28 juli 2018
Takk for meg

- Bilder fra bloggarkivet -

Etter to flotte og lærerike år, har mitt bloggeventyr for City Nord kommet til en ende. Ett nytt kapittel i mitt liv skal skrives, oppleves og husket. Jeg skal flytte til Oslo for å studere! Det kribler i magen bare av tanken. I august forlater jeg trygge, fine Bodø, og skal stå på egne ben i nye omgivelser. Jeg gleder meg helt vanvittig! 

Høstens begivenheter kryper raskt innpå, selv om temperaturene i Bodø (endelig!!) skriker sommer og sol. Det er kun kort tid til alt skal være klart, og jeg suser rundt i toppfart for å rekke all pakkingen, jobb og samtidig nyte den siste tiden jeg har her i Bodø.

Jeg takker alle som har fulgt meg her inne, og de som ga meg muligheten til å formidle gjennom senterbloggen.

Takk for meg

Klem, Birgitte

Captcha-image
20 juli 2018
kream
mote

Genser fra H&M - 999,- | Topp fra Gina Tricot - 249,- | Smykke fra Gina Tricot - 119,- | Mac prep and prime face mist fra Kicks - 175,- | Maison Margiela Replica "Beach walk" parfyme fra Fredrick og Louisa | 

♡ Sensommer, svale netter, frisk luft, iskaffe og bare føtter i sanden 

Captcha-image
13 juli 2018
gavetips: til han
mote

Rædical Urban Selection skjegg-olje fra Bertoni 249,- | BERG klokke fra Bertoni 2500,- 

Å finne gaver til sin bedre halvdel kan være vanskelig, spesielt når vedkommende ikke "ønsker seg noe spesielt". Derfor ønsker jeg å anbefale to kvalitetsprodukter som lett vil falle i smak hos de fleste.

Dersom han har et skjegg han er stolt av, anbefaler jeg Urban Selection skjegg-olje fra Rædical! Denne veganske og 100% naturlige oljen gir skjegget en sunn og skinnende look, mens den pleier og dufter herlig! Ingredienslisten er kort og enkel, og består i hovedsak av jojoba, mandel og castor olje. Jeg anbefaler spesielt Urban Selection for dens gode duft av sitrus, treverk og vanilje. Oljen får du kjøpt hos Bertoni Bodø, og her kan du finne ulike skjeggoljer for ulike behov. 

Klokkene fra BERG er noe helt for seg selv! Disse elegante og tidløse klokkene er inspirert av norsk natur, og er den første klokken i verden med reimer av ekte lakseskinn! Dette er en høykvalitets-klokke med sveitsisk urverk og riperesistent safirglass som er vanntett opp til 50m dyp! Reimene kan lett byttes ut i ulike farger, og man kan mikse og matche så mye man ønsker! Klokken fås også kjøpt hos Bertoni Bodø. 

Captcha-image
7 juli 2018
gylne favoritter
mote

Smykke fra Gina Tricot | Solbriller fra H&M

Sommer-antrekket er ikke komplett uten tilbehør, og disse to nydelighetene går til det meste. 

Captcha-image
26 juni 2018
Tonervann: hva er det egentlig?
velvære

Effaclar tonervann fra la roche posay | Vitus Apotek

Tonervann har lenge vært helt fjernt og blitt sett på som unødvendig i min hudpleierutine. I mine øyne var det bare vann, og det hadde jeg allerede i springen, haha. Etter å ha sett et par jenter på nettet snakke varmt om ansiktsvann, plukket jeg nokså tilfeldig med meg en toner på "2 for 1" salg, og har ikke klart meg foruten siden! 

Men, hva er egentlig tonervann?

-Det jeg har lært hittil, er at tonervann er en veldig flytende vannbasert lotion ment for å rense huden ytterligere etter bruk av rens/vask. Produktet påføres gjerne med en bomullspad morgen og kveld. Tonere kan inneholde mange aktive ingredienser tilpasset ulike behov og hudtyper. Tonervann kan f.eks fjerne døde hudceller skånsomt og effektivt, som gir glødende, frisk og myk hud. Exfolierende tonere fungerer ved kjemisk peeling, som er mer skånsomt enn fysisk peeling (skrubbprodukter som fysisk fjerner død hud) Det kan også minske porer, gi fukt og balansere hudens pH (blant masse annet bra!) Felles for tonere er dets væske-formula, som raskt trekker inn i huden og jobber mer i dybden enn f.eks en krem eller rens. 

For meg er tonervann ett av de produktene som VIRKELIG gjør en synlig forskjell. Etter jeg fant tonere som passet mine behov, har porene mine blitt mindre, urenheter har minsket enormt og huden min er mer balansert. For øyeblikket bytter jeg mellom Cosmicas Rebalancing Toner (Vitus Apotek) og La Roche Posay Effeclar (også Vitus). Cosmicas toner er skånsom men effektiv, og opprettholder hudens balanse, med AHA-syre som lett eksfolierer. Jeg blir verken tørr eller oljete etter å ha brukt denne toneren fast. La Roche Posay Effeclar inneholder derimot alkohol og er beregnet for å bekjempe overproduksjon av olje, talg og urenheter, og er dermed litt tøffere mot huden i lengden -jeg bruker derfor kun et par ganger i uken. Den er likevel gull verdt de gangene hormonene er på avveie og urenheter dukker opp. 

 

 

Captcha-image
17 juni 2018
Svale antrekk og sand fra Sahara
mote

Topp fra Bikbok - 149,- | Totebag fra Søstrene Grene 10,-

Nå har jeg landet trygt i Bodø etter en lang og søvnig flytur fra Spania. Denne uka har vært fantastisk! Jeg nøt hvert øyeblikk av turen, men det er likevel ingenting som slår den friske lufta i Bodø. 

Med over 28 varmegrader og stekende sol, returnerte jeg ofte til skyggen og de heldekkende, svale plaggene i kofferten. Mitt go-to antrekk ble en stor og lys linbukse og denne hvite bomullstoppen, sammen med en ekstremt praktisk og billig totebag fra Søstrene Grene (kun 10kr!).

Dessverre (og morsomt nok) ble dette antrekket raskt skittent, på grunn av all sanden som hadde blåst hele veien fra Saharaørkenen og inn til den lille byen Torrevieja i Spania. 

Captcha-image
6 juni 2018
ny selvbrunings-favoritt
velvære

St.Tropez Bronzing mousse i Dark og påføringsvott fra Velvotan | kjøpt på Vita 

Jeg har lenge sverget til St. Tropez selvbruningskrem "Gradual tan", som gir en fin glød og varme til huden. I sommermånedene liker jeg å ha litt ekstra dyp brunfarge, og har vært på leting etter noe mer effektivt for å bli brun raskt. St. Tropez Bronzing mousse i Dark har blitt min nye favoritt! Selvbruningen er i mousse-formula, som raskt trekker inn i huden slik at du kan fortsette med dagen/legge deg å sove uten å være redd for å skitne til laken eller klær. Fargeresultatet er en fin og naturlig brunfarge, som om man skulle vært en uke i Syden. Dette har blitt min go-to når jeg ønsker en dypere brunfarge raskt, og bruker St. Tropez selvbruningskrem for å opprettholde brunfargen og tilføre huden fukt og glød. Perfekt for oss som ikke blir brune naturlig! 

Captcha-image
3 juni 2018
ferie-forberedelser og flere kjoler
mote

Bomullskjole fra H&M

Om nøyaktig én uke vandrer jeg gjennom Spanias solrike gater, drikker iskald cola og koser meg i varmen. Garderoben kommer seg sakte men sikkert, og jeg har sikret meg enda en herlig sommerkjole! Denne skjorte-kjolen er laget av 100% bomull og perfekt for varme dager! 

Captcha-image
22 mai 2018
sommer-kjolen
mote

Kjole fra Lindex - 399,-

Lette og luftige kjoler er noe av det deiligste å ha på i sommervarmen, og for litt siden fant jeg denne sukker-søte kjolen fra Lindex. Stoffet er tynt og mykt, uten å være gjennomsiktig, og kan både pyntes opp til hagefest eller kastes over badetøyet på stranden. 

Captcha-image
15 mai 2018
en lysere tid
inspirasjon

Det Nye magasin - Coop Obs | Bikini - H&M | Dugg yoghurtis - Coop Obs | Korres ansikts- og kroppssolkrem - Vita | Burt's Bees lepomade - Apotek 1| Solbriller - Bikbok | 

Ingenting slår lykken jeg får av vår og varme. Rikelig med lys hele døgnet, varme, sterk sol og blå himmel. Å kunne ligge i senga på kvelden med solbrent hud og vinduet på vidt gap for å kjenne trekk av sval, frisk luft. Forventingene til en sommer fylt med slike dager. Varmen og sola som fargelegger et trist og grått landskap med grønt, lilla, hvitt og gult. Det er lett å drømme seg bort, håpe og glede seg i mai måned. 

Captcha-image
13 mai 2018
på ønskelista

Sølvavheng (plate med veps) designet av Therese Lindgren for Glitter

Jeg har en liten forkjærlighet for insekter, og har allerede en liten bille i gull rundt halsen. Det er dermed ikke rart jeg falt for Therese Lindgrens nye design for Glitter, inspirert av Skandinavias dyr og natur. Smykkene har en "organisk" og naturlig utforming og er laget av ekte sølv!

Captcha-image
5 mai 2018
hudpleietips: 2-1 cotton ovals
velvære

2-1 exfoliating bomullspads fra kicks 

Denne lørdagen har jeg et lite velvære-tips til dere! For en stund siden oppdaget jeg Kicks sine 2-1 bomullspads, og jeg er frelst! Disse er perfekte for å fjerne sminke i hele ansiktet, samt påføre tonere. Ovalene er tosidige, med en myk side for skånsom sminkefjerning rundt øyne samt påføring av ansiktsvann/toner, samt en side med myke nupper som eksfolierer huden og stimulerer blodsirkulasjon i ansiktet. Etter bruk føles huden ekstra ren, myk og sunn ut. Ovalene er også ekstra store, og en pad varer mye lengre enn en vanlig bomullspad! 

Captcha-image
24 april 2018
florals for spring
mote

Fra venstre til høyre: Bluse fra H&M | Bluse fra BikBok | skjørt fra BikBok 

floral-print inspirert av vårens oppblomstring av farger, frukt og planter er ikke noe nytt, men like oppkvikkende og pent hvert år! Denne våren foretrekker jeg store mønstre, spreke fargepalletter og "flytende" stoff med mye bevegelse og volum. 

Captcha-image
17 april 2018
checkered
mote

Rutet bukse fra Only - 379,-

I dag fant jeg denne skatten fra Only! Buksen har små svarte og hvite ruter og er i et tykt og behagelig stoff. 

Captcha-image
10 april 2018
koreansk hudpleie
velvære

K GLO sheet masker fra H&M | 49,- |

Koreanske kvinner er kjente for sin sunne, glødende og ungdommelige hud. Derfor har også koreansk hudpleie blitt stort i resten av verden, og har nå reist hele veien til lille Norge! I det siste har jeg sverget til "sheet" masker, som er tynne masker fylt med serum med ulike egenskaper. Disse skal ligge på huden i ca 15 minutter, før du fjerner masken og masserer restene av serumet inn i huden.

Mine favoritter fra K GLO er veganske, og selve masken er laget av 100% kokosnøtt-juice. Jeg sverger til ansiktsmasken "Hydrating" som gir masse fukt og har en kjølende og avslappende effekt! Øyemasken "Smoothing" lindrer mørke ringer, hovne øyne og virker avkjølende. Perfekt når du trenger en oppkvikker!

Captcha-image
3 april 2018
the pink blazer
mote

Rosa Blazer fra Gina Tricot

Våren er her, og det betyr et friskt påfyll av spreke farger og blomsterprint i butikkene. Som de fleste vet, er jeg utrolig svak for fargen rosa! Dermed klarte jeg rett og slett ikke dy meg da jeg fikk øye på  denne rosa blazeren fra Gina Tricot! Blazeren vil gi et ekstra "kick" til et hvert basis-antrekk, og kan også brukes sammen med andre spreke farger. 

Captcha-image
25 mars 2018
lag et påskeegg til en du er glad i!
diy

Påskeegg fra nille | Bok - Ildvitnet av Lars Kepler fra Coop Obs | Sjokoladeegg fra Nille | Sachajuan hårkur fra Vita | Ole hendriksen øyekrem fra Kicks | Kvikk-lunsj fra Coop obs | Supermix sur fra Coop obs | 

Det er alltid hyggelig å gjøre noe ekstra for de man er glad i rundt høytider, og i år har jeg bestemt meg for å lage påskeegg mine beste venninner. Det som er så flott med påskeegg, er at man kan fylle dem med hva man vil og lage et personlig preg på hvert egg, slik at det passer perfekt til mottakeren. 

Håper alle får en fantastisk fin påske, fylt med finvær, hyttekos, kakao og hygge! 

Captcha-image
16 mars 2018
the perfect white jeans
mote

"Perfect jeans" fra Gina Tricot 

Letingen på de perfekte hvite jeansene er over! Disse buksene fra Gina Tricots "The Good Project" er høy i livet, har lett utsving i bena og er laget av robust, bærekraftig denim med lett stretch. 

