en nydelig grønnfarge. 

 

Tips til maling: helblank vannbasert oljemaling eller halvblank oljemaling. 

Captcha-image
31 juli 2015
restegarn
diy

garn fra Nøste

Lag en genser av restegarn- slik min mamma har gjort. Slipp fantasien løs! En perfekt hobbyaktivetet i en sommer med ustabilt vær. 

Captcha-image
26 juli 2015
kult til barn

støvler Stadion / genser Cubus / hoppetau Ark / penal Ark / matboks ark 

Masse fint å finne til barn på City Nord - i alle regnbuens farger. 

Captcha-image
18 juli 2015
bordpynt
diy,interiør,hjem

kuler og ark finnes hos Panduro eller Clas Ohlson

Lag bordpynten selv med saks, papir og fargerike kuler. Klipp opp trekanter i ønsket størrelse - eventuelt et annet mønster - i flere forskjellige farger og strø trekantene utover bordet. Skaper en kul effekt, både med og uten duk. 

Captcha-image
12 juli 2015
DIY vimpel

panduro og clas ohlson

Hjemmelaga vimpel - til pynt eller festligheter. 

1. brett et ark i to slik at trekantene blir dobbel

2. klipp ut ønsket størrelse på trekantene

3. legg trekantene etterhverandre på bordet og legg en snor inni  trekantene(jeg brukte fiskesnøre)

4.fest trekantene med dobbelsidig tape slik at de festes. fest også tråden i den dobbelsidige tapen slik at trekantene ikke sklir når vimpelen henges opp. 

 

Captcha-image
5 juli 2015
knapper

Knapper fra Nøste

En strikke jakke får et kulere uttrykk med gule knapper. På nøste finner du knapper i alle former og farger. 

Captcha-image
28 juni 2015
Skrivebord
interiør, diy, hjem

Coop Obs Bygg

Hjemmelaget skrivebord - bordben og hobbyplate finner du på Coop Obs Bygg. Masse plass å boltre seg på, enten det er lekser som skal gjøres eller kreativiteter som skal utfoldes.

 

Hobbyplaten har jeg malt i to forskjellige blåfarger. Stolene har jeg funnet på loppemarked og malt. Mye kan skapes av litt maling og pensel!

Captcha-image
21 juni 2015
strikket genser

garn fra blant annet Nøste og Sambo 

Årets sommerstrikk - laget av min mamma etter inspirasjon fra en artikkel på MinMote.no.  Oppskrift finner du her:  http://www.minmote.no/#!/artikkel/23454931/strikkeoppskrift-kjendisstylistens-ultimate-sommerstrikk. 

Captcha-image
14 juni 2015
hengepotte
diy, interiør, hjem

trekuler og tråd fra Panduro

Lag din egen hengepotte - de er fine alene eller hengende sammen. 

 

Overfor har jeg forsøkt å vise fremgangsmåten;

Bildet øverst til venstre: klipp opp 8 like lange remser

Bildet øverst til høyre: knyt alle remsene sammen 

Bildet nederst til venstre: del remsene i fire deler, hvorpå det er to remser per del - dette skaper bunnen til blomsterpotten. 

Bildet nederst til høyre: legg knuten i midten og spre de fire trådene til hver sin side. Knyt deretter en remse fra en del sammen med en remse fra en annen del - slik blir det et mønster. Deretter er det fantasien som setter grenser. Pynt med trekuler på remsene. 

Silje - 20 juni 2015
Genialt! Dette skal jeg helt klart etterfølge! 😀
Captcha-image
7 juni 2015
borddekking
interiør, hjem

alt fra Ahlens

Det er alltid en anledning til å dekke et bord - enten det er et tilfeldig kaffebesøk, en sen frokost eller til kvelds. Ovenfor har jeg funnet mange fine artikler fra Ahlens, som sammen utgjør et fargerikt og koselig bord. Bland forskjellige farger og mønster sammen, og bordet blir med en gang personlig og smakfullt. Serviset trenger ikke være fra samme serie og heller ikke i samme farge. Bruk asjetter som underlag for kubelys og kopper som skåler. Det er bare fantasien som setter grenser! :) 

Captcha-image
31 mai 2015
enda ei hjemmelaga lampe
diy, interiør, hjem

trekulene er kjøpt på panduro / pendel fås kjøpt hos Løwini eller Clas Ohlson

Jeg har laget en ny pendellampe - denne gangen med litt mindre kuler og med annet mønster. En kjedelig pendellampe ble plutselig kul! 

Captcha-image
24 mai 2015
gjenbruk - hermetikkboks
Diy, hjem, interiør

gjenbruk av hermetikkboks / trekuler og perler fra panduro

Gjenruk av hermetikkboks - mal i en fresh farge, sett på klistremerker og lag et lokk av perler. Enkelt, kult og en fin oppbevaringsboks. 

