31 desember 2016
Verdens beste vekkerklokke

Te fra Indiska

Nå er snart både dette året, ferien og min tid som blogger over. Jeg skal derimot komme med en siste anbefaling, som kanskje kan hjelpe dere om morgenen i det nye året. 

Denne teen fant jeg på Indiska, og den er helt fantastisk til å starte opp dagen med. Den er utrolig frisk i både smak og duft, og jeg er allerede helt avhengig. Jeg vil også gi en liten shoutout til Indiska, som har blitt den nyeste favorittbutikken min. Vil anbefale dere sterkt å stikke innom! 

 

Håper alle får en god nyttårsfeiring og et supert år! 

Captcha-image
23 desember 2016
Julekuler

Julepynt fra TGR

Nå er det ikke lenge igjen til julaften, og jeg vil derfor tipse dere om noen supersøte julekuler jeg fant på TGR i dag. Du får to kuler til en utrolig billig pris, noe som gjør det utrolig enkelt hvis du finner ut at du vil oppdatere julepynten din! 

 

God jul!

Captcha-image
18 desember 2016
Sweater Weather

Gensere fra H&M 

Noe av det jeg elsker mest med julen er de søte julegenserne som kommer i butikkene og som virkelig får frem julestemningen. Jeg finner alltid noen flotte hos H&M, men jeg vil også anbefale dere å dra innom Gina Tricot for å se hva de har der! 

 

Håper dere har hatt en flott helg :) 

Captcha-image
11 desember 2016
Kjoletips

Nyttårskjolene fra BikBok / Julekjoler fra H&M

Her er noen kjoletips til både julebord, julaften og nyttårsaften. Min favoritt må være den vinrøde off-shoulder kjolen, og kjenner jeg meg selv rett så blir nok å kjøpe den selv. 

 

 

 

Captcha-image
30 november 2016
Pepperkaker fra bunnen

Ingredienser kan du finne på Coop Obs / Former kan kjøpes hos Tilbords

Hei igjen! 
 
Det er ikke mange jeg kjenner som lager ting fra bunnen av, men det er noen bakeinteresserte i min omgangskrets som har inspirert meg til å begynne å bake selv. Derfor vil jeg dele en oppskrift på pepperkakedeig med dere som jeg fant på Trines matblogg. 
 
Her er det du trenger: 
 
♡ 250 g sukker
 
♡ 2 dl lys sirup (250 g)
 
♡ 1 ss kanel
 
♡ 1/2 ss malt ingefær
 
♡ 1/4 ss nellik
 
♡ 250 g smør
 
♡ 1 ss natron
 
♡ 2 egg
 
♡ 650 - 800 g hvetemel
 
Oppskriften finner du her! 
 
Fremgangsmåte: 
 
1. Først har du sukker og sirup i en liten kasserolle og koker det forsiktig opp. 

 

2. Tilsett så kanel, malt ingefær og nellik, og rør alt godt sammen. 

 

3. Rør inn natronet i sirupsblandingen og rør det fort og godt sammen. Da blir blandingen lysere og eser litt. 

 

4. Hell så den varme sirupsblandingen raskt over det kalde smøret, som du har gjort klar på forhånd i en stor bolle. Rør til smøret er smeltet og blandingen har blitt kald.
Tips: Det kan være lurt å være to som rører :)

 

5. Visp sammen eggene og rør de inn i blandingen. Tilsett så melet, litt etter litt, helt til du sitter igjen med en jevn og ganske fast deig. Denne skal stå kaldt noen timer, helst over natten.

 

6. Etter dette legger du deigen på et lett melet bakebord, og du kan så kjevle den ut. You know the drill :) 

 
 
Pepperkakene skal stekes ved 200-225 grader med over og undervarme midt i ovnen, helt til kakene er ferdigstekte. Dette kan ta 7-10 minutter, helt avhengig av ovnen din. 
 
Du finner flotte pepperkakeformer i flere av butikkene på city nord. Jeg fant mine hos Tilbords.  
Captcha-image
22 november 2016
Kalender til mor

Alle produkter er fra TGR

 

Nå har jeg begynt å hamstre inn kalendergaver til moren min, noe som er utrolig koselig. Julen er helt magisk, og man trenger ikke se langt etter noen supre kalendergaver. Som dere ser har jeg funnet frem noen av skattene jeg fant. På TGR fant jeg blant annet to eggeglass, til en utrolig billig pris! Jeg fant også en søt liten sminkekost, og samtidig en nydelig trå og noen søte klyper til å feste dem senere.