Captcha-image
5 mars 2018
100kr rabatt på jeans!
mote

Jeans fra Bikbok

Hos Bikbok får du nå 100kr rabatt på alle jeans, og jeg har funnet mine favoritt stiler! Dra innom Bikbok City Nord for å finne din perfekte match. 

Captcha-image
26 februar 2018
På ønskelista: all white
mote

På ønskelista: 

 

Jeans med vide ben fra H&M | Dressjakke fra H&M | YSL neglelakk fra Kicks | Common Projects sko (original achilles low) fra Høyer | Belte fra Bikbok | Smykke fra H&M | Duftlys fra H&M home |

  

Captcha-image
20 februar 2018
Ilse topp

Bluse "Ilse topp" fra Gina Tricot | Dressbukse fra Days Like This

Her om dagen fant jeg en ny bluse å legge til i samlingen. Denne er litt vågal med v-utrigning og puffermer, men har en herlig fasong og sofistikert krem-farge. Jeg føler meg litt som et pikekyss i denne blusen! Toppen finner du hos Gina Tricot, og er på bildet stylet med en klassisk svart dressbukse fra Days Like This. 

Captcha-image
15 februar 2018
ta med deg musikken overalt!

Klipch Groove bluetooth-høytaler nedsatt fra 1490kr til 699kr

Denne uken har Coop Obs! tilbud på Klipsch Groove bærbare bluetooth-høytaler! Med denne høytaleren kan du ta med deg god lyd og musikk overalt, om du så skal på hyttetur, strandferie eller bare slappe av i stua. Høytaleren har 8 timers batteritid, er trådløs og kan kobles til både bluetooth og AUX. 

Captcha-image
10 februar 2018
enkel bruschetta med tomat og basilikum
oppskrifter

Bruschetta for 3-4 personer | Du trenger: Fersk basilikum, 1 pakke Cherrytomater, 1-2 rødløk, 2 fedd hvitløk, olivenolje og lyst brød. Min favoritt er butikkstekt Gresk Landbrød fra Coop Obs! 

Bruschetta er superenkelt å lage og passer perfekt til vinkvelder med vennegjengen. Du kan variere ingrediensene etter egen smak, og legge til både avokado, mozarella eller spekeskinke. 

Fremgangsmåte: 

1. Varm olivenolje i en panne og stek skiver av Landbrødet til det blir sprøtt og gyllent ( Brødskivene kan også pensles med olivenolje og stekes i ovn på 250° C til skivene er sprø og gyldne)

2. Finhakk tomater, basilikum, rødløk og hvitløk sammen i en stor bolle. Tilsett gjerne olivenolje og salt og pepper i blandingen. 

3. Fordel blandingen på toppen av brødskivene og nyt! (for det lille ekstra, legg en skive spekeskinke eller mozarella på brødet før tomatblandingen) 

Captcha-image
30 januar 2018
effekten av et godt duftlys
interiør

Saijo Persimmon duftlys fra Voluspa -fås kjøpt på Høyer

Et godt duftlys endrer hele stemningen i et rom, og kan gi deg følelsen av renhet, natur og varme. Det kan ta deg tilbake i tid, eller bringe frem følelsen av en annen årstid. I de kalde vinterdagene lengter jeg sårt etter varme dager, og dette duftlyset fra Voluspa dufter herlig av vår. Lukten er søt, lett og frisk, og minner om ispinner, blomster og kjølige sommerdrinker. 

Captcha-image
26 januar 2018
jordbærpikene
mat

Kremet pasta med kylling fra Jordbærpikene

Jordbærpikene har nylig åpnet på City Nord, og jeg har allerede forelsket meg i kaféen! De har en rekke herlige måltider, og tilbyr både luns-j og middags-alternativer. Min favoritt er Kremet pasta med kylling (med bacon, hvitløksbrød og aioli som tilbehør.) De har også en fantastisk Americano! Kaféen er hyggelig og stilren, med god atmosfære og mange sitteplasser. Personalet er svært service-innstilte, og møter deg med et stort smil. Besøk jordbærpikene neste gang du er på CN, og du er garantert en god spiseopplevelse. 

Captcha-image
19 januar 2018
ett av mine beste kjøp
mote

Silkemorgenkåpe fra H&M

Jeg elsker silke, og jeg elsker blonder! Denne silkekåpen har jeg hatt lenge og brukt hyppig. Kåpen er utrolig god å ha på og ser helt nydelig ut. Man føler seg virkelig elegant og vakker i dette plagget. Kåpen har blitt flittig brukt, både som svalt avslappingstøy om sommeren og morgenkåpe mens jeg sminker meg. Den ble også mye brukt da jeg var på strandferie, siden den er så lett å bare kaste over badetøyet etter en dukkert, uten å få sand og saltvann på andre klær (kåpen var kjøpt billig på salg). Akkurat denne var på salg på H&M i sommer, men jeg har sett svært like og ikke minst vakre kåper på Change.  

Captcha-image
11 januar 2018
kickstart motivasjonen med nytt treningstøy
mote

Sportsbher, øverst til neders: H&M, XXL, XXL, XXL | Topper, venstre til høyre: H&M, XXL, XXL | Treningstights fra XXL

Det er tøft å starte, og det er tøft å holde det gående. Noe som alltid kickstarter min treningsmotivasjon er nytt treningstøy. Jeg elsker å føle meg fresh og sporty på treningssenteret! Behagelig tøy du føler deg bra i gjør underverker for både motivasjon, selvfølelse og prestasjon. Føler du deg bra, er det mye enklere å prestere bra. Her er en samling av flott treningstøy fra både H&M og XXL. Hvis du ikke er noe tilhenger av treningsentrene, har stormberg stort utvalg av utejakker som passer perfekt til joggeturen i vinterkulda! 

Du kommer langt ved å tro på deg selv. Lykke til med nyttårsforsettene! 

Captcha-image
5 januar 2018
endelig blond igjen

Balayage, farge og styling av Elena på bech frisør og lakkbar

Etter et helt år uten farge, bleking og varmebehandling har endelig håret mitt vokst ut til å bli langt, sunt og sterkt igjen. Det har gjort underverker å la håret puste, og endelig var tiden inne for en oppfrisker. Flinke Elena på Bech frisør og lakkbar tryllet frem en nydelig balayage og fjernet gule/oransje toner fra håret mitt. Resultatet ble en naturlig blondfarge som verken var for kald eller for varm. Jeg er så fornøyd! 

Captcha-image
31 desember 2017
mitt nyttårs-antrekk
mote

Topp fra Only | Smykker og ring fra Glitter 

Endelig har kvelden fylt med glitter, champagne og fyrverkeri kommet! I år kjører jeg fult ut med masse glitter og diamanter, og skal nyte kvelden sammen med gode venner. Ønsker alle en fantastisk feiring og et strålende 2018!

Captcha-image
21 desember 2017
julegaver i siste liten
velvære

Gavesett fra Vita

Er du sent ute i gaveshoppingen til dine venninner? Akkurat nå har Vita 20% på en rekke gavesett fra kjente merker som Korres og Ole henriksen. 

Captcha-image
14 desember 2017
Din guide til julekjoler
mote

1. Gina Tricot | 2. Bik Bok | 3. Gina Tricot | 4. Gina Tricot | 5. H&M | 6. H&M | 7. H&M | 8. H&M | 9. H&M | 10. H&M | 11, Bik Bok | 12. H&M | 13. Only | 14. Only | 15. Bik Bok | 16. Gina Tricot | 

Har du ennå ikke funnet årets julekjole i alt førjulskaoset? Fortvil ikke, for jeg har satt sammen en guide med hele 16 fantastiske julekjoler, til en hver smak og preferanse -så har du én ting mindre å stresse med i jula. 

Captcha-image
7 desember 2017
selvlagde julekort
diy

Kort og konvoluttsett og fargepenner fra panduro

I år bestemte jeg meg for å lage egne julekort til mine nærmeste. Det viste seg å være mye morsommere enn jeg først antok, og endte opp med å lage mange forskjellige design. Dette er en super førjulsaktivitet som kan gjøres både på egen hånd og sammen med andre. Og best av alt kan du spre juleglede og kjærlighet til de nært deg! Du kan selv velge akkurat hvordan du vil lage dem og hva du vil bruke. Jeg gikk for en simpel og minimalistisk stil, og trengte bare to penner og et par julekort. Panduro har nå et stort utvalg av ulike blanke kort, fargepenner, maling og pynt til julekort -la fantasien spre juleglede i år!

Captcha-image
28 november 2017
skin emergency-kit
velvære

Origins Drink Up Intensive overnight mask | Origins Out Of Trouble 10 minute mask | Origins Super Spot Remover | Fås kjøpt hos Kicks 

I tillegg til min faste hudpleierutine, har jeg også faste produkter til ekstra krevende perioder. 

Origins Drink Up Intensive overnight mask er et "must" for meg i mørketiden. Den kalde, nordnorske vinteren har en tendens til å etterlate huden min knusktørr, stram og flassende. Denne masken påføres rett før sengetid og gir intensiv fuktighet natten lang. Du våkner opp med deilig myk hud, og krisen er avverget. 

Når jeg er på andre siden av spektrumet med hormonelle utbrudd og urenheter, bruker jeg Origins Out of Trouble 10 minute mask en gang i uken, og påfører Origins Super Spot remover til urenhetene flere ganger daglig for å tørke ut, fjerne bakterier og pleie hormonell hud. 

Som Kicks kundeklubb får du også nå 20% på alle ansiktsmasker fra Origins! 

Captcha-image
24 november 2017
drømmegenseren
mote

Yana rib Slate Grey genser fra Acne Studios (2199kr) - fås kjøpt hos Høyer 

To måneder har gått siden jeg først prøvde denne grå genseren på Høyer. Helt siden da har jeg vært stormforelsket! En tilsynelatende alminnelig grå genser viste seg å ha en unik passform, tungt stoff i høy kvalitet og superpuffy ermer. 

Den er ganske kostbar for å være en "vanlig" grå genser, men for meg er den absolutt verdt det. Hvis du tenker som meg, bør du være rask! Det er nå kun 3 slike gensere igjen hos Høyer. 

Captcha-image
16 november 2017
naturlig hårpleie
velvære

Noughty Haircare "wave hello" serien - fås kjøpt på H&M 

Ett nytt merke hårpleie har ankommet City Nord, og det har raskt blitt en favoritt hos meg. Noughty Haircare består av hele 97% naturlige ingredienser, er helt uten silikoner, parabener og sulfater. Merket er også vegansk og tester ikke på dyr! De har en rekke hårpleieserier tilpasset ulike hårtyper og behov, og personlig har jeg forelsket meg i "Wave Hello" serien. Spesielt tilpasset krøllete hår, får den fram og gir næring til bølgene med en rekke naturlige ingredienser som avokadoolje, olivenolje, kokosnøttolje, tang og irsk mose. I tillegg er produktene svært budsjettvennlig! 

Captcha-image
12 november 2017
min superenkle brynsrutine
sminke

Lash and eyebrow dye fra Depend i fargen dark brown - fås kjøpt hos Vita, Cubus og H&M | Nyx Micro brow pencil i fargen Taupe - fås kjøpt hos H&M 

De siste månedene har jeg funnet ut at "less is more" når det kommer til mine bryn. Jeg elsker den uanstrengte looken av naturlige bryn! Dipbrow, brynsgele og concealer er byttet ut med semi-permanent farge og lett sminke. Nå farger jeg brynene mine en gang i måneden, napper sjeldent og aldri ubudne hår og fyller inn den naturlige brynsformen med hårlignende blyantstreker. Resultatet er vakre, uanstrengte bryn. Jeg sparer også SÅ mye tid og penger på denne rutinen!

Captcha-image
29 oktober 2017
party season
mote

Kjole og bukse fra H&M | Topp og veske fra Gina Tricot 

Festsesongen er i gang! Halloweenfester og julebord står for tur -og hver anledning krever et glamorøst antrekk. Jeg har samlet litt inspirasjon til årets festantrekk, og kommer snart ut med mine beste tips til julebordsminke på budsjett! 

Captcha-image
25 oktober 2017
mine ferie-essentials
velvære

St. Tropez gradual tan everyday tinted body lotion fra Vita | La Roche-Posay solkrem spf 50+ fra Apotek 1 | Idoform travel fra Apotek 1 |  Dermica Sensitiv solkrem til ansikt spf 50+ fra Apotek 1 | Dermica After Sun gel fra Apotek 1 | Roots sandaler fra Eurosko | 

Nå skal jeg til Spania for første gang! De siste forberedelsene er gjort, og jeg føler meg endelig klar til å møte varmen i utlandet. Jeg krysser fingrene for et solfylt opphold, og har gått til innkjøp av alt huden min trenger for å holde seg sunn og beskyttet i solsteken. I tillegg er jeg avhengig av litt kunstig brunfarge, siden jeg ikke blir noe annet enn rød av sol. 

Captcha-image
21 oktober 2017
the cotton candy sweater
mote

ullgenser fra Maud - fås kjøpt på Høyer

En stor applaus til kjæresten min som virkelig traff blinken med årets bursdagsgave. Denne herligheten er laget av alpakka- og merinoull og er skapt for kalde kvelder og kos. Den minner meg også om sukkerspinn, noe som gir litt ekstra glede i mørketiden. 