Captcha-image
17 mai 2015
CN-magasinet
Interiør

bilder fra CityNord-magasinet

Nytt magasin fInner du på City Nord nå - med masse inspirasjon til hjemmet. Blant annet mine tips til hvordan du kan få mer farger på kjøkkenet. Ta med en utgave neste gang du er på senteret!

Captcha-image
7 mai 2015
Puter
Interiør

fargerike puter fra Åhlens / duse puter fra Karisma /gul pute på bilde 1 og 4 fra kremmerhuset

Jeg får aldri nok puter - og nå er butikkene fylt opp med freshe puter i farger og mønster. Hurra!

Captcha-image
3 mai 2015
Favoritter fra Karisma
Interiør, hjem

karisma

Karisma har masse fint til hjemmet - ovenfor er 4 av mine favoritter som finnes i butikken nå. 

Captcha-image
26 april 2015
Maling
Interiør

maling fra Coop Obs Bygg/ blå: S1050-B /rosa: BD015 HT100 RS066 / lys blå: S0540-B10G / grønn: S0550-G10Yrosa fargen på bildet over 

Jeg samler på maling - og kjøper alltid med meg 1 liter maling når jeg kommer over en farge jeg liker. Her om dagen ble hele 6 nye malingsspann med meg hjem. Den rosa fargen på bildet over ble laget mens jeg stod i butikken - custome made! 

Captcha-image
17 april 2015
Mønster
Diy, interiør

maling fra Coop Obs Bygg 

Bruk kreativiteten - mal et mønster på veggen. Jeg har brukt maleteip for å tegne opp ønsket mønster og mal i vei. Gir et kult og originalt uttrykk!  

Captcha-image
12 april 2015
Rammer
Interiør

rammer fra åhlens og Clas Ohlson 

Hvite rammer - jeg er glad i å bruke farger, men siden alle våre vegger har farge foretrekker jeg hvite rammer. Rammene fra Åhlens er en stor favoritt. 

Captcha-image
5 april 2015
Le Creuset
Interiør

selges på kitchen og karisma

Krusene fra le Creuset - mine favoritter. Finnes i mange fine farger og kan brukes til så mangt. 

Captcha-image
29 mars 2015
macrame
Diy

tråd finner du hos Coop Obs Bygg, Clas Ohlson eller Panduro. Blomstekrukke finnes blant annet på åhlens og kremmerhuset. 

Lag din egen hengepotte - macrame. Klipp 12 like lange remser - antallet remser bestemmer du selv utfra hvor tykk du vil at hengepotten skal være. Knyt alle remsene sammen og samle 3 og 3 remser for å lage en ramme rundt potten. Deretter er det fantasien som bestemmer hvordan remsene knytes videre. Fin pynt på veggen eller i vinduet.

Captcha-image
22 mars 2015
et smykke av knapper
diy

knapper fra Panduro

Med knapper lager du kjapt et nytt smykke - enkelt og fint. 

Captcha-image
15 mars 2015
ny med spraymaling
Diy

Spraymaling fra Coop obs bygg

Spraymaling er enkel fornyelse - en gammel vase ble "ny" med spraymaling. Vask gjenstanden du ønsker å spraye, bruk hansker for å skåne hendene og spray i vei. 

Sugar - 20 mars 2015
sier:Comment Pretty great post. I simply smbtuled upon your blog and wanted to mention that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I?ll be subscribing on your feed and I hope you write again soon!
Captcha-image
8 mars 2015
mal veggen
diy, interiør, hjem

grønn maling, S1050 - B80G, fra Coop Obs Bygg

Mal veggen - gjerne med to farger. Vær kreativ og prøv noe nytt. Det verste som kan skje er at du må male over! 

Tacho - 21 mars 2015
Vi har diskutert litt frem og tiklabe om vi skal ha to store bumlinger over spisebordet. Ige5r ble vi enige om to. Retro-design hadde en stor i messing pe5 hjemmesiden og jeg sendte en Mail. Den ble solgt pe5 torsdag kunne Thomas fortelle. Lurer pe5 om det kan ha noe med innlegget ditt e5 gjf8re...hehe. Det er nok flere som oppdager disse lekkerbiskene! Nc5 er det jammen meg ikke lenge til jeg fe5r opp min. Elektrikere skal inn og montere lamper om et par uker. Juhuu!Fin sf8ndagskveill!Takk for link :)Siw
Captcha-image
1 mars 2015
DIY lampe

maling og kuler fra Panduro / lyspære og lysledning fra Clas Ohlson

Gjenbruk av julepynt laget av malte trekuler - blir til fin pynt på en enkel pendellampe.