 

Andre gaver kan være;

  • Sjokolader
  • Sysaker
  • Armbånd
  • Duftlys
  • Smykker
  • Strikkesaker
  • Lester og votter

 

Vil virkelig anbefale dere å både dra innom TGR og Kremmerhuset for å finne noen supre kalendergaver, eller lete videre etter både dine og hennes interesser.

Senere skal jeg komme med en super pepperkakeoppskrift, som dere kan prøve ut til helgen! 

Captcha-image
19 november 2016
Juleskjørt

Skjørt fra Gina Tricot

Nå begynner fjellene å bli hvitere og vi nærmer oss sakte desember. Sangene om jul kan allerede høres både i butikkene og på radioen, og får oss virkelig i julehumør. Dette er selvsagt noe de fleste mener er for tidlig, men man kan jo allerede begynne å tenke seg til hva man vil pynte seg med i jula.

Jeg fant i går et supert skjørt som så og si passer til alt. Om du vil gå med det til hverdags sammen med en helt hvit t-skjorte, eller bruke det sammen med en mer glitrende topp er det uansett perfekt til tiden som kommer. Jeg er selv helt forelsket i det, og blir å bruke det både på julebord og skole. 

 

Fortsatt god helg! 

Captcha-image
12 november 2016
Mariusgenser

Garn fra Nøste

Endelig har det nye 67 magasinet kommet ut, og hvis du har tittet igjennom det kan du spotte denne genseren sammen med en rekke andre julegavetips, både fra meg og de andre bloggerne.

Denne genseren ble strikket fra en utrolig god familievenn, og jeg har merket at mariusgensere er et must denne høsten. Selv foretrekker jeg en litt mer fargerik variant, og valgte derfor to forskjellige lillanyanser. Garnet kan dere kjøpe på Nøste, som har et utrolig stort og flott utvalg av forskjellige farger og garn.

 

Plukk gjerne opp et av magasinene neste gang du er innom City Nord for noen supre julegavetips! 

Captcha-image
4 november 2016
Must read november

Boken finner dere både på Norli og Ark / Vasen er fra Bolia

Heisann! Håper alle er klare for en ny og spennende måned. 
 
Denne uken vil jeg gjerne tipse om en fantastisk bok; 
 
Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. 
 
Filmatiseringen kom nylig ut, og som en «boken var bedre enn filmen» person var jeg utrolig spent på om jeg kom til å bli fornøyd eller ikke. Har derimot ikke lest den siden ungdomsskolen, så tenke det var på tide å lese den på nytt, noe som jeg absolutt ikke angrer på. 
 
Boken, som dere kan plukke opp både på Ark og Norli, er en eventyrlysten historie om en mystisk øy, et forlatt barnehjem og en hel masse spenning som seksten år gamle Jacob opplever etter at han snubler over ruinene til Miss Peregrines barnehjem. Den er full av spenning og i tillegg skumle og ekle deler, som er perfekt til mørketiden.
 
I tillegg finnes det hele to bøker til i serien, som jeg nesten ikke klarer å vente med å begynne på. 
 
God helg! 
Captcha-image
28 oktober 2016
DIY: Cauldron candle

Maling fra Panduro / Ståltrå fra Clas Ohlson / Stearinlys fra Kremmerhuset / Pensler kan kjøpes på panduro 

Jeg prøvde nylig ut en utrolig søt DIY  som jeg fant på youtube som passer perfekt til halloween, og jeg fikk veldig lyst til å tipse dere om den.  Her er tingene du trenger:

                                                   

Syltetøyglass (se gjerne etter en som er liten og rund, så den har samme form som en kjele)

Tykk metalltråd

Svart maling (jeg anbefaler en matt, svart farge)

Stearinen fra et stearinlys + tråd

 

Du kan også trenge en tang og en saks

 Steg 1:

Jeg begynner med å lage håndtaket. For å måle hvor mye tråd jeg trenger, surrer jeg den en gang rundt glasset. Pass på at den er stramt, men du skal fortsatt ha litt metalltråd ekstra. Bruk saksen til å klippe i tråden. Når du er ferdig med dette kan du legge denne til siden, men husk å beholde den runde formen.

 

Steg 2:

Så klipper jeg til enda en tråd, som da skal være håndtaket til gryten. Denne kan være så lang som du ønsker.