Captcha-image
10 oktober 2017
ny favoritt
sminke

Max factor healthy skin harmony foundation - fås kjøpt hos Cubus, Vita og H&M

Etter 5 år med samme foundation, jeg har endelig funnet en ny favoritt! Healthy Skin Harmony fra Max factor er perfekt til min hudtype og preferanser innen foundation. Produktet er fuktighetsgivende, har spf 20 og vitaminer som pleier og tar vare på huden. I tillegg inneholder den oljeabsorberende partikler som hindrer oljete hud i løpet av dagen. 

Foundationen har lik konsistens som en BB-cream eller fuktighetskrem, men har medium til full dekkevne og legger seg jevnt og fint på huden. Porer, urenheter og rødhet blir mindre synlig. Resultatet er en sunn, glødende og frisk hud. Da jeg først prøvde den, stoppet jeg ved hvert speil for å se på min egen hud, som aldri har sett bedre ut med noen annen foundation. En superhit hos meg!

Tips: Foundationen oksiderer litt etter applikasjon, og jeg vil anbefale å gå en farge lysere enn du tror du trenger. Påføres best med en fuktig beauty blender (fås kjøpt hos H&M)

Captcha-image
4 oktober 2017
Stormberg
mote

Boblejakke fra Stormberg

Akkurat nå har Stormberg på City Nord stort salg på mange ulike utejakker. Jeg fikk denne supergode boblejakken til kun 350kr (originalpris 699) For et kupp! 

Captcha-image
30 september 2017
Nuture me
velvære

 Ole Henriksen Nuture me Moinsturizing cream fra Vita

Selv om vi har blitt velsignet av en så mild og frisk høst, synker temperaturen. For noen av oss (meg, blant annet) betyr dette tørt hår, tørre lepper og hud. Det nordiske klimaet gjør sin påkjenning på et hvert ansikt, uansett hudtype og alder.  Akkurat nå har Vita på City Nord 20% avslag på alt fra Ole Henriksen, noe som gjør det lett å velge kvalitetshudpleie etter dine behov -uten å tømme pengboka. 

Jeg ble anbefalt Nuture Me, en insensiv fuktighetskrem beriket med pleiende og styrkende vitaminer og nypeolje. Kremen er silkemyk og lett, og trekker inn i huden på et blunk. Etter påføring kjennes huden avkjølt, smidig og sunn. Perfekt dagkrem å påføre før sminke! 

Captcha-image
26 september 2017
fargeinspirasjon: rød
mote

Denimjakke og kåpe fra H&M | Rituals kroppsskrubb fra Kicks | Øredobber fra H&M | Sko fra Bianco |  Bh fra Høyer | 

Rødt er tilbake og hottere enn noen sinne. La deg inspirere og stjel oppmerksomheten i høst!

Captcha-image
17 september 2017
drømmekåpa
mote

Kåpe fra Høyer

Denne nydelige kåpen fås kjøpt hos Høyer, og er en sikker vinner i de kalde tidene vi går i møte.

Captcha-image
9 september 2017
verdens kuleste bukse
mote

Bukse fra Only

Med denne råe buksa er du garantert å snu noen hoder ute på byen! Jeg har falt HELT pladask for den. Tøff, feminin, komfortabel OG har en klassisk passform med høyt liv og litt sleng i bena -hva mer ser man etter i en bukse? 

Captcha-image
27 august 2017
på ønskelista
mote

2-pack gullsmykke fra H&M | Kåpe fra H&M | Strikket genser fra Gina Tricot | Skjerf fra Gina Tricot | Veske fra H&M | O.P.I neglelakk i fargen Malaga Wine fra Kicks | Belte fra H&M | Loafers fra Bianco |

Gi meg duse toner, gull og strikk i høst 

Captcha-image
25 august 2017
ivareta sommer-gløden
velvære

St. Tropez selvbruningskrem fra Vita 

Høsten sniker seg innpå, og det kan være vanskelig å si farvel til solfylte dager og gyllen hud. Denne fuktighetskremen fra St. Tropez er perfekt for å beholde sommergløden! Et tynt og jevnt lag legger leg fløyelsmykt over huden og etterlater en umiddelbar gyllen farge og glød -huden ser SÅ mye sunnere ut! I løpet av kun 4 timer har fuktighetskremen utviklet seg til en herlig brunfarge på huden, som sitter lenge og enkelt kan bygges opp med flere applikasjoner. Elsk! 

Captcha-image
10 august 2017
redning i regnet
mat

sushi fra sushi point 

Selv om regnet faller ned i ujevne intervaller, skal denne torsdagen tilbringes med godt humør. Litt av dette godet humøret fant jeg på Sushi Point, en gjenganger hos meg. 

Captcha-image
3 august 2017
striper
mote

Bluse fra H&M

Striper er tilbake! Denne herlige sommerdagen gikk jeg utenfor min egen komfortsone og kjøpte en pinstriped bluse/skjorte med åpent skulderparti, små knapper og tørklelignende knyting. En gjenganger i de fleste klesskap, med en spesiell vri. Du finner den hos H&M!

Captcha-image
26 juli 2017
bullet journaling
tips

Blank notatbok fra Norli

Å holde struktur hverdagen kan være utfordrende, spesielt nå om sommeren. Varme dager, lange netter, jobb og ferie kan påvirke både rutine og døgnrytme. Som en nokså glemsom og vimsete person, er struktur svært viktig, og jeg har nå funnet en måte å holde styr på hverdagens gjøremål: Bullet journaling! 

Bullet journaling benytter i stor grad kulepunkter/stikkord, og er en blanding av dagbok, huskelister, oppskrifter, tegninger og tanker. Istedenfor å ha ulike bøker/notater på telefonen, samler jeg alt i én og samme bok som lett passer i vesken. Alt du trenger er en notatbok og penn, og du kan notere ned tanker i løpet av dagen. Dette er også en koselig og nyttig hobby i sommervarmen, som verken trenger strøm eller wifi. Perfekt på reise! 

Teknikkens hovedpunkter innebærer:

  • -Daglig logg (hva du gjorde/må gjøre, andre observasjoner)
  • -Månedlig logg (kalender, spesielle datoer)
  • -Tilfeldig loggføring (gjennom dagen, tanker, tegninger, planer eller beskjeder)
  • -Fremtidslogg (kalender, mål for året, arrangementer, bursdager osv)
Anneli - 6 august 2017
Panduro Hobby har alt du behøver for å komme raskt i gang – Bullet Journals (selve bøkene), markers, notes og en mengde ulike penner selvfølgelig. Pennene har vi dessuten testet nøye og dette er de absolutt beste vi har funnet.
Captcha-image
21 juli 2017
statement sunglasses
mote

Venstre side, fra øverst til nederst: Kamel fra H&M - 299kr | Belina fra BikBok - 79kr |  Elionwy fra BikBok - 129kr | 

Høyre side, fra øverst til nederst: Rose gold fra H&M - 89,90kr | Speilglass fra H&M - 139kr | Augusta fra BikBok - 99kr | 

Finværet har endelig kommet tilbake til Bodø, og med den sterke sola er det viktig å ta vare på synet. Jeg har leter frem mine favoritter innen særegne solbriller, som du enkelt kan finne på City Nord!

Captcha-image
7 juli 2017
diy t-skjorte med print
diy

sysaker fra panduro 

Denne fredagen bestemte jeg meg for å fyre igang et lite "gjør det selv" prosjekt! Jeg har lenge beundret Picassos tegninger, og bestemte meg for å bringe ett av mine favoritter til liv på eget vis. Broderi! Dermed tok jeg turen til Pandoru på City Nord, hvor jeg fant alt jeg trengte. En gammel tskjorte fra skapet ble dratt frem og skisset på, og dermed sydde jeg enkle sting langs skissen. Dette er en superenkel og morsom måte å fornye gamle plagg, og kan gjøres på både topper, bukser, handlenett og capser. 

Captcha-image
29 juni 2017
loafers
mote

sko fra shoeday

Jeg kan ikke huske hvor lenge jeg har vært "obsessed" med de typiske svarte loafersene fra Gucci, og idag fant jeg endelig et prisvennlig alternativ som er minst like behagelig å gå i - disse klassiske skoene med gulldetalj finner du hos Shoeday på City Nord. 

Captcha-image
23 juni 2017
anbefaling: oribe hårprodukter
velvære

(annonse: sponsede produkter) Hårpleie fra Oribe - Bech 

Oribe har endelig ankommet Bodø! Jeg har vært så heldig å få teste ut et par produkter, og må med hånda på hjertet si at jeg er forelsket OG ikke minst overbevist om at det faktisk er en forskjell på butikk- og salong-kvalitet. Så lenge jeg kan huske, har håret mitt vært tørt, krusete og flokete –etter kun et par vask med Oribe-produkter, har håret mitt endret seg drastisk. Håret føles nyklipt, lett og mykt etter hver vask! Og det beste av alt –alle produktene er cruelty free og veganske. Til og med skriften på boksene de kommer i er printet med vegetabilsk blekk! Her er mine favoritter:

Oribe Bright Blonde Shampoo og balsam: En pleiende og lett korrigerende duo for blondt hår. Disse er ikke like intense og pigmenterte som andre ”blåsjampoer” men korrigerer lett, opprettholder og inneholder mer pleie enn de gjennomsnittlige korrigeringsproduktene.

Oribe Gold Lust Transformative masque: !!Mirakelkuren!! Denne er rett og slett så bra at det er vanskelig å beskrive. Gull verdt, en reddende engel for skadet og tørt hår. Håret mitt gikk fra kråkereir til glansfullt kjendishår på 10 minutter. Helt magisk.

 Oribe Supershine Moisturizing cream: Fuktighetskrem for håret sa du? Ja takk. Denne drøye kremen påføres i fuktet hår og gir hvert hårstrå rikelig med fukt og pleie, samtidig som det temmer krusete hår og gir et glansfullt og fløyelsmykt resultat.  

 

Captcha-image
17 juni 2017
sommersalg
mote

Helt antrekk fra H&M

Nå er salget i full gang på hele senteret! Hele dette antrekket og mere til ble med meg hjem etter en rask shoppingrunde i helga. 

 

 

Captcha-image
9 juni 2017
sommerens nødvendigheter
velvære

Fit Me foundation fra H&M | Batiste tørrshampoo fra Vita | Piz Buin solkrem faktor 30 fra Vita | St. Tropez selvbruning fra Vita | Piz Buin after sun lotion fra Vira | Björn Axén hårmaske fra Vita 

Sommervarmen er her, og det betyr lettere sminke og pleie av hud og hår. Disse produktene har vært trofaste hjelpere de siste somrene, og vil være fast i min daglige rutine for å ta vare på hud og hår i månedene fremover. 

Captcha-image
6 juni 2017
Birgitte tipser om badetøy

Badedrakter og bikinier fra H&M

Endelig er sommervarmen her, og jeg kjenner allerede at kroppen kribler etter klart og iskaldt sjøvann, sand mellom tærne og sol mot huden. I den anledning har jeg lett senteret rundt etter mine favoritter innen badetøy, og fant gullet hos H&M. 

Captcha-image
4 juni 2017
favoritter: badetøy
mote

Badedrakter og bikinier fra H&M

Endelig er sommervarmen her, og jeg kjenner allerede at kroppen kribler etter klart og iskaldt sjøvann, sand mellom tærne og sol mot huden. I den anledning har jeg lett senteret rundt etter mine favoritter innen badetøy, og fant gullet hos H&M. 

Captcha-image
25 mai 2017
bluse og blonder
mote

Bluse og bh fra H&M

Det er vel ingen hemmelighet at svale, hvite bluser og blonder er en av mine største svakheter. Disse herlighetene får du kjøpt på H&M! 

Captcha-image
21 mai 2017
ukens anbefaling: hårkur
velvære

Hårkur kjøpt på Vita

Björn Axén Nourishing mask for course hair er perfekt for oss med tykt og krusete hår. Allerede etter ett bruk kjentes håret mitt smidigere, mykere og krøllene mine så sunnere ut. Anbefales! 

Captcha-image
15 mai 2017
67 grader

Sentermagasin fra City Nord

Endelig er vårutgaven av 67 grader her! Magasinet kan plukkes opp overalt på City Nord, og inneholder blant annet mine favorittilbehør denne våren.
Captcha-image
9 mai 2017
Polaroidkamera

Polaroidkamera fra Elkjøp

Jeg har fått et par spørsmål om hvor polaroidkameraet mitt er fra, og tenkte å svare her på bloggen. Kameraet kan du lett få kjøpt på Elkjøp på City Nord! 

Captcha-image
28 april 2017
Bokanbefaling: Anorektisk

Anorektisk av Ingeborg Senneset - Norli

”dette er en rapport fra en person som følte seg drevet til å plage seg selv. Det går på livet løs. Boker begynner omtrent da hun fikk karakteren A på avsluttende eksamen i sykepleierutdannelsen. Men den teoretiske kunnskapen om hvordan gi omsorg for andre har svært lite å gjøre med hennes evne til å ta hånd om seg selv. Det er stryk i egenomsorg.”