 

Mal kulene i ønsket farge, klipp av støpselet og tre på kulene, klipp ledningen i ønsket lengde og fest støpselet. Vips så har du en fresh og unik lampe. 

Poppy - 21 mars 2015
Tere9se - det e4r inte det ve4rsta. He4rom dan i duschen var det en osinlyg hand som tog mig pe5 ryggen. Iiiiiiii!30-ne5nting: Absolut! Hittar fortfarande sme5 minnen fre5n Tutt he4r. Kan det vara ff6r att le5nga vackra stre5n syns mer dock? Eller se5 e4r det vi som ste4dar de5ligt (sant).
Captcha-image
21 februar 2015
gjenbruk - mal en stol
diy, interiør, hjem

maling fra coop obs bygg  - fargekode S1050-B90G / teppe fra Hay - løwini

Gjenbruk er i tiden - og gamle møbler blir som nye med litt maling. Fint og enkelt! 

Kate - 19 mars 2015
for en fin klokke,og den ble ulitorg fin malt..:) gf8y ne5r en ser mulighetene for e5 fikse opp det en allerede har..:) kose dere masse i frankrike..:) blir spennende e5 se bilder og hf8re hvordan det var.. det er en stor drf8m e5 fe5 reise til frankrike..:) kanskje en dag... kanskje bryllupsreisen kan ge5 dit?? tihi.. klem camilla..:)
Captcha-image
28 desember 2014
DIY smykke
diy

panduro / clas Ohlson / Coop Obs Bygg

Lag ditt eget smykke. Det eneste du trenger er perler, litt maling og tråd. 

Drider - 20 mars 2015
Hi Heidi this is such a gorgeous tag hun, its beifatuul I love the pink flowers & pink butterfly. I agree we all must stand together in the fight against Breast Cancer....United we will stand. Well done you hun. Poor you on night shifts now....I like my bed too much at night to do that lol. Take care hun.Lotsa hugs Vicky xx
Captcha-image
28 desember 2014
Kari Traa
hjem

Stadion 

Kari Traa - friske farger og god kvalitet, akkurat slik jeg liker det. 

Captcha-image
27 desember 2014
fargerik strikk
diy

garn finner du hos Nøste

Strikk i klare farger - så fresht! Idag er det ikke ingen grenser for farge og form, enten du strikker fritt eller etter mønster. 

Captcha-image
21 desember 2014
Gjenbruk
DIY, interiør, hjem

maling fra Coop Obs Bygg og Clas Ohlson 

Jeg leter alltid etter gamle stoler - de er fine, har sjarm og gjør seg alltid med litt maling.

Captcha-image
21 desember 2014
gave til vert og vertinne
hjem, interiør

de 3 første bildene er fra Kremmerhuset / de 2 siste bildene er fra Karisma

Det er alltid hyggelig å ha med noe til vert og vertinne - og en fin oppmerksomhet finner du hos Kremmerhuset og Karisma. En vase, en lysstake, putetrekk, skåler eller stearinys er alltid hyggelig å få, og er et alternativ til den vanlige vinflasken. 

Leonardo - 19 mars 2015
Vakkert!Jeg klarer ikke helt e5 linke give awyaen din se5 me5 fe5 hjelp av en bloggveninne, se5 det kommer, se5 du ikke tror ay jeg lurer deg for 2lodd.Hihi klem fra Linn
Captcha-image
18 desember 2014
Lucky Duck
hjem, interiør

Lucky Duck - 2.etasje på City Nord

En fargefest  hos Lucky Duck- og noe for enhver smak. 

Salman - 21 mars 2015
sier:Comment Good post. I be taught one thing more dilifcuft on completely different blogs everyday. It would at all times be stimulating to learn content material from different writers and observe a little bit one thing from their store. I?d desire to make use of
Captcha-image
14 desember 2014
DIY gavepapir
diy

panduro / clas ohlson

Lag gavepapiret selv ved hjelp av pepperkakeformer og litt maling - på kort tid har du skapt et originalt og personlig gavepapir. 

Captcha-image
13 desember 2014
sniktitt
diy, hjem

Nøste - ny butikk - åpner 15.desember

Jeg er full av inspirasjon etter å ha besøkt Nøste - farger over alt, reoler og vegger fylt opp med garn, knapper i alle fasonger og plass til å utfolde sine kreative ideer. Nå må jeg lære meg å strikke! 

Captcha-image
12 desember 2014
smak & behag
hjem

smak & behag - 2.etasje på City Nord

Smak & behag har noe for alle - her finner du gaven til den som har alt, den perfekte oppmerksomhet til vert og vertinnen eller noe som kan pryde din egen kjøkkenbenk. 