Etter jeg har klippet av tråden, bruker jeg en tang til å bøye inn endene på håndtaket til en liten sløyfe. Når jeg er ferdig trer jeg bare den første tråden gjennom sløyfene.

 

Steg 3:

Så plasserer jeg den første ovale tråden rundt syltetøyglasset. Husk å sikre den godt fast slik at den ikke faller av når man bærer den.

Når jeg synes den er stram nok vrir jeg sammen de to løse endene for å forsegle den. Jeg bruker også tangen til å bøye vekk de skarpe kantene så ingen blir skadd.

 

Steg 4:

Etter dette smelter jeg stearinlysene. Jeg la omtrent fire til fem stearinlys oppi en kasserolle og satte på lav varme, men måtte etterhvert skru den opp til middels. Mens den smeltet malte jeg både syltetøyglasset og metalltrådene med en svart, matt maling som jeg fikk kjøpt på Panduro. Her bør du bruke både en gammel pensel og kasserolle, i tilfelle de blir ødelagt. Når gryten er ferdigmalt lar jeg den stå til den er helt tørr. Dette kan ta flere timer.

 

Steg 5:

Når malingen har tørket tar jeg tråden til stearinlyset og fester den til håndtaket med hjelp av en klessnor for holde den på plass mens jeg heller den smeltede stearinen ned i glasset. Pass på å ikke hell alt på en gang, og heller ta det i små mengder med jevne mellomrom.

Når jeg har helt alt oppi legger jeg små, tørkede løvblad øverst, før stearinen har kjølt seg ned. Dette er helt valgfritt, men jeg synes det er en søt liten detalj. Du kan også legge til tørkede blomster eller andre planter. For at stearinen skal kjøle seg ned fortere bør du sette den i kjøleskapet en stund.

 

Etter det har kjølt seg ned er du ferdig og du sitter igjen med et søtt lite stearinlys som passer perfekt til høsten. Jeg er iallfall helt forelsket i det, og jeg håper dere også blir det! 

 

Lykke til! 

Captcha-image
22 oktober 2016
Jorden rundt

Klokke fra Glitter

Jeg oppdaget tidligere denne uken en klokke som jeg tror flere av dere vil like. Den har vært populær ganske lenge nå, og jeg har sett bilder av den både på instagram, tumblr og spesielt weheartit.

 

Jeg elsker små, men unike detaljer, så det lille kartet som er inni klokka falt veldig i smak. De spesielle detaljene gjør også at den passer til det meste. Den har i tillegg hvit skinnreim, som er utrolig behagelig å ha på. Jeg vil også anbefale dere å ta en titt på de andre klokkene som Glitter har. Der finner dere mye fint!

Magda - 23 oktober 2016
Spackman is really good at explaining concepts and is a really nice guy. I think a lot of the class got by without doing the reading (mostly because the reading was hard and dense). Inietestrng class.
Captcha-image
12 oktober 2016
DIY : Bullet journal

Alle produkter er fra Panduro

Som jeg sa forrige uke skulle jeg avsløre prosjektet jeg har holdt på med i høstferien, og som tittelen sier har jeg forsøkt meg på en bullet journal!

Jeg har merket at det er utrolig populært nå for tiden, og jeg bestemte meg for noen uker siden å hoppe på trenden. Som dere ser har jeg til nå bare pyntet utsiden med et søtt, lite bilde som jeg tok med polaroid-kameraet og papir som jeg fant på panduro. Jeg ville sette mitt eget preg på den, for å gjøre den mer personlig. Jeg har også begynt på innsiden hvor jeg fikk inspirasjon fra pinterest. Det har vært utrolig morsomt å holde på med den, og jeg gleder meg til å se hvordan den blir å se ut videre.

Jeg må også bare gi en liten shoutout til de ansatte hos panduro, som er så utrolig hjelpsom og imøtekommende. De har mye fint også, så jeg anbefaler dere å dra dit hvis dere finner på noe som dette. 

Captcha-image
7 oktober 2016
Must have

Genser fra H&M / Smykker fra CMYK og Glitter

Det er få ting jeg liker bedre enn å krype inn i en god ullgenser nå som det begynner å bli kaldere. Spesielt når man får noen fridager i tillegg! Jeg tror ikke jeg er den eneste som setter pris på de ekstra timene man får i ferien til å gjøre ferdig ting som ellers ikke hadde blitt gjort. Selv har jeg holdt på med et spennende DIY prosjekt som jeg er sykt spent på å vise dere. Dessverre må dere nok vente spent til neste uke, for å få se det ferdige resultatet.