-Utdrag fra bokens faglige forord av Finn Skårderud

 

Boken ”Anorektisk” ble skrevet av pasient, journalist og sykepleier Ingeborg N. Senneset og psykiater Finn Skårderud. Selvpatografien inneholder både faglig og personlige skildringer om hvordan det er å ha en spiseforstyrrelse, da spesielt anoreksi. Som noen av dere vet, er jeg hva man kaller en friskmeldt anorektiker. Jeg er altså ikke syk lengre, men har gått gjennom flere år med ulike psykiatere, behandlingsinstitusjoner og indre kamp. Dette er boken jeg, helt siden året 2014, har ønsket å skrive. Den skildrer brutalt, ærlig og nådeløst hva sykdommen innebærer for både pasient, pårørende og psykiatere. For meg og utallige andre, er dette en av de viktigste bøkene skrevet i dette århundre (tør jeg påstå). 

 

”Det handler ikke om å skrive mindre om spiseforstyrrelser, slik noen har antydet, men selvsagt om å skrive bedre. (...) Å skrive bedre betyr å ligge unna idealisering og romantisering av spiseforstyrrelser, og heller bringe tørre, kjedelig og farlige fakta på presise vis med godt språk. Denne boken er garantert fri for romantisering.”

-Finn Skårderud i bokens faglige forord

 

Captcha-image
21 april 2017
Noe annerledes

Mia blouse fra BikBok

Med en klesstil så ensfarget og hverdagslig som min, er det greit å ha et par plagg i klesskapet som skiller seg ut og gjør en "statement." Denne hvite blusen er midjekort og vevet i lett bomull, noe som gjør den sval og perfekt for de varmere dagene vi (forhåpentligvis) går i vente. 

Captcha-image
18 april 2017
Nylige favoritter: hudpleie

Origins - Original Skin Retexturizing mask | Clinique - Dramatically different fuktighetskrem | Sensai - Silky purifying cleansing cream. Alle produktene fås kjøpt hos Kicks. 

Påskeferien er her, og det er tid for å senke skuldrene, lese krim i godværet og spise godteri. Påsken har for meg alltid vært den delen av året hvor livet virkelig kan tas med ro, hvor selvpleie av kropp og sjel står sentralt. 

De siste månedene har jeg valgt å fokusere på huden min, og har dermed lett høyt og lavt etter gode produkter etter mine behov. 

Ansiktsmasken "Original Skin" fra Origins er en mild men effektiv maske som renser skånsomt i dybden og fjerner døde hudceller. Jeg har lenge hatt et problem med teksturen av huden min, og noe denne masken lover er å hjelpe mot ujevn tekstur og tette porer. Jeg har også svært tørr hud, noe som gjør denne skånsomme masken perfekt. Den tørker ikke ut huden, men renser i dybden. Herlig! 

Angående tørr hud, jeg tror jeg har funnet den ultimate redningen: Cliniques "Dramatically differen" ansiktskrem gjør VIRKELIG en forskjell. Kremen er lett på huden, men gir varig fuktighet og gjør huden smidig uten å føles "oljete". 

"A little goes a long way" med denne kremen, så den lille krukken varer en evighet. 

Sist men ikke minst har vi Sensais silky purifying cleansing cream, som er en mild rensekrem som forvandles til en silkemyk olje når den varmes opp mellom fingrene. Kremen fjerner urenheter og sminke, samtidig som den tilfører ansiktet fukt. 

Captcha-image
3 april 2017
Denimskjørt

Skjørt og belte fra H&M

Min kjærlighet for denim vokser i takt med plaggene i klesskapet, og mitt nyeste tillegg er dette klassiske dongeriskjørtet. De hadde skjørtet i svart, blå og pudderrosa. Alle som kjenner meg vet at rosa er min farge, så det spørs bare om jeg plutselig ender opp med to skjørt, haha. 

Håper alle får en super helg! 

Captcha-image
21 mars 2017
I håp om varmere dager

Genser fra H&M, solbriller fra Urban.

Med stor entusiasme prøver jeg å tvinge frem våren med lysere plagg og solbriller. 

Solen er ENDELIG tilbake og stemningen min har løpt langt forbi påska. Mentalt er jeg i mai/august, og kler meg deretter. Et par nye solbriller måtte kjøpes inn, og valget falt på disse sølv-brillene med speilglass til kun 199 på Urban. Jeg var visst kun den andre kunden i år som hadde kjøpt solbriller (bare for å understreke at jeg er litt tidlig ute)

Jeg fant derimot et litt mer temperatur-vennlig plagg i herreavdelingen på H&M. Denne lyseblå genseren er deilig foret med mykt stoff, og passer perfekt til vårstemningen. Samtidig har den et noe småfrekt sitat på brystet i liten skrift, noe jeg egentlig ikke har noe imot. 

"You're too close" 

Intimsoner skal respekteres! 

Captcha-image
17 mars 2017
Prosjekt ananas-tre

Ananas fra coop obs (ikke avbildet: hvit vase fra Coop obs og plantejord fra blomsterpian)

Nå er jeg igang med et helt nytt prosjekt! Jeg har nemlig fått for meg at jeg skal plante mitt eget ananas-tre hjemme. Det virker simpelt nok: alt du trenger er en ananas, et glass vann, en medium stor vase, plantejord og MYE tålmodighet. 

Det viser seg derimot at jeg tok oppgaven med litt for mye entusiasme og litt for lite kunnskap. Jeg tenkte ikke på at man kanskje burde se litt på helsetilstanden til ananasen før man kjøper den, så det gjenstår å se om denne litt falne ananasen duger! 

Man skal iallefall fjerne toppen av ananasen slik avbildet, og fjerne de nederste bladene slik at "roten" står naken. Deretter skal den tørke i 4-5 dager, før du legger den i et glass med vann i vinduskarmen. Når røtter (forhåpentligvis) begynner å vokse ut fra roten, er det bare å plante i vasen med tilstrekkelig jord, vanne en gang iblant og håpe på det beste! 

Dersom du ønsker å lese en mer detaljert beskrivelse av prosessen kan du trykke her

Captcha-image
13 mars 2017
Skjønnhets-tips med kokosolje!

Økologisk extra virgin Coconut Oil fra Life

Kokosolje er et 100% naturlig produkt med uendelige bruksområder, både som kosttilskudd og kosmetisk produkt. Jeg bruker kokosolje nesten hver dag, og tenker å dele de ulike kosmetiske bruksområdene til dette fantastiske produktet!

1. Sminkefjerner/ansiktsvask: Kokosolje er naturlig antibakteriell og fuktighetsgivende, og fjerner selv vannfast sminke på ett blunk. Bare varm en liten mengde med fingrene og masser rundt i ansiktet, før du tørker forsiktig vekk med en ansiktsklut. Dette vil etterlate huden myk, ren og velduftende. Jeg kombinerer dette trikset med en ansiktsvask fra Sensilis som fjerner den overfladiske oljen.

2. Skrubb: Ved bruk av kun to enkle ingredienser, får du en naturlig, hjemmelaget og fuktighetsgivende skrubb! Bland sammen kokosolje og hvitt sukker, og masser dette på legger, armer, skuldre og lår. Skrubben kan også benyttes for å fjerne død og sprukken hud fra hender eller lepper –men det anbefales ikke å bruke på huden i ansiktet.

3. Hårkur/hårolje. Jeg SVERGER til kokosolje som et billig og naturlig alternativ til ulike håroljer og fuktkurer. 20 minutter før en planlagt dusj, putter jeg rikelig med kokosolje i tuppene av håret mitt, før jeg vasker det vekk med sjampo. Dette gir kjempemye fukt og pleie til tørt hår, og forebygger frizz. Om jeg eventuelt har en dårlig hårdag med mye krusing, tar jeg bare en liten mengde olje i tuppene for kontroll, skinn og fukt.

4. Neglebånds-krem: Når jeg bruker kokosolje, masserer jeg alltid det overfladiske oljen inn i neglebåndene mine. Dette forebygger sprukken hud og gjør neglene sterkere.

6. Highlighter: Hvis du ikke ønsker en mer naturlig og ”våt” highlighter, er kokosolje perfekt. Jeg har brukt det flere ganger på de dagene hvor jeg  ønsker å gå med minimalt med sminke, men la huden se frisk og glødende ut. Påfør med lette strøk på nesetipp, kinnben, lepper og hvor du ellers ønsker en liten ekstra glød.  

7. Øyekrem: Kokosolje er tynn nok til å kunne benyttes som super-fuktighetsgivende krem til den mest delikate huden i ansiktet.

Captcha-image
6 mars 2017
Trend report: vår 2017

Trend report: vår 2017

Bilde 1 (volanger): Venstre til høyre | Skjørt fra H&M - 499 | Topp fra H&M - 399 | Bluse fra H&M - 399 | Topp fra BIkBok - 149 | skjørt fra BikBok - 349 

Bilde 2 (stoffmerker) Venstre til høyre | jakke fra BikBok - 499 | Bluse fra BikBok - 299 | Bluse fra BikBok - 299 | Kjole fra BikBok - 249 | Stoffmerker - 59 |

Bilde 3 (jeans) Venstre til høyre | Jeans med stoffmerke fra Gina Tricot - 499 | Jeans fra H&M - 499 | Jeans fra Gina Tricot - 499 | Jeans fra BikBok - 499 | Jeans fra H&M - 399 | Jeans fra H&M - 699 

Captcha-image
28 februar 2017
Produkter jeg ikke kan leve uten

Falske øyevipper fra House of Lashes – H&M | Bukse fra Dr. Denim – Urban

Jeg har en del produkter jeg kjøper igjen og igjen, men jeg har to absolutte favoritter som jeg alltid må ha tilgjengelig. Uten jeg har ett par svarte dr. Denim bukser og løsvipper liggende hjemme, føler jeg meg rett og slett ikke trygg, hahah. Disse varene er enkle ting som redder et hvert antrekk/sminkelook, er behagelige og passer til så og si alt. Mine favoritt-stiler er Boudoir og Iconic fra House of Lashes, og Lexy fra Dr. Denim. 

Captcha-image
20 februar 2017
Sukkulent fra Blomsterpian

Fra Blomsterpian

Et nytt medlem har blitt innført i plantefamilien, og denne gang er det en lilla/rosa sukkulent!

Jeg forelsket meg helt i sukkulenten da jeg tok en svipptur innom Blomsterpian på City Nord. Nesten en hver rosa gjenstand faller meg i smak, så denne havnet raskt i vinduskarmen hos meg.  

Captcha-image
11 februar 2017
glitter cut-crease på budsjett
sminke

H&M foiled shimmer øyenskygge i fargen Paradise Lost | H&M Aqua liquid glitter-eyeliner i fargen First Frost

Jeg har sagt det mange ganger før, og jeg sier det igjen: singel-øyenskyggene fra H&M er fenomenale for prisen. 

Her om dagen lekte jeg litt med et par nye produkter og oppdaget noen favoritter. Øyenskyggen Paradise Lost er en lett skimmerskygge med rosa undetone og reflekser, som passer perfekt på øyelokket. Med en våt børste påføres skyggen som en drøm!

Glittereyelineren som ble brukt i globallinjen var litt mindre imponerende, men fungerte godt for kun 50kr. Linerenen holdt lenge og verken drysset eller falmet, men måtte påføres et par ganger etter hverandre før den fikk ønsket dekkevne. 

Captcha-image
31 januar 2017
bregne på veggen
interiør

Bregne i glassramme fra Kid

Jeg har nå bodd for meg selv i to år (med tvilsom suksess). Gjennom disse årene har jeg lært en ting eller to om hva jeg mestrer, og hva som gjør meg til en tvilsom ung voksen. Med halvhjerta innsats har jeg hatt ansvar for meg selv og egen bolig, noe som ofte har resultert i skuffa utpust og en hjelpende hånd fra mamma eller samboer. Da funker det ikke så godt å være glad i planter – de trenger jo også å opprettholdes.

Likevel har jeg funnet en perfekt balanse for meg. En stor fredslilje har gjort susen. Denne planten sier jo ifra når den trenger vann ved å henge med bladene – noe deprimerende syn, men desto finere er det å se planten reise seg opp igjen etter den har fått vann.  

Et nytt medlem i familien er dette lille bregnebladet presset mellom glassplater i en treramme. Jeg har aldri sett noe slikt før, men da jeg så den på Kid føltes det som om jeg hadde lett etter den lenge. Noe så søtt og koselig –en udødelig plante på veggen. Du får kjøpt den på Kid for kun 79kr!

Captcha-image
31 januar 2017
Birgitte tipser om jeans

Jeans fra H&M

Vårsortementet til H&M er fylt av jeans i ulike lengder, vask og fasong. Jeg falt pladask for denne light-wash buksa med høyt liv og slitte elementer. Den har en perfekt passform som fremhever kurver uten å være stram, og er akkurat passe vid i leggen. Dersom du ønsker en strammere bukse har H&M flere passformer å velge fra, samt bukser uten slitte elementer eller hull.

Captcha-image
28 januar 2017
mom jeans
mote

bukser fra H&M

Vårsortementet til H&M er fylt av jeans i ulike lengder, vask og fasong. Jeg falt pladask for denne light-wash buksa med høyt liv og slitte elementer. Den har en perfekt passform som fremhever kurver uten å være stram, og er akkurat passe vid i leggen. Dersom du ønsker en strammere bukse har H&M flere passformer å velge fra, samt bukser uten slitte elementer eller hull.

Det er dessuten stort Outlet-salg på hele senteret, med flere gode tilbud og lave priser. Lørdag 28. 1. er aller siste dag av salget, så fort deg før det er over!