Captcha-image
7 desember 2014
spraymaling
diy, interiør, hjem

spraymaling fra Coop Obs Bygg

Lek med farger - gamle glass og lysestaker blir nye og fine med spraymaling. Lett å påføre og tørker raskt. 

Captcha-image
6 desember 2014
nøste
diy

foto av Nadia Norskott / plaggene er laget av Hilde Annely

Nøste - ny butikk på City Nord åpner 15. desember. En butikk for alle kreative sjeler som elsker håndarbeid. 

Lene - 8 desember 2014
Det blir stas! :)
Captcha-image
4 desember 2014
Julepynt
interiør, diy, hjem

juletrepynt fra Åhlens 

Jeg samler på julepynt - og kjøper et par julekuler hvert år. Slik får jeg en fin miks av ulike farger og former. I år fant jeg mange fine krystaller hos Åhlens. For å gi pynten et litt personlig preg, byttet jeg ut sølvbåndet med nenonrosa tråd. 

Captcha-image
30 november 2014
Original julekalender
diy, interiør, hjem

maling (SO530-B530G) og sponplate fra Coop Obs Bygg

Lag julekalenderen på 1-2-3 - det eneste du trenger er en sponplate, sirkelsag, maling hammer og spiker. 

Captcha-image
30 november 2014
Oppbevaring
interiør, hjem

kurver fra Åhlens / knappet og garn fra Panduro

Det er alltid noe fint å finne på Åhlens - min siste fristelse var disse fine oppbervaringskurvene som passer perfekt til et fargerikt hjem. Kurver til oppbevaring blir det aldri for mye av. 

Captcha-image
26 november 2014
elfa
interiør, hjem

hvite veggskinner med melaminhyller fra Coop Obs Bygg

Så enkelt - og fint. Hyllene fra elfa funker fint til både stuen og hobbyrommet. Praktisk, rent og delikat. 

Captcha-image
23 november 2014
Førjulskos
interiør, diy, hjem

verktøy fra panduro, kremmerhuset og åhlens

Vær kreativ når julegavene skal pakkes inn - bruk perler, juletrepynt og teip for å skape en personlig gave. 

Captcha-image
21 november 2014
Julegavetips til han
interiør, hjem

sko - Stadion/ jakke - Solid / sekk - Stadion / termokopp - Løwini / verktøy - Coop Obs Bygg 

Farger er ikke forbeholdt jenter - gutter kan også bruke farger. 

Captcha-image
19 november 2014
En fargerik julegave til henne
interiør, hjem

moccamaster - Coop Obs (finnes også i andre farger) / gulvteppe i ull - Løwini / ullundertøy - Stadion / lampe - Kremmerhuset / veske - Bagorama

Farger sprer glede - og lyser opp den mørke tiden vi er inne i nå. Så når julegavene skal handles inn, er utfordringen å styre unna det sorte og grå, og heller velge en friskere farge. Vi har alle godt av litt farge i hverdagen! 

Lene - 19 november 2014
Stili :)
Captcha-image
16 november 2014
DIY juletrepynt
DIY, interiør

maling fra clas Ohlson (gul) og CoopObs bygg (SO530-B50G og SO520-B90G) / verktøy fra panduro 

Lag juletrepynten selv - ta kreativiteten tilbake og la fantasien få fritt spillerom. Det eneste du trenger er maling, trekuler og tråd. 

Captcha-image
13 november 2014
Skjøteledning
interiør

Clas Ohlson - kr. 99

Skjøteledninger er i utgangspunktet bare i veien - ikke er de fine heller. Gleden var derfor stor når jeg kom over fargerike skjøteledninger!

Lene - 13 november 2014
Stili!! :)
Cicilie - 13 november 2014
Liker! Hater skjøteledninger og har aldri tenkt på å framheve de. Men dette var tøfft! :)
Captcha-image
11 november 2014
Fargerik inspirasjon
Interiør, diy

en malt fjøl / fant ingen tapet, så jeg klistret prikker på veggen / en gammel stol ble ny med maling

Fargerik inspirasjon - det er hva jeg ønsker å formidle gjennom min blogg for City Nord. Farger sprer glede, enten det er bruk av farger i interiøret eller bruk av fargerike klesplagg. I tillegg ønsker jeg å påvirke til kreativitet samt fremme motivasjonen til å skape noe selv.

Bloggen vil inneholde fargerike bilder, hovedsaklig fra mitt hjem, med produkter som er å få tak i på City Nord.

La deg inspirere!

 

 

 

Captcha-image
11 november 2014
Lag din egen poster!
diy, interiør

verktøy finner du på Panduro / ramme fra Åhlens

Jeg har ofte en idè om hva som skal henge på veggen  - men det er sjelden at jeg finner det jeg vil ha. Så da er løsningen å lage veggpryden selv.  Personlig, orginalt og kreativt!

Captcha-image