Til da kan jeg tipse dere om min ”must have” ullgenser til vinteren. Har selv mistet tellingen over hvor mange gensere jeg har kjøpt inn bare nå i Oktober, og jeg tipper at det kommer til å bli enda flere senere i vinter, men etter mange forsøk fant jeg min absolutte favoritt. Den er fra H&M, som jeg oppdaget har utrolig mange flotte gensere. Jeg går vanligvis for fargerike plagg, men denne gangen ble det en mørk ullgenser. Heldigvis kan man alltid lyse den litt opp med fargerik dekor, som jeg er en stor fan av. Fant frem noen ”gamle” smykker (kjøpt i sommer), fra både Glitter og CMYK, og på bare noen sekunder ble det en super match! En fargerik leppestift og noen fine øredobber er også noe jeg blir å kombinere genseren med i framtiden. 

Frøken - 8 oktober 2016
Flott genser og innlegg👌🏾
Captcha-image
1 oktober 2016
Favoritt: ansiktsvask

Nivea daily wash scrub fra H&M

Her er en av mine favoritter innen hudpleieprodukter. Jeg har brukt denne utrolig mye i det siste, og ender opp med kjempeglatt og deilig hud. (Liker også spesielt hvordan den fresher opp rommet :) )

 

Fortsatt god helg!

Captcha-image
23 september 2016
Høstens beste

Skrivebøker fra TGR

Høsten er på sitt beste nå, og butikkene er fulle av nydelige høstfarger. Det er flere uker siden jeg tipset om skrivebøker til skolestart, men igjen har TGR virkelig imponert meg med utvalget sitt. Jeg vandret rundt på City Nord og fant disse kjempekule skrivebøkene. De er gode å skrive i, og passer helt perfekt til høstens tema.

 

Følg med neste uke for å se mine favoritter innen sminke og hudprodukter!  

Captcha-image
17 september 2016
Nylige innkjøp

Duk fra Nille / duftlys fra Nille / Lysholder fra Nille / Lemonade fra Kremmerhuset / Glass fra Kitch'n / Marmorfat fra Nille 

I går dro jeg ut for å lete etter pynt til rommet, og jeg fant noen skikkelig spennende dekorasjoner på Nille. Jeg har lenge lett etter en mørk duk og noen lyse pyntegjenstander som kunne stå som kontrast, og samtidig gjøre rommet mer muntert. Duken er en lang løper av tykt stoff og er kjempekul mot bordet. Som jeg har sagt tidligere digger jeg marmor, og dermed måtte jeg bare ta med meg et marmor-fat hjem. 

Nå som det har blitt mørkt på kvelden elsker jeg å tenne opp stearinlys og få en koselig følelse, spesielt siden rommet mitt har et stort mangel på taklys. Dermed falt jeg for et håndlaget duftlys, med en deilig lukt av vanilje. Den har et veldig søtt og hjemmelaget design, noe som får den til å se vintage ut. Samtidig kjøpte jeg en moderne liten lysholder for å fylle opp litt plass på fatet. 

Jeg stakk også en liten tur til Kremmerhuset, som er en av mine personlige favoritter. Jeg bare elsker Kremmerhuset, så jeg blir absolutt å finne mange flotte skatter derfra for å pynte videre. Denne gangen hentet jeg favoritt-drikken min, som er en rosa lemonade med smak av sitron. Den er også perfekt til pikniker eller andre morsomme fester. 

 

 

Captcha-image
16 september 2016
Frida forteller om høsttegn

Gina Tricot

Endelig har høsten kommet og de grønne omgivelsene forvandles sakte men sikkert til nydelige høstfarger. Høsten er min favorittårstid, så jeg er utrolig glad for å finne frem de tykke ullgenserne, duftlysene, mørke leppesifter og skjerfene.

I går tenkte jeg å oppdatere samlingen min av skjerf, og fant et supert, grått skjerf på Gina Tricot. Stoffet er kjempemykt og det er deilig å ha rundt halsen, i forhold til andre som ofte klør. Dette er nok et skjerf som kommer til å bli godt brukt, samtidig som det passer bra til de tykke høstgenserne mine. 