 

 

Captcha-image
19 januar 2017
How to: korketrekker-krøller
diy

Du trenger: En rettetang fra Elkjøp, sminkekost eller blyant (tgr eller vita), varmebeskyttelsesspray fra Vita, Hårspray fra Vita, hårstrikk/klipe fra H&M

Jeg har mottatt utallige spørsmål om hvordan jeg fikser håret mitt siden jeg først postet et krøllete bilde i sommer. I dette innlegget har jeg tenkt å vise nettopp dette!

Prosessen er relativt simpel; men ekstremt tidkrevende. Det eneste du trenger er en god hårolje, hårspray, en rettetang og en sminkekost! 

Første steg er å børste håret godt, slik at det er ingen floker tilstede. Deretter fordeler jeg en varmebeskyttende hårspray fra Lee Stafford (fås kjøpt på vita) denne sprayen beskytter håret fra varmen det vil bli utsatt for senere i stylingen.

Når alt håret er flokefritt og klart, deler jeg det opp slik at kun det nederste laget av håret ligger løst. Resten settes lett opp i en liten dott på hodet ved hjelp av en hårklipe eller strikk. Jeg anbefaler å starte med ganske lite hår. 

Start med en liten hårlokk, litt mindre enn selve sminkekosten du skal bruke. Surr håret stramt rundt sminkekosten helt fra roten, og hold den oppvarmede rettetangen mot håret. Flytt tangen opp og ned skaftet, og ikke forbli på samme sted over land tid. Etter ca 3-4 sekunder kan du legge fra deg rettetangen og løsne frem den ferdige krøllen. Krøllen ser nok ganske crazy ut først, men det fikser man etterhvert. 

Slik fortsetter du til alt håret du har nede er krøllet, før du slipper ned enda et lag av håret og gjenta stegene helt til alt håret er krøllet! Bøy deg ned slik at alt håret faller fremover og spray lett gjennom håret mens du rufser det litt til. Deretter drar du hver krøll i to til tre mindre deler, og rufs igjen!

Som sagt er prosessen nokså tidkrevende, men for min del er det absolutt verdt det!

 

Captcha-image
14 januar 2017
De beste kaféene på City Nord
tips

Bilder tatt på Nord kafé og Hjørnet på City Nord.

Beste kaffen: Den desidert beste kaffen på senteret serveres på den lille Smak og Behag i 2 etasje. Mine faste bestillinger er en dobbel Americano eller islatte. Hver kopp forberedes fersk, og butikken er full av både søte og salte fristelser. Dessverre er det ingen sitteplasser på Smak og Behag, så dette passer perfekt for dem som foretrekker en god kaffe i hånda mens man er på farta. 

Beste sitteplasser: Dersom du ønsker å slå deg ned i ro og mak for å enten jobbe, snakke eller lese, borte fra all trafikken på senteret, er kaféen Hjørnet perfekt for deg. Kaféen er plassert litt bortgjemt mellom Cubus og Indiska, noe som skjermer den fra hovedgatene i senteret. 

Best mat: Hvis du er på leting etter et lyst og beleilig sted for å ta en matbit, anbefaler jeg Nord kafé i ny-delen av City Nord. Nord serverer flere gode og friske retter, samt et stort utvalg av juice, lemonade og mineralvann. Jeg anbefaler spesielt kyllingwrappen deres, som er avbildet ovenfor!

Andre alternativer: Om du har lyst på en god milkshake eller islatte, er Java i 1. etasje det rette stedet. Denne kaféen er åpen og du har god sikt dersom du foretrekker å observere mennesker mens du sipper på en søt kaffevariant. 

Captcha-image
8 januar 2017
hold orden i sminken din
sminke

make-up organizer fra TGR

I et helt halvt år har samboeren min klaget på at sminke, kliper, q-tips og smykker ligger strødd rundt på tilfeldige steder i leiligheten. Selv har jeg deltatt i et hundretalls leteaksjoner for å finne tilbake de tingene jeg har rota bort. 

Nå har jeg gjort en liten innsats for å få en stopper på dette, nemlig ved å gå til innkjøp på en sminke-organisator! Her får jeg plass til alt jeg vanligvis roter bort på en praktisk og pen måte. 

 

Captcha-image
2 januar 2017
Januarsalg
mote

jakke fra Match | genser fra Lindex | bukse fra bikbok

Nå er januarsalget i gang for fult og butikkene på City Nord er stappfulle av nydelige plagg til en lavere pris! 

Selv om vårkolleksjonene skal inn i butikkene, fortsetter vinterkulda i et par måneder til. I Januar kan du kapre deg blant annet flere vakre og varme strikkagensere til kun halv pris! 

Bikbok har mange av sine hvite, nude, grå og svarte strikkagensere i flere design til 50%, samt flere andre plagg. Urban har også stort salg på mange av sine stilige og komfortable sweatshirts, perfekt til late vinterdager!

Her er det første mann til mølla. Når det er tomt, er det tomt -skynd dere før alt det fine er borte!

Captcha-image
23 desember 2016
Tilbehør til jul og nyttår
mote

Smykke fra Gina Tricot | Øredobber fra Glitter

God lillejulaften! Endelig har jeg kommet meg hjem, akkurat i tide til den siste innspurten av julestria, juletrepynting og Grevinnen og Hovmesteren.

I morgen skal også jeg pyntes fra topp til tå med glitter og stas. Øredobbene mine er kjøpt på Glitter, mens smykket er kjøpt på Gina Tricot -perfekt for kjoler med litt utringing. Disse kan like godt også brukes på nyttårsaften (det skal iallefall jeg)

Håper alle får en rolig og varm jul med god mat og MYE julestemning!

God Jul!

Captcha-image
18 desember 2016
anbefaling: øyenskygge
sminke

Øyenskygger fra H&M | fra venstre til høyre - gingerbread, stargazer og moondust

Siste søndag i advent kommer jeg til dere med en liten anbefaling som kan kobles bittelitt til jul. Disse øyenskyggene fra H&M er kjempegode og har sinnssykt pigment! Den brune fargen kalt Gingerbread (litt julete?) er den perfekte fargen for globalen -ikke for kald, og ikke for oransje. Den har rett og slett fargen av en pepperkake!

De litt mer dristige fargene Stargazer og Moondust er full av herlig glitter. Stargazer er perfekt for en dristig cut-crease, mens Moondust er perfekt som en icy og intens highlighter. 

Captcha-image
11 desember 2016
duften av jul

Duftlys fra H&M home

Det er tredje søndag i advent, og den smårotete leiligeten min er fylt med stearinlys og duften av julebakst. Jeg har ikke bakt noe her, men takket være det herlige duftlyset Cinnamon Dream fra H&M home lukter det pepperkaker og vanilje. Ingenting minner meg mer om jul enn den duften!

 

Captcha-image
3 desember 2016
hudpleie: tørr hud
velvære

hudpleieprodukter fra sensilis - Vita

I vintermånedene blir huden min rene ørkenen, og da er det ekstra viktig å bruke riktig hudpleie. Jeg har nylig oppdaget ett nytt hudpleie-merke i Vitas butikker, som jeg er svært fornøyd med. Sensilis er et naturlig hudpleiemerke som ikke inneholder noen parabener og er 100% vegansk! Duftene er milde og alle produktene er spesielt tilpasset sensitiv hud. 

Jeg bruker Ritual Care - soft comfort cleansing mousse for å rense huden for unødvendige oljer og annet som huden min blir utsatt for i løpet av dagen. Denne rensekremen er spesielt beregnet tørr hud, tilfører huden fukt og opprettholder hudens naturlige fuktbalanse. Jeg bruker den også som sminkefjerner!

Steg to er å kvitte seg med de døde og tørre hudcellene som samler seg i øverste hudlag. Dette steget er nødvendig dersom du sliter med tørr hud. Fuktighetskremene man bruker etter rens vil ikke kunne trenge gjennom de døde hudcellene, og vil dermed ikke tilføre den friske huden fukt. Ved å bruke en lett og mild skrubb 1-2 ganger i uken kan man forsikre at huden trekker til seg de produktene man bruker. Eksfoliering etterlater også huden renere og mykere.

Min personlige favoritt for øyeblikket er Ritual Care – purifying treatment, mask and peel. Dette produktet er både en dyptrensende maske og en peeling, og inneholder små mikrobeads som mildt skrubber huden. Produktet er ment for oljete eller kombinasjonshud, men jeg bruker den kun som skrubb over de tørre områdene på ansiktet mitt, og selve masken kun i t-sonen hvor jeg ønsker å rense i dybden.

Siste steget i min rutine er fuktighetskrem. Her har jeg to favoritter som hver har sine fordeler. Kremene Hydra Gracier og Pure perfection er rike, fløyelsmyke fuktighetskremer med mild og beroliggende duft. For øyeblikket bruker jeg mest Hydra Glacier, som er ment for ekstra tørr hud. Pure perfection bruker jeg på dager hvor jeg ønsker noe lettere og opprettholdende som ivaretar balansen jeg har oppnådd med Hydra Glacier.  

Captcha-image
26 november 2016
julegavetips pt.2
mote

Julegavetips fra butikker på City Nord

Du er kanskje overkjørt og blakk etter black friday, og kanskje du allerede har klart å gjort et herlig kupp på julegavene i år. Men for dem som unngikk gårsdagens galskap, har jeg nå satt sammen del 2 av gave-tipsene mine, slik at dere kan ta for dere en roligere og mer målrettet gaveshopping. Se her for del 1. 

(sneik med litt Star-wars-nerdeting fordi det synes iallefall min kjæreste og familie er stas)

Ha en fortsatt fin helg og første søndag i advent! 

 

Captcha-image
17 november 2016
julegavetips pt.1
mote,

gavetips fra City Nord

Med et par traurige dager bak meg, ligger jeg godt planta under dyna og nett-shopper etter gaver til mine kjære. I den anledning tenkte jeg å dele et par av mine gavefunn, slik at du kan enklere finne gaver i ditt nærmiljø!

Alle produktene er fra butikker på City Nord, og er derfor lett tilgjengelig -så slipper du å leite så fælt. Jeg har gjort det for deg! Gavene er også svært budsjett-vennlige. 

Disse gavetipsene er så klart nokså generelle, men jeg har inkludert gaver jeg tror de fleste jenter vil være glade for å få til jul! Komfortable og varme plagg, godsaker og fint småtteri som varmer iallefall mitt hjerte. -men, jeg anbefaler selvfølgelig å inkludere en personlig gave til de du er glad i. For eksempel et fint brev, en gammeldags mix-tape av sanger som minner deg om gitt person osv osv..

Neste uke skal jeg ta for meg gaver til kjærester (hovedsakelig av den maskuline typen) og fedre! Gaver til mor vil også bli inkludert. 

 

Captcha-image
8 november 2016
konkurranse - Vinn gavekort på 1000kr
konkurranse

"skattejakt" på City Nord - Vinn gavekort på 1000 kr

I anledning nattåpent torsdag 10. november har jeg stelt istand en liten konkurranse hvor du kan vinne et gavekort på hele 1000kr! 

Jeg kommer til å gjemme 3 ulike tegninger i 3 av mine favoritt-butikker på City Nord, og din oppgave er å finne alle tre! Tegningene vil være oppe allerede imorgen kveld - 9. november. 

Dersom du finner dem, send hvilken tegning du fant, og hvor du fant den til contact.birgtte@gmail.com

Vinneren trekkes kl. 23:00. 

Lykke til! 

Captcha-image
5 november 2016
forbilde

"Forbilde" av Sophie Elise Isachsen - kjøpes på notabene 

Det er sjeldent jeg finner en fridag, og det er enda sjeldnere at jeg plukker opp en bok. De siste 48 timene derimot, har jeg absorbert hele 1,5 bøker.

 En av dem er bloggeren Sophie Elises nyutgitte selvbiografi ”Forbilde.” som du får kjøpt hos Notabene.

Sophie Elise Isachsen er på ingen måte en eksepsjonell skribent (og jeg må inrømme at jeg ble litt opprømt av alle slurvefeilene det var i tekstene), men selvbiografien er svært tidsaktuell og viser en ny dybde i det moderne selvbildet, psykisk sykdom og søken etter oppmerksomhet. Etter min mening er dette en svært viktig bok, lettleselig for en bred mottakergruppe. Spesielt er boken viktig for å forklare internett-anerkjennelse fra ”elite” siden, om å aldri bli fornøyd, og uviktigheten av plastisk kirurgi. Sophie forklarer også hvordan hun alltid strevet etter toppen, hvor mye hun skalv av å møte kjente personer, misunnelse og utilstrekkelighet. Vi blir kjent med Sophie Elise Isachsen fra Harstad, en usikker, selvdestruktiv og manisk jente –Ikke Sophie Elise, Norges mektigste mediekvinne.

Jeg møtte Sophie 12. Mai i år. Møtet var kortfattet og fult av yngre ”fans” av bloggeren. Allerede da merket jeg at Isachsen ofte vandret i sitt eget sinn, men var opptatt av at alle ble hørt. Jeg turte ikke møte blikket hennes, men studerte henne hver gang hun så bort. Hun så ikke på meg heller, da. Jeg så sikkert litt ubekvem og creepy ut der jeg satt.

Jeg har nå lest gjennom hele boken hennes, og fikk bekreftet det min egen fornuft. Vi var ganske like, egentlig. Ikke i utseende, men i holdning. Mennesker er skremmende, internett er trygt. Usikkerhet oppfattes som arroganse. Stillhet og iakttagelse oppfattes som dømmende. Å få anerkjennelse, men hva nå? Listen er lang. Akkurat som denne blogg-posten.

Med dette konkluderer jeg med at om du vil, så bør du lese boka. Hvis ikke, kan du la være. 

Hvis du er som meg, og heller leser et godt portrettintervju enn en romantisk-novelle, har jeg en liiiten liste med typisk-introvert villåsemeginneoglesemegtrist/sint/melankolisk type bøker!  • Stille, Susan Cain 
  • Evig søndag, Linnea Myhre
  • Kjære, Linnea Myhre
  • 1984, George Orwell
  • Sult, Knut Hamsun
  • Svendsens Catering, Kyrre Andreassen 

 

Captcha-image
27 oktober 2016
Last minute Halloween sminke
sminke

Undead | Cyborg

Har du en event du skal på imorgen og har fortsatt ikke funnet kostyme? Don't worry, I got your back. 

I anledningen Halloween satt jeg samme disse (nokså enkle) sminkelookene som krever svært lite ekstra enn bare sminken du har liggende og et par mørke plagg, for alle dem som fortsatt lurer på hva de skal finne på til imorgen. 

Look 1: Undead 

Denne looken er egentlig nokså enkel, siden den krever svært lite presisjon og sminkeprodukter. Her gikk jeg gjennom min vanlige sminkerutine, og konturerte kinnbena mine ekstra med en mørk brun og oranje for å se ekstra "hul" og "død" ut haha. Her er det bare å følge din naturlige benstruktur, og dra den til det ytterse. På øynene duset jeg ut samme skyggene helt tilfeldig og rotete rundt øynene, og dro den helt til tinningen og over bryna. Så la jeg til en svart skygge for å gjøre øynene enda mer intense og smokey. 

For kostyme limte jeg bare på en krystall fra Panduro med vippelim fra H&M, og kastet på et par svarte plagg og et svart sjal. Så enkelt som det.

Look 2: Cyborg

Denne er litt mer tricky. Her kan du la fantasien slippe løs, men holde hånda stødig. Jeg gjorde sminken som vanlig, og brukte en hvit eyeliner for å linje ut hvor jeg ønsker de svarte linjene. Hvis eyeliner er enkel å bare gni vekk i tilfelle du gjør noen feil, eller ikke blir fornøyd med plasseringen. Deretter gikk jeg over med svart liquid liner fra Isadora - H&M, og skapte "delene" av mitt robotansikt. Jeg lot linjene måtes ved øyekroken slik at jeg kunne samle dem ut i en dramatisk cateye. For å få linjene til å poppe, la jeg til en mørk skygge under/bak hver av dem. Dette gjør looken mer tredimensjonal, men er helt greit å droppe. Resten kan man bare leke seg med. Jeg la til et par skruer og hvit liquid liner for moro skyld. 

Vipper og negler er fra HM! 

Håper dette kan inspirere noen usikre sjeler der ute

 

Captcha-image
20 oktober 2016
brevvenn
diy

farget papir - Panduro | ark fra tegnebok - Panduro | Lim - Nille | penn - Panduro

Begrepet "brevvenn" har fått svært liten omtale de siste årene, spesielt ikke i min aldersgruppe. Ordet har rett og slett gått rett i glemmeboka. Det var dog nokså utbredt i min barndom. Selv har jeg ikke skrevet et brev for hånd siden barneskolen, da jeg og mitt søskenbarn ivrig formidlet rideturer, irriterende gutter og hvor slitsomt 6.klasse var. 

Med så mange digitale samtaler og inntrykk, savner jeg forventningen og gleden av å motta brev (annet enn regninger). Selve stemningen av å skrive eller lese et brev, er helt forskjellig fra det digitale. Det er en fjern nærhet, fortryllende og hjertevarmende. Det ligger mer sjarm i et knurvete papir med blekkflekker og håndskrift, enn en hvit skjerm fylt med tekst i Helvetica. 

Så -jeg har skaffet meg brevvenner som deler min ambisjon om å gjeninnføre tradisjonen. Jeg fant ingen pene konvolutter i butikkene, og da er det jo bare å trå til selv. Det er tross alt ikke store vitenskapen å brette en konvolutt. Papiret jeg valgte til min lille kreasjon har en vakker "gammeldags" jordfarge og lett tekstur. Hvis du vil vite hvordan jeg brettet konvolutten, trykk her.

Håper virkelig jeg kan inspirere flere til å ta pennen fatt! 

Captcha-image
10 oktober 2016
BTS - moteserie i 67°
sminke

div sminke fra H&M og kicks - detaljer i magasinet 67 ° 

For øyeblikket pågår forberedelsene for den nye utgaven av magasinet 67 °. Høstens utgave vil inneholde en stor moteserie, hvor jeg blant annet står for styling av modellene. I bare denne delen av magasinet, vil du få tips om både hår, sminke og mote, samt nydelige bilder tatt av vår dyktige fotograf, Nadia Nordskott. 

Jeg ser så frem til å se det ferdige resultatet! Jeg er faktisk så motivert for å få dette gjort, at jeg tok feil av datoene og møtte opp i studio til feil tid. Et ærlig feiltrinn, ikke stort uvanlig for meg.

Her er en liiten sniktitt på både farge-inspirasjon og produkter som skal taes ibruk. 

Captcha-image
5 oktober 2016
prosjekt omtrekk
diy

stoff fra panduro | møbelmaling fra panduro i white og antique green | malekost fra panduro

Birgitte gjør ting hun ikke kan! Jeg har nemlig bestemt meg for å gi disse to (+ en til) stolene en liten make-over.

Da jeg flyttet inn i den nye leiligheten, begynte jakten på de billigste møblene med potensiale. Jeg var så heldig å få disse vakre kjøkkenstolene av en god bekjent, og fikk klarsignal om å trekke dem om og gi dem ett nytt strøk maling. Nå har jeg endelig fått meg til å fullføre nettopp dette. 

Planen er å male stolene vist på bildet over i en helt enkel hvit farge, og trekke om sitteputene med det søte stoffet jeg fant på Panduro. Deretter skal jeg male en av mine eldre kjøkkenstoler i den freshe grønn-fargen vist over. Har liiitt lyst til å male halve matbordet mitt grønt også, men det kommer vel an på hvor bra stolene blir.

Følg med videre for å se hvordan resultatet blir - her kan det ærlig talt gå begge veier.. 

Captcha-image
28 september 2016
2 for 1
sminke

Leppestifter fra H&M | Magasin fra bolia

Akkurat nå er det 2 for 1 på alle matte leppestifter på H&M, noe jeg selvsagt ikke klarte å motstå. Her har jeg plukket ut den herlig nude-fargen Dulce De Leche og den en mørkere mauve med navn Route 66 (fargen og lukt er nokså lik Mac - Whirl)

Jeg plukket også opp dette herlige magasinet fra Boliga, som inneholder fantastisk interiør og portrettfotografi -inspirasjonshimmelen! Det er helt gratis, og vil garantert inspirere en hver smak. 

Captcha-image
22 september 2016
strikk og blonder
mote

Genser og bh fra H&M

Strikk og blonder; mine to favoritting! 

Komfort og varme står høyt på prioriteringene denne høsten, og da er det jo ganske ålreit å se ut som man bryr seg litt samtidig. Jeg fant den perfekte genseren for denne sesongen, med en dus kaffe-latte farge og herlig mykt strikk. Genseren kan brukes som tunika under en svart tights og svarte heler, som en god blanding av komfort og (litt) vonde føtter.

Da jeg strollet rundt i butikken fant jeg også denne supersøte blonde-bhen på salg for 50kr (!!) Det var dessverre bare et par igjen, så vær rask på labben!

Det er forresten også 30% på hele BikBok idag, og 25% på all strikk resten av uka! Jeg var nær å handle med meg enda en genser, men herlighet så mange jeg har nå. Er viktig å praktisere selvkontroll, selv rundt sine høyst elskede objekter. 

 

 

Captcha-image
11 september 2016
Favoritter: skjønnhet
sminke

Anastasia Beverly Hills modern renaissance øyenskygger fra Kicks | Nivea cleansing foam fra Vita | House of Lashes i boudoir fra H&M | Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade i Soft Brown | NYX lingerie liquid lipstick i embellishment | Lancome fuktighetskrem fra Fredrik og Louisa 

Her er mine skjønnhetsfavoritter for øyeblikket!

Captcha-image
7 september 2016
Retro
sminke

NYX suede liquid lip i fargen Retro

Den perfekte høstfargen finner du i NYX hyllen på H&M under navnet Retro. Med en matt finish, langvarig og komfortabel formula er det en sikker vinner til et hvert antrekk denne sesongen. 

 

Captcha-image
1 september 2016
hverdag/fest
mote,

Genser fra Carlings | Skjørt fra H&M 

Jeg kaller dette antrekket "Når du har skole klokka 8:00 men skal på fest klokka 20:00."

Neida. Men det kunne vært det. 

Sannheten er at jeg elsker jeg å mikse hverdagslige elementer med høye heler, kjoler og skjørt. Det er en enkel og ikke minst behagelig måte å kle seg på, spesielt nå på høstparten. 

Genseren er et gammelt eksemplar fra Carlings, men jeg fikk øye på flere look-a-likes på både H&M, Carlings, Høyer og Bikbok. Skjørtet er derimot splitter nytt fra H&M, og sitter som en drøm.

Jeg må forresten gi en liten takk til Eivind (samboeren min) som orket å stille opp som bloggfotograf. 

 

Captcha-image
25 august 2016
Samboerskap og gule pledd
interiør

ullteppe fra Kid | Duftlys fra H&M home | Vase fra Kid

Etter en lang og travel uke med innflytning, jobb og skolestart kan jeg endelig sette meg ned i min egen lille to-seter (fryder meg mens jeg skriver "min") med bena hevet, og blogge. Så og si alt er på plass i den nye leiligheten, med unntak av et par småting jeg sikkert finner ut av når jeg virkelig trenger det. 

Dette blir andre året boende borte fra foreldrene mine, siste året på videregående og første året som samboer.

Jeg har nemlig flytta sammen med kjæresten min! Selv om vi bare har bodd sammen en uke, har jeg allerede notert meg et par fremstående forskjeller på å bo hos foreldre, bo alene og med samboer. Hjemme hos mamma og pappa er jeg i komforten av stødig og god økonomi, "gratis" mat og mindre ansvar, mens som aleneboer ligger alle ansvar i dine egne hender, du har egentlig bare deg selv å ta hensyn til og bryr deg ikke så mye om du spiser et pølsebrød til middag tre dager på rad. Jeg og samboeren min har liksom blitt barnevakt for hverandre, og passer på at de diverse oppgavene blir gjort. Det er en fin blanding av selvstendigheten av å bo for seg selv, og tryggheten av å bo hos foreldre. 

På bildet over ser du en ørliten del av stua vår, dekorert med et varmt og herlig sennepsgult pledd fra Kid, et lite duftlys fra HM Home og en vase fra Kid (med greiner fra hagen.) 

Captcha-image
17 august 2016
tips: fuktighetskrem
velvære

Lancome Hydra Zen fuktighetskrem fra Fredrik & Louisa

I en stressende hverdag fyker jeg rundt og griper tak i alt som har ordene ”anti-stress” på seg, selv om etikettene ofte lyver. Denne gangen plukket jeg opp fuktighetskremen Hydra Zen Anti-stress fra Fredrik og Louisa. Hverdagen har satt sine spor på huden min, samt det uregelmessige været Nordland byr på. Dette er blant de tingene denne kremen lover å gjøre noe med, og det har blitt testa grundig de siste ukene.

 Kremen har en lett konsistens og føles like lett og fløyelsmyk på huden. Den er langt ifra en tung og fet krem, og gjør seg best for kombinasjonshud som min som trenger balanse. Denne oppgaven har den løst svært godt, og jeg føler huden min har blitt mykere og sunnere ved hjelp av denne kremen. Duften minner om rent tøy og lavendel, to veldig avslappende lukter. Om den senker stress-nivået mitt er jeg ikke så sikker på, men det er iallefall en god fuktighetskrem med verdens søteste innpakning. 

Captcha-image
9 august 2016
mot kaldere tider
mote,

Cardigan og kjole fra bikbok

Den korte nordnorske sommeren nærmer seg slutten, og høstkolleksjonene ruller endelig inn i butikkhyllene. Snart er det tid for å finne frem ullgenserne, skjerfene og kåpene. Selv om jeg ser mot de kaldere månedene med vemod, finner jeg glede og trøst i høstfargene, komfortable gensere og varme drikker. 

Disse to plaggene er fra Bikbok, og er to basic must-haves for meg denne høsten. Den sorte cardiganen kan kastes over ett hvert antrekk i høst, og vil gi varme og komfort. 

Kjolen i tykt stoff inspirert av snekkerbuksene er en ny besettelse. De siste ukene har jeg falt pladask for å kle kjoler med tynne stropper over t-skjorter og gensere, som passer perfekt nå som været krever noen ekstra lag. 