Captcha-image
10 september 2016
Høsttegn

Skjerf fra Gina Tricot

Endelig har høsten kommet og de grønne omgivelsene forvandles sakte men sikkert til nydelige høstfarger. Høsten er min favorittårstid, så jeg er utrolig glad for å finne frem de tykke ullgenserne, duftlysene, mørke leppesifter og skjerfene.

 

I går tenkte jeg å oppdatere samlingen min av skjerf, og fant et supert, grått skjerf på Gina Tricot. Stoffet er kjempemykt og det er deilig å ha rundt halsen, i forhold til andre som ofte klør. Dette er nok et skjerf som kommer til å bli godt brukt, samtidig som det passer bra til de tykke høstgenserne mine. 

Captcha-image
3 september 2016
Polaroid snap

Polaroid kamera fra Elkjøp

I går fikk jeg endelig tak i et kamera som jeg tror de fleste fotoentusiaster der ute kommer til å like, nemlig Polaroid snap! Har hatt to forskjellige polaroid kameraer før, men dette skiller seg absolutt ut fra de andre. Jeg elsker det moderne designet, spesielt regnbuefargene som er på siden. 

Jeg har lekt rundt med det i hele går og det er overraskende lett å bruke. Du kan også velge mellom tre forskjellige fargemoduser; svart/hvitt, vanlige farger og et vintage "sepia" modus. Jeg synes det er utrolig gøy å eksperimentere med de forskjellige filtrene, spesielt siden ingen av mine gamle polaroid-kameraer har hatt denne egenskapen før.

Det kommer med mange andre nyheter også, blant annet selvutløser, som gjør gruppebilder mye enklere! Gleder meg spesielt mye til å bruke det nå som fargene kommer frem ute til høsten! 

 

Fortsatt god helg! 

Captcha-image
26 august 2016
Bokstavkrus

Bokstavkrus fra Kremmerhuset

Nå som været bare blir kaldere og surere setter jeg stor pris på de varme drikkene som jeg har på lager. Bare følelsen av å starte dagen med en varm kopp te eller avslutte med kakao får meg til å se mye lysere på mørketiden. 

Samtidig har jeg en stor avhengighet av krus, og fyller skapene opp med kopper og krus i alle farger og størrelser. For ikke så lenge siden fikk jeg en ny favoritt, nemlig et bokstavkrus fra kremmerhuset! 

Ikke bare er den supersøt, men jeg elsker det enkle designet. Den kommer til å bli godt brukt nå som kulden kommer krypende her i Bodø. 

Captcha-image
17 august 2016
Lilly dress

Kjole fra Bik Bok 

Nylig fant jeg et klesplagg som har blitt en stor favoritt, og som har blitt godt brukt den siste uken. Denne elastiske selekjolen plukket jeg opp på Bik Bok, og ble helt forelsket ved første blikk. Den har også to praktiske lommer foran, og kan brukes sammen med alle slags t-skjorter og gensere.

 

Dette er også et av klesplaggene som blir vist på kveldens moteshow!

Captcha-image
10 august 2016
Back to school: favoritter

Alle produkter fra TGR

Det er nå mer enn en uke igjen til skolen starter, men jeg er allerede ekstremt ivrig etter å plukke ut bøker og blyanter. Skrivesaker har alltid vært høydepunktet når det kommer til skolestarten, og selv om jeg ikke trenger det like mye nå er det alltid en liten glede å finne de perfekte notatbøkene og blyantene.

 

Selv om vi for det meste skriver på datamaskiner, liker jeg aller best en litt gammeldags måte, og velger heller å skrive i bøker. På TGR fant jeg perfekte skrivebøker, sammen med en hel haug med andre ting til en billig penge. Ut av de mange forskjellige fargene og variantene fant jeg to herlige skrivebøker i forskjellige blånyanser. De bøyes ganske lett, og er dermed utrolig enkle å skrive i. I tillegg er de ikke så store, og tar dermed ikke så stor plass.

 

Noe av det beste jeg fant var blyantene og kulepennene. Her fant jeg en pakke med ti forskjellige blyanter, med hver sin unike beskjed og et viskelær på enden. Pennene jeg fant var i tre forskjellige farger med et marmor-lignende mønster. Selv er jeg utrolig glad i marmor og prøver alltid å få tak i ting med marmormønster.

 

Sist men ikke minst fant jeg et kjempesøtt pennal, som også kommer i mange forskjellige farger. Jeg falt dermed for en med blå og rosa striper. For å matche litt valgte jeg en rosa mappe til alle de løse papirene, og et blått og hvitt hviskelær. 