Captcha-image
2 august 2016
Sko på legens ordre
mote

Adidas Superstars fra Urban

Det nærmer seg skolestart, og jeg mimrer tilbake til barneskolen. På den tiden var det viktigste med skolestart å kjøpe inn helt flunkende nye klær, fra topp til tå. Nye klær var et sjeldent syn i mitt hjem, og dette var en av de få gangene jeg fikk kjøpe alt fra de ”eksklusive” butikkjedene som Cubus og Lindex. Disse skulle under ingen omstendigheter røres før alarmen ringte første skoledag. De lå pent brettet sammen på kommoden til beundring. Jeg vet ikke med dere, men jeg har iallefall lagt fra meg denne tradisjonen.

Tankene fløt likevel tilbake da jeg kjøpte disse nye skoene på Urban i dag. Skoene ble ikke kjøpt til første skoledag, men på på legens ordre. De gamle skoene mine var visst skyldige i å gi meg en rekke plager. Dermed falt valget på disse superkomfortable, enkle og pene ”sykepleier”skoene fra Urban. 

Håper noen kjenner seg igjen i den lille anekdoten min. Jeg kommer nok tilbake med litt "back to school" greier om ikke så alt for lenge, men da blir det bøker og blyanter -ikke klær. 

Ha en fortsatt fin sommer, er ikke mange ukene igjen!

Captcha-image
30 juli 2016
Sminkenytt fra H&M
sminke

Fluid foiled eyeshadow fra H&M

H&M har kommet ut med flere nyheter denne sommeren, blant annet en serie med limited edition shimmer-produkter. I dette innlegget skal jeg snakke om et produkt fra denne kolleksjonen som jeg virkelig falt for, nemlig deres  fluid foiled øyenskygger. 

Produktet kommer i 4 ulike farger. Fargene Bell bronze, Queen of the skies og Aubergine Alchemy er vist på bildene over. 

Da jeg først plukket opp testerene i butikken for å prøve på hånden, ble jeg sjokkert over pigmentasjonen av den flytende øyenskyggen. En liten dråpe holdt i massevis og tørket raskt ned til en lett og umerkbar finish. Jeg var redd for at skyggen skulle føles stiv og tørr eller klissete på huden, og i verste fall smuldre av.

Dette skjedde absolutt ikke. Jeg lot testerene bli på hånden resten av dagen, for å se hvordan fargene holdt gjennom en hel dag med ærender.

Skimmeret minsket litt etter et par timer, men nå skal det sies at hendene mine går gjennom mer enn øyelokkene mine, og jeg hadde forventet litt slitasje. Fargene holdt seg likevel fast på sin plass, og rikket seg ikke selv om jeg gnukka og gnei mot dem med fingrene.

Like overbevist ble jeg da jeg prøvde dem på øynene. Pigmentasjonen er vanvittig, fargene er vakre og skyggen er så behagelig at det ikke føles ut som jeg har noe på lokket. Dette er et stort pluss når det gjelder kremprodukter som skal tørke. Bruksområdet på disse dråpene er stort, og slutter absolutt ikke ved øyenlokkene. Jeg ser frem til å bruke disse som eyeliner, highlighter, blandet inn i foundation og på leppene.

Jeg er også imponert over hvor like alle fargene var i konsistens. Ofte sliter produsenter med å skape samme effekt med ulike pigmenter, og får derfor noen farger av mindre kvalititet. Her synes jeg alle har lik konsistens og pigmentasjon, med unntak av den fargen jeg unnlot å kjøpe.

Etter butikk-kjedens lansering av deres nye kosmetikklinje, har kvaliteten på produktene økt drastisk. Jeg ser frem til å finne flere skjulte skatter blant deres sortiment i fremtiden. 

Vilde - 18 september 2016
Hvordan satte du på øyenskyggen? Jeg forsøkte å bruke en øyenskyggebørste, men det ble veldig klumpete, og var vanskelig å jobbe med/duse ut som du har klart så fint her, følte fargen liksom satt seg bare der jeg tok på først. Kunne du kommet med noen tips:)? Du er utrolig god med sminke
Birgitte Schulzki - 26 september 2016
Hei Vilde! Jeg brukte en helt vanlig concealerbørste for dette, men "dro" ikke skyggen bortover øyet. Jeg klappet den forsiktig på :) Det funker også bra å bruke fingrene.
Captcha-image
25 juli 2016
Birgitte gir skryt til Specsavers

Briller fra Specsavers.

Jeg vil gjerne bruke dette lille minuttet til å gi Specsavers et lite utrop for sin kundeservice. Jeg (så uforsiktig som jeg kan være) klarte å brekke de gamle brillene mine, noe jeg var klar for å betale for. Specsavers fikset brillene mine, men hadde ikke riktige deler. Dermed fikk jeg beskjed om at jeg skulle få et helt nytt par med briller!? Uten å betale en krone for det. 

Gjennom hele min erfaring med Specsavers har jeg lagt merke til hvor høyt de setter kundeservice og hvor raske de er i prosessen. Jeg anbefaler dem til alle som har svekket syn, rett og slett. 

 
Captcha-image
21 juli 2016
Lite utrop til specsavers
anbefaling

briller fra specsavers | tegnebok fra panduro

Jeg vil gjerne bruke dette lille minuttet til å gi Specsavers et lite utrop for sin kundeservice. Jeg (så uforsiktig som jeg kan være) klarte å brekke de gamle brillene mine, noe jeg var klar for å betale for. Specsavers fikset brillene mine, men hadde ikke riktige deler. Dermed fikk jeg beskjed om at jeg skulle få et helt nytt par med briller!? Uten å betale en krone for det. 

Gjennom hele min erfaring med Specsavers har jeg lagt merke til hvor høyt de setter kundeservice og hvor raske de er i prosessen. Jeg anbefaler dem til alle som har svekket syn, rett og slett. 

Captcha-image
14 juli 2016
Søtpotetchips
oppskrifter

Du trenger:  2 store søtpoteter | 2 ss olivenolje eller smeltet kokosnøtt olje | 1 ts krydder (her: kanel)

| 1 ts salt (helst grovsalt) | alt kjøpes på Coop Obs

 

Hjemmelaga potetgull er egentlig veldig lett å lage, og en fin måte å få brukt de potetene som bare ligger er og venter på å bli brukt. Det er også et godt og sunt alternativ til lørdagskosen. Min metode går ikke ut på å fritere, men bake chipsene i ovnen slik at de blir knasende og saftige. De er gode som snacks, ved siden av kylling eller kalkun.

Du kan smaksette potetgullet akkurat slik du vil. Personlig elsker jeg kombinasjonen av søtpotet og kanel (noe andre kanskje synes er snodig?), men kanelet kan like greit byttes ut med chili, pepper, rosmarin, paprika eller hvitløk.

 Fremgangsmåte:

 -Forvarm ovnen til 225 grader.

-Skjær potetene i tynne skiver med en potetskreller eller kniv. Tynnere skiver gir mer chrispy chips. Behold gjerne skallet på.

-Legg alle skivene i en stor bolle, og vend om sammen med oljen og krydderet

-Plasser skivene i ett lag (ingen skiver over hverandre) på bakepapir. 

-La chipsene steke i ovnen i 10-15 minutter før du vender dem og lar dem steke i 10 minutter til. De siste ti minuttene er det viktig å følge med chipsene og ta ut dem som begynner å bli brune, slik at alle blir like godt stekt. Nå burde chipsene være chrispy og saftige.

 

 

Captcha-image
7 juli 2016
Behind the scenes
magasin, sminke

Mitt lille "fotostudio" i et busskur | ut på tur med fotograf og best bud Nora Schistad

Heihå!

I skrivende stund arbeides det for fult med å skape sommerutgaven av magasinet 67°. En smakebit av min andel ser dere ovenfor.

Det å skape en sommerutgave av noe som helst i byen vi bor i, kan være en utfordring i seg selv. Her gjelder det å lete frem kreativiteten og alternative løsninger (samt en god del håping, hell og sjekking av YR)

En tilsynelatende enkel produktfotografering ble til et eget lite eventyr, på leting etter ly, lys og flatt underlag. Lenge vandret jeg rundt i huset og ønska jeg hadde en stor glassboks jeg kunne gå inn i. På denne måten kunne jeg få naturlig lys fra alle kanter, uten å bli klissvåt av regnet eller blåst vekk av vinden.

Bodø er jo full av disse glassboksene, eller rettere sagt busskur. Dermed ble det til at jeg rigget til mitt eget lille fotostudio ved hjelp av fargepapir fra Panduro og god gammeldags teip.Heldigvis tok midnattssolen en beskjeden visitt kvelden jeg skulle ta portrettbildene til magasinet. Om du nylig var i bodøsjøen og vitnet til to småjenter leke modell i fjæra, var det nok meg og Nora.

Magasinet kommer ut i august! Gled dere masse!

Captcha-image
30 juni 2016
solsikkesmør
oppskrifter

Du trenger: usaltede og skrellede solsikkefrø | olivenolje | salt | sukker/honning | food prosessor | glassbeholder

Du finner alt du trenger på Coop obs! (glassbeholder fra kremmerhuset)

Hurra for allergifritt peanøttsmør!

Solsikkesmør ser og smaker veldig likt peanøttsmør, men istedenfor den farlige peanøtten (jeg er allergiker), er det laget av solsikkefrø! Solsikkesmør har 30% lavere fettprosent enn peanøttsmør, full av vitaminer og ekstremt enkelt og lage hjemme, helt uten konserveringsmidler eller overflødig sukker. Bruk på kjeks eller brødskiva, som dip til frukt, eller i bakst. 

Fremgangsmåte: 

Varm opp en stekeplate og rist ca 3dl med frø i 2 minutter. Ikke varm dem for lenge, ettersom dette vil drive ut for mye fukt fra frøene. Pass på at du ikke brenner dem. Å riste dem slik fremhever den nøtteaktige smaken (ikke at jeg kan bekrefte det etter egen tunge, ettersom jeg selv ikke har spist nøtter på 15 år, men jeg har fått hørt det av mine prøvekaniner) 

Hell alt så i en food prosessor med en klype salt og 1ts sukker. Ikke bli utålmodig i denne delen av prosessen, ettersom det tar ca 10 minutter før frøene begynner å gi fra seg sin naturlige olje. Kjør, rør og kjør mer helt til du har en kremet og gyllen konsistens. Når du har oppnådd en tykk krem, svært lik peanøttsmår, kan du eventuelt ha i en teskje med honning om du ønsker. Dette gir en søtere og rundere smak, men kan absolutt sløyfes. Avgengig av hvilken konsistens du ønsker, tilpasser du mengden olivenolje. I bildet ovenfor har jeg brukt ca en teskje, ettersom jeg foretrekker en ganske tykk konsistens. 

Hell innholdet i en glassbeholder, her har jeg brukt en glasskrukke fra kremmerhuset. 

 

Nibby - 3 juli 2016
I would loooooove to go. I live in the USA — would need to get a passport, tickets and time off of work… but I so think it would be worth it! Not to mention I’ve wanted to go to London for years. Can’t say I am going for sure but I’m definitely intseeetrd…
Captcha-image
23 juni 2016
Favoritter: hårpleie
velvære

Kevin Murphy - Smooth again anti frizz treatment (Beck frisør) | Björn Axén - cool silver conditioner (Vita) |  Kevin murphy – born again treatment (Beck frisør)

Kevin Murphy - Smooth again anti frizz treatment er en leave in behandling man kan bruke på både tørt og fuktig hår. Den kontrollerer frizz og gjør håret mykt og skinnende. I tillegg til dette er den perfekt for å fremheve/holde naturlige krøller ved lufttørking av håret. Jeg får lett krøller ved vått hår, men holder det sjeldent naturlig pga frizz. Med denne behandlingen reduseres frizzet og krøllene forblir definerte gjennom dagen. Som om dette ikke var nok, beskytter den også håret mot varmebehandling og sol. Tusen hjertelig takk til frisøren på Beck som anbefalte meg denne. 

Björn Axén - cool silver conditioner: Balsam med blålilla pigmenter som nøytraliserer gultoner i håret og gir vakker klar glans til kalde blondiner. Kombineres med den sulfatfrie shampoen i samme serie for best resultat. Produktet har et pleiende proteinkompleks som gir håret fukt.

Kevin murphy – born again treatment er en hårkur i samme serie som ”smooth again.” Denne kuren er en essensiell kur som pleier håret, gir den tilstrekkelig med fukt. Kuren har en utrolig frisk lukt, og en konsistens som er enkel å fordele utover hele håret. Born again har vært min reddende engel gjennom prosessen fra mørk rødtopp til kald blondine, og har gjort mitt brasse og tørre hår skinnende og mykt uten å tynge det ned. Etter å ha prøvd en god del kurer gjennom tidene, er denne en jeg VIRKELIG merker en forskjell av. Jeg trudde virkelig ikke at noe kunne redde kråkereiret mitt fra alle flokene, men denne kuren gjør underverker. Jeg anbefaler å bruke kuren etter sjampo og før balsam, og ha den i i alt fra 5-20 minutter.