Captcha-image
5 august 2016
Choker

Choker fra Gina Tricot

Som barn var jeg utrolig fascinert av chokere, og jeg var dermed i ekstase da jeg fikk prøve en i begynnelsen av tenårene. Etter det har fascinasjonen grodd seg større og større og nå som chokere er tilbake på trenden er det ikke vanskelig å finne en favoritt.

 

Min fant jeg nylig blant et stort utvalg på gina tricot, med et ganske naturlig og avslappende design. Det svarte fløyel-stoffet er veldig behagelig rundt halsen, noe som er veldig viktig. Svart passer naturligvis perfekt til alt, og det var sikkert en av grunnene til at jeg falt for den.

 

Captcha-image
29 juli 2016
NYX leppefavoritter

NYX Soft matte lip cream og intense butter gloss fra H&M

Denne uken skal jeg tipse om mine nyeste favoritter fra NYX. Siden jeg elsker farger, spesielt nå på sommeren, så har jeg funnet de perfekte leppeproduktene hos H&M. NYX sine soft matte lip cream kommer i mange forskjellige farger, og er kjempegode å ha på. Mine favoritter akkurat nå er Copenhagen og Antwerp, som virkelig lyser opp i det dårlige været. I tillegg elsker jeg NYX sin intense butter gloss i fargen tres leches, der du kan få en mer skinnende effekt! 

Captcha-image
22 juli 2016
Smoothie!

Du trenger: smoothieblanding og juice av ditt valg som du finner på Coop obs/ Glasskrus og sugerør fra Kremmerhuset.

Nå har det endelig blitt varmt i Bodø, og i den anledning har jeg funnet kjempegode smoothieblandinger som er fantastiske når du vil kjøle deg ned i varmen.  

 

Tilberedning:

 

1. Tøm posens innhold i en liten gryte før du tilsetter 2 spiseskjeer vann. Kok under lokk i 2 minutter og hell deretter innholdet i en fryseegnet skål og sett den i fryseren i 20-30 minutter.

 

2. Tøm den avkjølte fruktsaften i en blender og tilsett 1 ½ dl juice av eget valg. Det kan hende at du må justere juice-mengden selv, du må som oftest bruke mer.

 

3. Blend smoothien og server i 1-2 glass. Her brukte jeg et glasskrus fra kremmerhuset, sammen med et stilig sugerør!

 

Det vil finnes forskjellige framgangsmåter på de forskjellige pakkene, men jeg bruker som oftest å gjøre det på min egen måte for å få det til å gå raskere. Da tar jeg den frosne frukten og blander den i blenderen sammen med juicen, og tilpasser som oftest etter hvor mye jeg ser at jeg trenger.  Den blir like god uansett!

 

God helg! 

Captcha-image
15 juli 2016
Fargerik dekor

Girlander fra TGR 

Hei igjen!

 

Jeg har i desperasjon lenge lett etter fargerik dekor til å pynte opp rommet med, for å kunne få en sommerlig følelse ettersom været i det siste har bestått av vind, kulde og regn. Heldigvis fant jeg til slutt en girlander fra TGR som var akkurat det jeg så etter. Siden jeg er så utrolig glad i sterke farger passer denne perfekt på de ellers kjedelige veggene mine, og lyser virkelig opp rommet på grå dager som denne. Den er også super til pikniker eller grillfester, noe jeg definitivt kommer til å bruke den til senere i sommer.

 

Håper dere får en helt fantastisk helg!

 

 

Captcha-image
7 juli 2016
Hjertelig velkommen

 

 

Hei, og hjertelig velkommen til min nye blogg. Jeg har gledet meg utrolig mye til å endelig kunne inspirere andre med kreative og morsomme påfunn, samt å kunne kalle meg selv for en profesjonell blogger. Her kan dere finne en kreativ blanding av ”gjør det selv” ideer, klær, sminkeprodukter og alle de andre spennende tingene jeg finner på. Alle produktene jeg bruker kan du selvfølgelig finne i butikkene på City Nord!

 

Du kan lese mer om meg og mine prosjekter i neste utgave av 67 grader magasinet som du kan plukke opp på City Nord. Til den tid kan du følge meg både her og på min instagramkonto @fridastromme, hvor jeg blir å dele både glede og inspirasjon med et ungdommelig preg.

Captcha-image