 

Koyie - 3 juli 2016
Amazing news! We cant wait to test this! Our website can use an upgrade from our current ccms schkpt!Tranis and cant wait to tribute to the bug tracking system and help you out!
Regina - 3 juli 2016
That hits the target dead <a href="http://lyydyviq.com">cenrte!</a> Great answer!
Sagar - 4 juli 2016
Arlcetis like this just make me want to visit your website even more. http://zaawfhgxr.com [url=http://welqua.com]welqua[/url] [link=http://xmrjvtry.com]xmrjvtry[/link]
Kaeden - 5 juli 2016
Not bad at all fellas and <a href="http://qaypfo.com">gasall.</a> Thanks.
Jonay - 5 juli 2016
Dude, right on there brrtheo. http://qlpkmglqo.com [url=http://nhmvdrcufar.com]nhmvdrcufar[/url] [link=http://vfgxdegxjuo.com]vfgxdegxjuo[/link]
Captcha-image
15 juni 2016
Kanelknuter

deig: 950-1000 g hvetemel |5 dl melk (ca. 25 grader) | 25 g fersk gjær (eller 1/2 pose tørrgjær) | 125-150 g sukker | 1 ts malt kardemomme | 1/4-1/2 ts salt | 1 egg | 150 g smør, i terninger

fyll:  125 g mykt smør | 2 ss kanel | 6 ss (brunt) sukker

Hvis jeg kunne én ting for resten av mitt liv, ville jeg valgt disse nybakte kanelknutene. Ti tross for utseende, er de overasskende enkle å lage og vil imponere ved en hver anledning. 

Fremgangsmåte:

Bland alt det tørre i bakebollen (men hold igjen på litt av melet) og lag en grop i midten. Rør ut gjæren i litt av væsken og tilsett gjærblandingen og resten av væsken i gropen. Rør med en sleiv eller lignende fra midten og utover, til deigen er godt blandet. Elt deretter så mye du bare orker. Du kan velge om du vil smelte smøret og tilsette dette sammen med melken, eller om du vil elte det inn på samme måte som når en benytter kjøkkenmaskin. Det beste resultatet får du når du elter inn smøret til slutt, men da må du være forberedt på en skikkelig elteøkt!

Ha bolledeigen på melet underlag, del den i to, og kjevle hver del ut til en rektangulær leiv som er 50-60 cm bred. Bre smøret utover halvparten av leiven, og strø sukker og kanel over (eller du kan røre sammen ingrediensene og bre det utover).

Del hver leiv opp i ca. 12 remser. Tvinn remsene og slå deretter en knute på dem, se bildene under.

Legg kanelsnurrene på bakepapirkledt stekebrett og la dem etterheve under klede i 30-60 minutter. Pensle de ferdighevede kanelsnurrene forsiktig med sammenvispet egg og strø eventuelt litt perlesukker over.

Stek kanelbollene midt i ovnen ved ca. 225 grader (over- og undervarme) i 10-12 minutter. Steketiden vil variere alt etter hvor stort bakverket ditt er og hvilke stekeegenskaper ovnen din har, så følg med mot slutten av steketiden. Snurrene er ferdigstekte når de har en gylden overflate og er lett brune under.

Avkjøl kanelsnurrene på rist. Dersom du ikke skal spise alle samme dag bør de fryses ned straks de er avkjølt. Frosne kanelsnurrer tines i romtemperatur og varmes ved ca. 175 grader varmluft i 3-4 minutter. Da smaker de som nybakte igjen! Oppskriften gir ca 24 kanelsnurrer.

(oppskrift hentet fra  http://trinesmatblogg.no/)

Della - 3 juli 2016
Hey Denis, danke für dein Feedback. Erst mal abwarten wie das Enodprdukt wird. Könnte auch ein wenig zu bizarr für die EOFT werden
Genevieve - 3 juli 2016
It's great to read something that's both enjoyable and provides <a href="http://ixvwxmelcd.com">praitamgsdc</a> solutions.
Latisha - 4 juli 2016
You've maegand a first class post http://amyxoeagd.com [url=http://qlpqlnliuzs.com]qlpqlnliuzs[/url] [link=http://fkwrcyqtl.com]fkwrcyqtl[/link]
Joni - 5 juli 2016
This is just the <a href="http://iazhenq.com">pecfert</a> answer for all forum members
Liberty - 5 juli 2016
Phneamneol breakdown of the topic, you should write for me too! http://qmxxtbft.com [url=http://kilguvxe.com]kilguvxe[/url] [link=http://qptanwpudg.com]qptanwpudg[/link]
Captcha-image
9 juni 2016
How to: neutral cut crease
sminke

Produktliste: Nivea sensitive aftershave balm (coop) Loreal true match foundation |  Loreal true match concealer (H&M) | ABH dipbrow i auburn | ABH light powder contour kit (kicks) | maybelline the nudes palett (H&M) | Isadora waterproof dipliner (H&M) | Brun kajal fra NYX (H&M) | maybelline lash sensational mascara (H&M) | House of lasher vipper i Iconic (H&M) 

Jeg ELSKER å eksperimentere med sminke, og utfallene har vært både dårlige og bra. Da jeg satt meg ned foran samlingen av produkter idag, tenkte jeg det var en god idé å dokumentere prosessen, bare i tilfelle dette prosjektet skulle gå bra. Til min lettelse, gjorde det jo nettopp det. Jeg har dermed tenkt å ta dere gjennom steg for steg for å oppnå øyesminken ovenfor. Selv om den kanskje ikke er den mest vennlige hverdags-looken for alle, er den veldig gøy å lage! 

Steg 1: Her har jeg valgt å gjøre ferdig hudsminke og bryn før jeg begynner med øynene. Dersom jeg skulle brukt mørkere farger ville jeg muligens valgt å legge hudsminken til sist, for å minimere dryss fra øyenskyggene. 

Påfør en primer/concealer for å gjøre lokket klar for skyggene, samt kansellere ut blodårer eller eventuell misfarging av lokket. Deretter "setter" dette med et hudfarget pudder for å gjøre overflaten tørr. Dette vil gjøre det mye enklere å duse ut øyenskyggene. 

Steg 2: Velg en farge et par toner mørkere enn din egen hudfarge og påfør dette i globalen. Her har jeg brukt fargen jeg vanligvis bruker til kontur/solpudder. Dus godt og lenge for å få myke kanter, før du går inn med en mørkere farge for å bygge opp. Den mørkere fargen skal konsentreres kun på den innerste delen av globalen, påfør gjerne med en mindre kost. Dus ut igjen. 

Steg 3: Let frem en liten og flat børste og en lys concealer. Neste steg er å kutte globalen, slik at den blir ren og skarp. Følg øyets egen form med børsten, og start med så lite produkt som mulig. Denne delen er svært tidkrevende, og mye pirkearbeid. Husk å se deg i speilet med både øynene igjen og åpne, for å forsikre deg om at kuttet ser bra ut uavhengig av vinkel. Når du er fornøyd med formen, plukker du opp en hvit øyenskygge for å sette concealeren slik at den ikke smitter over på brynbenet og ødelegger den skarpe linjen. 

Steg 4: Skap en winged eyeliner som følger formen til kuttet i globalen, og etterlat et mellomrom på ca 2mm mellom eyeliner og øyenskyggen. Dette mellomrommet burde være like stort hele veien fra eyeliner til øyekrok. Videre plukker du opp en svart øyenskygge og duser den ut fra eyelineren og over til lokket, omtrent 1/3. Plukk opp den samme konturfargen du brukte i globalen og dus ut det svarte. Dersom du duser ut kuttet, kan det raskt fikses med concealer og en tynn børste. Til slutt duser jeg ut en mørk brun farge under øyet, bruker en highlighter i øyekroken og på brynbenet, påfører maskara, kajal på våtlinjen og vipper. 

Lykke til! 

 

 

Fanni - 3 juli 2016
Cohn#mt&e8230;Tmanks for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you grow to be an expert, would you mind updating your blog with more details?&#8230;
Captcha-image
3 juni 2016
shortskupp
mote

highwaist denim shorts | bik bok

Dette perfekte paret jean shorts finner du hos Bik Bok for kun 49kr (!!!!!) Kvaliteten, fargen og passformen minner om Levis 501.

Fort dere å få tak i et eget par før de er borte! 

Captcha-image
26 mai 2016
monochrome
mote,

kjole fra H&M |  bralette fra H&M 

Endelig   skinner solen i Bodø, og jeg fryder meg med tanken på de kommende dagene med sene før-sommerkvelder, venner og hygge. 

Denne kjolen fra H&M i tykt, hvitt stoff skal brukes både til hverdags og fest, og kan enkelt kombineres med en lett jakke (typ kåpe, cardigan) for litt ekstra varme utover kvelden. Kjolen faller fint fra skuldrene, uten å være tettsittende. Jeg sverger alltid til komfort, og velger derfor alltid myke blonder over alt annet. Bher av blonder er også de aller vakreste, etter min mening. Sammen blir disse en uslåelig kombinasjon av varme og komfort. 

Håper alle får en fantastisk fin helg! 

Captcha-image
19 mai 2016
vårtegn: solbriller
mote,

Solbriller fra TGR |  Tegnesaker fra Panduro

I protest mot det grufulle været som har tatt over byen, velger jeg nå å fokusere på vårtegn. Disse finner vi selv om det regner og snør om hverandre.

Vårlufta er det første som møter meg i det jeg trer ut av den bortgjemte leiligheten min. Gresset er grønt og fuglene kvitrer til sent på kveld. Perioden vi går inn i er nok en av de fineste, etter min mening. Som et selverklært sommer-menneske, innrømmer jeg dog at selve forventningen til de kommende månedene ofte føles sterkere enn selve sommerdagene. Følelsen av forventning, håp om varmere dager og frie tøyler driver meg frem gjennom eksamenstidene. Vårtegn -både i det fri og i butikkvinduene. For selv om det regner og er kaldt ute, er det varmt og vårlig i butikkene. 

Et av mine favorittøyeblikk, er når sesongens solbriller kommer på plass i utallige fasonger og farger. Jeg kan telle hele 12 solbriller i egen samling, og forventer å hamstre inn enda flere denne sommeren (på tross av en ofte manglende sol her i Bodø) 

Som alltid vandret jeg lystig gjennom butikkene på leting etter det riktige paret for å gi sommeren en liten kick-start, og fant gullfuglen for kun 50kr på TGR. Brillene minner om en av mine desidert favorittfilmer, nemlig Leòn: The professional av Luc Besson (anbefales på det sterkeste) 

Håper og ber om varmere dager fremover, slik at jeg endelig kan få brukt solbrillene. 

Captcha-image
10 mai 2016
Ny plattform, nye muligheter

Briller - specsavers | mac - eplehuset  |  bh - change  | strikk - carlings  |  lakk (ladylike) - H&M  | Nyx matte lip creme (stockholm) - H&M  |  bok og penn - panduro 

Heihei! 

Hjertelig velkommen til min nye blogg. Jeg har lenge gledet meg til dagen jeg kunne kalle meg selv for profesjonell blogger, og i dag er dagen! På denne splitter nye plattformen, skal jeg dele min lidenskap for å inspirere. Dere kan forvente kunstneriske påfunn, sminkeprodukter samt alt annet rufs jeg finner på -og dere kan selvfølgelig finne alt jeg nevner i butikkene på City Nord! 

Jeg har lenge publisert innhold til min instagramkonto @birgtte, og ser virkelig frem til å overføre skapergleden min til denne bloggen. Under kan du lese et utdrag fra magasinet 67. 

"Vår ferske senterblogger Birgitte Schulzki (17) beskriver seg selv som grublende og visuell. Denne jenta gjør ingenting halvveis, og behandler alt arbeid med stor nøyaktighet. Med bakgrunn som kunstner, ønsker hun inspirere med sine påfunn. Bloggen skal omhandle alt fra leppestifter til blyanter, mote eller kunst –alt med et kreativt touch.

 Birgitte tar gjerne utgangspunkt i en idé, ser detaljer, og lager et uttrykk av det. Hun har mange interessefelt der hun bruker sine kreative evner: Tegning, film, animasjoner, kunst og sminke.

 -Jeg er en ellers stille og reservert sjel, som bruker kunst (av alle former) som min stemme i den større sammenhengen. Dette er mitt apparat for å være synlig og dele mine lidenskaper.

Birgitte har lenge vært aktiv på sosiale medier. På sin Instagram, birgtte, deler hun bildene sine. En part av lidenskapen hennes er nettopp det å dele.

 Leserne har en stilren og leken ”rosablogg” i vente, med kreative løsninger, sminke og tegninger.

-Jeg kommer til å fokusere på skaper- og utrykksglede, samt dele produkter på en kreativ måte. Dere kan forvente rene linjer, duse farger og mye hvitt. Jeg har allerede så mange kule idéer i min mentale huskeliste, sier hun ivrig."

 

For å lese mer om meg og mine planer videre, kan du plukke opp siste utgave av magasinet 67 grader. 

skål - 11 mai 2016
planer for kvelden
Al Haggerty - 12 februar 2019
Hello, it's Al! I'm contacting because I want to suggest on the already great work on the hair content on citynord.no. Things are getting a bit outdated... and Google just updated their algorithm again, you know how that'll negatively impact your most important traffic source, if there isn't an ongoing flow of new content! You see, businesses get majority of their organic traffic from their blog, and I feel that you could use a little boost, since you are not blogging daily yet. Blogging takes a lot of time, and we have just the team from the United States/Canada to come up with awesome content you are looking for. You can have your new article to post on citynord.no starting at $10 in as little as 5 days! Check out our work and reviews here: https://goo.gl/KGRAi4 You're always covered by the industry leading 60-Day Money Back Guarantee! Thanks for your time, Cheers. Al You are receiving this message because the contact form at citynord.no is open to the public. Thank you.
Captcha-image